- 13 Haziran 2008
- 1.542
- 578
- 398
- 44
Anliyabilyorum sevincini allah banada yasatsin ins.Ablacım 99.8 im :))) ikinci tartıldıgımda 99.7 cıktımmmmmm 2 rakamlılara indim yaa çok şükürrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anliyabilyorum sevincini allah banada yasatsin ins.Ablacım 99.8 im :))) ikinci tartıldıgımda 99.7 cıktımmmmmm 2 rakamlılara indim yaa çok şükürrr
Çok mutluyum allahim herkese nasip et bu duyguyu bugün güzel seyler bi komsum katalog ürünleri satıyor hayatımda ilk defa XL olmayan bisey aldm L-M beden korse aldm ve oldu esnek bi kumaş gerci ama olsun sonucta XL yazmiyo ya ne güzel sey secebilmek ,bide vücut kitle indeksime tekrar bakayim yeni kiloma göre dedim bayagi düsmüs 10kg daha verirsem morbid obezlikten kurtulcam kısmen 1.5 ay sonra obez olurum buda cok önemli benim icin morbid obez asiri ölümcül sişman demek ne kötü bi kelime kurtulcam sükür hepinizn payi var bugün okulda bi arkadasin cocugu oldu baklava getirmisti tadina bile bakmadm canim bile istemedi irademe hayran herkes ne yiycem ya oda beni yer fakat dün piknige gittm itiraf mangal yedm ama sadece 2 but ayran bu kadar kahvaltida yapmamistm bisey olmaz dimi vicdan azabi cekiyorum ya bi arkadasim gördü bugün sok oldm dedi artik iri yari bi kadin olmussun cok kilolu durmuyosun dedi boyum uzunda toparliyorum ins.yoksa tarti igrenc hala 135 fena ama görüntm fitlesiyo yakinda koycam foto zaten ha bide gecen etek denedm 56 beden olmadi ama az kalmıs.sabir allahm.destekler için saolun
Senin adına bende çok mutlu oldum canımmm sabırla devam edeceğiz hedefe doğru bak gelişmeler ne güzell mangalda bir sorun yok için rahat olsun tatlım baklavaya hayır dediğin kocaman bir alkış bence uzun bir süre kıyafet alma canım evdekilerle idare et ayrıvca inceldikçe bol kıyafetlerini evden yok et cnm hedefine ulaşınca istediğin kıyafeti alacaksınn ben sana inanıyorummm iyi geceler
Çok mutluyum allahim herkese nasip et bu duyguyu bugün güzel seyler bi komsum katalog ürünleri satıyor hayatımda ilk defa XL olmayan bisey aldm L-M beden korse aldm ve oldu esnek bi kumaş gerci ama olsun sonucta XL yazmiyo ya ne güzel sey secebilmek ,bide vücut kitle indeksime tekrar bakayim yeni kiloma göre dedim bayagi düsmüs 10kg daha verirsem morbid obezlikten kurtulcam kısmen 1.5 ay sonra obez olurum buda cok önemli benim icin morbid obez asiri ölümcül sişman demek ne kötü bi kelime kurtulcam sükür hepinizn payi var bugün okulda bi arkadasin cocugu oldu baklava getirmisti tadina bile bakmadm canim bile istemedi irademe hayran herkes ne yiycem ya oda beni yer fakat dün piknige gittm itiraf mangal yedm ama sadece 2 but ayran bu kadar kahvaltida yapmamistm bisey olmaz dimi vicdan azabi cekiyorum ya bi arkadasim gördü bugün sok oldm dedi artik iri yari bi kadin olmussun cok kilolu durmuyosun dedi boyum uzunda toparliyorum ins.yoksa tarti igrenc hala 135 fena ama görüntm fitlesiyo yakinda koycam foto zaten ha bide gecen etek denedm 56 beden olmadi ama az kalmıs.sabir allahm.destekler için saolun
canımmmmm seni canı gonuldenn kutlarım sen fıstıkgibi hatun olacaksın ben biliyorum bu arada ben 128.4 kaldım sen beni geçicen sanırsam
canımmmmm seni canı gonuldenn kutlarım sen fıstıkgibi hatun olacaksın ben biliyorum bu arada ben 128.4 kaldım sen beni geçicen sanırsam
Niye takıldı kilon diyete aramı verdn duraklama dönemine girdn
işin doğrusu çok yoğun gunler geçiriyorum dikkat edemiyorum
sen 130 dan başlamışsın da dikkatimi çekti neden hedefin 110 en azından ekmek pilav makarna yı kes o bile çok faydalı
selam kızlar.. bende 115le başladım 10 gün önce falan 108 oldum diyet+lelsie ile..bugün jillian michaelsede başladım.sonuç güzel olacak inşallah..daha önce karatayla 120den 94e düşmüştüm 2.5 ayda.sonra saldım gitti.bu defa farklı olcak umarım.bu arada azminizi ve başarınızı kutluyorum.herşey gönlümüzce olsun inşallah..
canım ben 152 kıloydum çizelgeyı geç yaptım ondan 130 110da hedeflerımı kısa tutuyorumkı ulaşmak gozumu korkutmasın
Maşşallah sana ne güzel vermissin yasin genç galiba öncedende iyi vermissin ama iste sonra da dikkat lazim bu kez almiycaz bende kararliyım mesela ekmegi diyet sonrasıda cıkardm hayatimdan ve 6dan sonra asla yemiycem hergün tartilmak birde 2kg mu aldm hop hemen vercem 2yil sabitleynce bünye alisiyormus ama hep kontrollü olcam ah o günler bir gelse
Hu huu nerde millet sesimi duyun bgn iyiydm fazla kilo geri gitti birdaha gelmesin yaw bunalimdi bgn oructm ayrica bi deneym dedim diyet oruc nasil olur cok rahattm sahurda 2yumurta hasladm ve 3kasik yogurt iftara kadar19 saat ac kaldm cok iyiydm ya okula gittm ayni günlük islerimi yaptm iftar lahana yemegi ayran salata cok iyiydi ben ramazandan korkuyordm ama güzel gecicek galiba
Ramazandan neden korkuyordunki canim inan bana insan oruc tuttugu zaman daha cok cabuk gidiyor kilolar dikkatli yersen abartmasan bak goruceksin nasil bir anda ericeksin .ben biran once ramazanin gelmesini istiyorum oncelim ALLAH rizasi icin oruc biryandanda kilolar bayabir gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.