• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

2gûn oruc tuttm süperdi cok rahattm hic acikmadm bile tansiyonum düser iftarda doymazsam saldirirsam diye ama allah sabrini veriyo ayni yemeklerimi yedm bitiremedm bile koca bardak ayran ictim bide iyiydi cok sûkür

Bak ben bir aydir diyet yapiyorum binevi oruc tutuyormus gibi yapiyorum bir ay once 88 idim simdi yani bugun 76.900 oldum sukurler olsun 11.100 vermis oluyorum galiba ...

Gerçekten soluksuz okudum konunu :43: Allah yardım etsin ve sen 65 kg lara kadar düşüp süper ol inşallah. Bunu çok yürekten söylüyorum. Çok güçlü bi kadınsın ve başaracağına inanıyorum. Sevgiler :16:

Gerçekten soluksuz okudum konunu :43: Allah yardım etsin ve sen 65 kg lara kadar düşüp süper ol inşallah. Bunu çok yürekten söylüyorum. Çok güçlü bi kadınsın ve başaracağına inanıyorum. Sevgiler :16:

Tesekkür ederim canim bende bu kadar güclü ve iradeli oldugumu yeni yeni anliyorum cok sagol

Diyetin daim olsun canım sanki kendi hayatımı okuyor gibi hissettim allah yardımcımız olsun be nde 3 ayda 9 kilo verdim 114ten 105 e dştüm durmak yok yola devam burdan ayrılma derim biz kardeş forumda yazışıoruz kilolarımızbizedert degil formu acayip motive burası

hikayeni okudum ve seni tebrik etmek istiyorum başarılarının devamı gelicek eminimki vazgeçme aynen devam

hikayeni okudum ve seni tebrik etmek istiyorum başarılarının devamı gelicek eminimki vazgeçme aynen devam

Cok teşkür canım devam dönmek yok yediklerimi hic yazmadm bgn yazaym
sbh biber,domates,patlican izgara üstüne yogurt
ögle lahana yemegi limonlu acili
aksam lahana cacik salata
artik ara ögün cok aramiyorum icim cok kıyılırsa 1kasik yogurt yada yemegmdn yiyorum ha bide 2parca karpuz yedm yarin kabak yapcam

Karni bahar haslanir parcalanir 2kasik yogurt,2yumurta,biraz tuz ve baharat karistir borcama dök firinda pisir enfes börek oluyo aynisinin kabaklisida güzel deneyn afiyet olsun

Bugün annem ve babam geldi cok mutluyum 3aydir görüsmedik ben van da onlar mersinde yasiyor aslen ankaraliyiz ama canim ankaram.neyse annem beni görünce sok oldu aglamaya basladi sbhtan beri inceliyo heryerimi telefon acip herkese anlatio ay bugün motivem 1500 yani canım annem.

Bugün annem ve babam geldi cok mutluyum 3aydir görüsmedik ben van da onlar mersinde yasiyor aslen ankaraliyiz ama canim ankaram.neyse annem beni görünce sok oldu aglamaya basladi sbhtan beri inceliyo heryerimi telefon acip herkese anlatio ay bugün motivem 1500 yani canım annem.

Anne yüregi nekadar zayifladigima sevinsede 1tane sunu ye 1tane bundan zayifliyosun nasilsa iyiki uymuyorum asla yemedm anlattm ikna ettm anladi beni yinede kıyamio iste

Bugün cok iyiyim öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum Allahım dualarinizi kabul eylesin.bugün 2kg daha gitti etti 27 kg cok mutluyum basarmak cok güzel destekleriniz icin saolun payiniz büyük

Çok sevindim canımm ne güzel haberlerr azimle devam ettiğini görmek harika annen ve baban ne kadar mutlu olmuşlarr hedefine ulaşıncaki mutluluklarını tahmin edebiliyorum seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım harika gidiyorsun her zaman yanındayım tatlım:16::16:

Harikasın, abone konularıma aldım konunu, takipteyim. Ben de Eylülde 115'dim. 21 şubatta 107 ile diyetisyene gittim. Şimdi 94 kiloyum. Yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermeyi düşünüyorum. Hedefim şimdilik 80. Sonra da 1 sene içinde 70.

