• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Ya çok yavaşlaştı kilo veremiyom ama yiyom ben yaa :( dilediğim herşeyi yiyom neyse ablaaaa 95.4

olmaz sekerim emek veriosun yapma böyle senin yasinda senin kilolarnaydm bak sonuma kimse dur demedi ne mahrumluklar yasadm yazsam 3cilt olur lûtfen bunu kendine yapma saglikli dengeli beslen

bugün buzdolabının önünde agladm 5ayın birikimi belkide yada kendmle yüzlesmem tatli cok sevmem zaten ama 5aydir hic yemedm kacamak bile yok sayilir ama aksam 8gibi tokum ama tatlı istedi canim bir kac daha olmustu bi kac tatli kasıgı pekmez yiyndrdum böyle olunca onuda yemiycem dedm 1çay b.süte tarcn koyup içtim bastirmayncada halime agladm bi süre sonra gecti iyiym simdi atlattım

aglamanıza uzuldum,Aiiah azminizi daim eylesin.iradenize güc katsin........

olmaz sekerim emek veriosun yapma böyle senin yasinda senin kilolarnaydm bak sonuma kimse dur demedi ne mahrumluklar yasadm yazsam 3cilt olur lûtfen bunu kendine yapma saglikli dengeli beslen

tembelleştim iyice hiç canim spor yapmak istemiyo ya valla dur demem lazim kendimee koca bir haftadır sadece bir kilo verebildim

tembelleştim iyice hiç canim spor yapmak istemiyo ya valla dur demem lazim kendimee koca bir haftadır sadece bir kilo verebildim

canım sence 1 haftada 1 kılo azmı bence gayet güzel eger şimdi bırakırsan o 1 kıloyu 10 kılo olarak gerı alacaksın tecrübeyle sabit ahhh bende senın yaşlarına donebılsende o yaptığım hataları simdiki aklımla görsem sakın bırakma canım bıraktığın an bıter olay alırsın kıloları lütfen pes etme :16:

Haftada 1 kilo gayet iyi hevesini kaybe diyorsun bide çok yazık haftada 1 ayda 4 gayet iyi ve sağlıklı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende diyeti biraktın sanmistm haftada 1 nolsun daha canim devam devam bi arkadasm 3ayda 18 verdi birakinca 1ayda 20aldm dedi inanamadm zaten ayca kaya da dedi zayiflaynca yaglar yokolmazmis yag hücreleri kücülürmüs tetikte bekliyolar yani ona göre bu arada 5333 sayarak zayifla kitabınıda okudum güzel anekdotlar katti bana tavsiye ederim

Ya çok yavaşlaştı kilo veremiyom ama yiyom ben yaa :( dilediğim herşeyi yiyom neyse ablaaaa 95.4

ben önceki zayıflama deneyimlerimde olmuştu böyle.1 hafta gitti sonra yine vermeye devam ettim ayça kaya böyle olduğunda vücudu şaşırtın sabah ögle akşam öğünlerini farklı yapın önceye göre diyor.:40:

:1::1::1::1::1:
(allahım şu kiloya bile seviniyorm ya yuh ya ağlasammı gülsemmi)

Son düzenleme:
Masallah ikinize de

tebrikler:46::46::46::46::46:benimde bugun tartı günümdü canım bende125.2 yım :32:ve çok mutluyum emin ol yuruyuşum bıle degıştı

maşşallh sanada banada geçenlerde okulda arkadaşim ayni seyi söyledi yürüyüşün degişti dedi bende farkındayım aslında daha bi hızlı aktif ne bileym hantallık gidio sanki bunu eşimde söylüyo zaten :-) ay utandm

maşşallh sanada banada geçenlerde okulda arkadaşim ayni seyi söyledi yürüyüşün degişti dedi bende farkındayım aslında daha bi hızlı aktif ne bileym hantallık gidio sanki bunu eşimde söylüyo zaten :-) ay utandm

utanma arkadaşım daha çok güzel değişiklikler görucez inşallah:16:

Yürüyüş konusun da çok haklısınız her daim hamile penguenler gibi yuruyoruz kilo yüzünden. Ama söyle salina salina yuruyecegimiz gunlerde gelecek insallah

Yürüyüş konusun da çok haklısınız her daim hamile penguenler gibi yuruyoruz kilo yüzünden. Ama söyle salina salina yuruyecegimiz gunlerde gelecek insallah

hamile penguenmi ah ha ha ha cok komik kiz nasil benzettin ilahi cok güldüm cuk oturmuş

100 kiloya gelince resimlerinzi bekliyorum eski ve yeni halinizi koyun siz bile şaşıracaksınız inşallah ben dukanla devam ediyorum.
:42:

canım sen haftalıkmı tartılıyorsun haftada ortalama kılo kaybın nekadar ben bırtuelu sukadar verırım dıyemıyorum:26:

ben haftaya kadar dayanamıyorum hergün tartılıorum bi ara sinirlendim tartlmıycam dedim ama çatladım napıyım en büyük hevesim bu bi kez 9 kg verdim ama genele ayda 6 diyebiliyorum değişiyo genede

Son düzenleme:
süpermiş canım ayda 6 inşallah çokk güzel kılolar verıcez ben +90 gurubundayım uğra ıstesen orada arkadaşlarla acayıp motıve oluyoruz :34:

Back