2gûn oruc tuttm süperdi cok rahattm hic acikmadm bile tansiyonum düser iftarda doymazsam saldirirsam diye ama allah sabrini veriyo ayni yemeklerimi yedm bitiremedm bile koca bardak ayran ictim bide iyiydi cok sûkür
Gerçekten soluksuz okudum konunuAllah yardım etsin ve sen 65 kg lara kadar düşüp süper ol inşallah. Bunu çok yürekten söylüyorum. Çok güçlü bi kadınsın ve başaracağına inanıyorum. Sevgiler
hikayeni okudum ve seni tebrik etmek istiyorum başarılarının devamı gelicek eminimki vazgeçme aynen devam
Bugün annem ve babam geldi cok mutluyum 3aydir görüsmedik ben van da onlar mersinde yasiyor aslen ankaraliyiz ama canim ankaram.neyse annem beni görünce sok oldu aglamaya basladi sbhtan beri inceliyo heryerimi telefon acip herkese anlatio ay bugün motivem 1500 yani canım annem.
Bugün annem ve babam geldi cok mutluyum 3aydir görüsmedik ben van da onlar mersinde yasiyor aslen ankaraliyiz ama canim ankaram.neyse annem beni görünce sok oldu aglamaya basladi sbhtan beri inceliyo heryerimi telefon acip herkese anlatio ay bugün motivem 1500 yani canım annem.
Bugün cok iyiyim öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum Allahım dualarinizi kabul eylesin.bugün 2kg daha gitti etti 27 kg cok mutluyum basarmak cok güzel destekleriniz icin saolun payiniz büyük
geçen gün bende benzerini yaşadım bende sarıldım öptüm kızı sevincini çok iyi anlıyorum gerçekten süperiz hepimize kolay gelsin sağlıklı ideal kilolar daima mutlu huzurlu günler dilerim kocaman sevgilerBugün herzaman alışveriş yaptıgım bi magazaya gittm tezgahtar kiz biraz cekinerek yaklasti kusura bakmayın bisey diycem siz cok zayıfladınız cok belli her gördügümde inceliyorsunuz napionuz falan dedi tutamadm sarildm kıza cok seviniyorum elimde degil anlattm biraz tebrik etti beni cok cok mutluyum
sayfanı okuyunca çok etkilendim meslektaşım. acayip bir duygu sardı içimi inan ki bazen diyetten yorulduğumda okurdum azmeden başaran arkadaşlarımı görünce çok mutlu olur tabiri caizse gaza gelirdim. senin ilk yazını okuduğumda hızla son sayfaya bastım çünkü kilo vermiş olmanı o kadar çok istedim ki tarif edemem. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşır önce kendi evlatlarına ve eşine daha sonrada okuldaki ikinci yavrularınla daha rahat ve sağlıkla ilgilenirsin.
seni muhakkak takip edeceğim ve başarının son demine kadar bekleyeceğim :)
bu arada bende kilo vermek için uğraşıyorum umarım hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşırız :)
Zayıflamıssın lafina bayılıyorum kim söylerse boynuna atlaryasm gelio ama bu sürecte fitneleride anliyorum tezgahtar bile anladi bi tanidigi gördm 10dak.konustk durmadan süzdü beni farkindaym 1kelime zayiflamisin. Demedi kiskananlar catlaşingeçen gün bende benzerini yaşadım bende sarıldım öptüm kızı sevincini çok iyi anlıyorum gerçekten süperiz hepimize kolay gelsin sağlıklı ideal kilolar daima mutlu huzurlu günler dilerim kocaman sevgiler
Zayıflamıssın lafina bayılıyorum kim söylerse boynuna atlaryasm gelio ama bu sürecte fitneleride anliyorum tezgahtar bile anladi bi tanidigi gördm 10dak.konustk durmadan süzdü beni farkindaym 1kelime zayiflamisin. Demedi kiskananlar catlaşin
Abla 96.7 kiloyum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?