Allah yardım etsin hepimize. Tüm gönlümle başarılar... :)

Diyet Günlüklerinde bir de günlüğüm var takip edersen, Elendilin'in Günlüğü diye...
Sevgiler

Bugün herzaman alışveriş yaptıgım bi magazaya gittm tezgahtar kiz biraz cekinerek yaklasti kusura bakmayın bisey diycem siz cok zayıfladınız cok belli her gördügümde inceliyorsunuz napionuz falan dedi tutamadm sarildm kıza cok seviniyorum elimde degil anlattm biraz tebrik etti beni cok cok mutluyum

sayfanı okuyunca çok etkilendim meslektaşım. acayip bir duygu sardı içimi inan ki bazen diyetten yorulduğumda okurdum azmeden başaran arkadaşlarımı görünce çok mutlu olur tabiri caizse gaza gelirdim. senin ilk yazını okuduğumda hızla son sayfaya bastım çünkü kilo vermiş olmanı o kadar çok istedim ki tarif edemem. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşır önce kendi evlatlarına ve eşine daha sonrada okuldaki ikinci yavrularınla daha rahat ve sağlıkla ilgilenirsin.

seni muhakkak takip edeceğim ve başarının son demine kadar bekleyeceğim :)
bu arada bende kilo vermek için uğraşıyorum umarım hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşırız :)

Bugün herzaman alışveriş yaptıgım bi magazaya gittm tezgahtar kiz biraz cekinerek yaklasti kusura bakmayın bisey diycem siz cok zayıfladınız cok belli her gördügümde inceliyorsunuz napionuz falan dedi tutamadm sarildm kıza cok seviniyorum elimde degil anlattm biraz tebrik etti beni cok cok mutluyum
geçen gün bende benzerini yaşadım bende sarıldım öptüm kızı sevincini çok iyi anlıyorum gerçekten süperiz hepimize kolay gelsin sağlıklı ideal kilolar daima mutlu huzurlu günler dilerim kocaman sevgiler :16::16:

sayfanı okuyunca çok etkilendim meslektaşım. acayip bir duygu sardı içimi inan ki bazen diyetten yorulduğumda okurdum azmeden başaran arkadaşlarımı görünce çok mutlu olur tabiri caizse gaza gelirdim. senin ilk yazını okuduğumda hızla son sayfaya bastım çünkü kilo vermiş olmanı o kadar çok istedim ki tarif edemem. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşır önce kendi evlatlarına ve eşine daha sonrada okuldaki ikinci yavrularınla daha rahat ve sağlıkla ilgilenirsin.

seni muhakkak takip edeceğim ve başarının son demine kadar bekleyeceğim :)
bu arada bende kilo vermek için uğraşıyorum umarım hepimiz hayalimizdeki kilolara ulaşırız :)

Saol azmim hic azalmadan artiyor merak etmeyn başarmanin yarisindaym yani bgn gecen yilki okul arkadaslarmla bulustm sok şok yani 9çesitli menü yapmisti arkadas oha falan oldum tavuklu salata yedm o kadar canimda istemedi acikcasi hatta kilo sorunu olup yiyenleri zavalli görüyorum bilincalti yapiyorum bi cesit polyanna yani cok teşkür

geçen gün bende benzerini yaşadım bende sarıldım öptüm kızı sevincini çok iyi anlıyorum gerçekten süperiz hepimize kolay gelsin sağlıklı ideal kilolar daima mutlu huzurlu günler dilerim kocaman sevgiler :16::16:
Zayıflamıssın lafina bayılıyorum kim söylerse boynuna atlaryasm gelio ama bu sürecte fitneleride anliyorum tezgahtar bile anladi bi tanidigi gördm 10dak.konustk durmadan süzdü beni farkindaym 1kelime zayiflamisin. Demedi kiskananlar catlaşin

Zayıflamıssın lafina bayılıyorum kim söylerse boynuna atlaryasm gelio ama bu sürecte fitneleride anliyorum tezgahtar bile anladi bi tanidigi gördm 10dak.konustk durmadan süzdü beni farkindaym 1kelime zayiflamisin. Demedi kiskananlar catlaşin
:16:
rahatsız tipler maalesef çok yazıkkkk valla hepsi beni daha çok motive ediyor olumlu olumsuz hepsi sağolsun

vallahi bravo hocam tebrik ederim azminiz takdire sayan.Bende kilolu biri olarak sizi takibe aldim okudukca takdir ettim sizi ve esinizi size ne kadar destekci olmus..ama ben eminim siz bu azimle hedefinize ulasir o buyuk beden yok diyen magazalara gidip bir beden kucugu varmiydi acaba diyeceksiniz..benimde hayalim bu gecen yil 81 kiloydum bir magazaya girdim size uygun kiyafet yok dedi o sira o adamin ustune atlayip parca pincik edesim geldi ama bisey yapamadan mosmor olarak ciktim ama o donem inat ettim 13 kilo verdim bir dokuz kilosunu falan geri aldim suan tekrar basladim geri saymaya basladim dusuyorum bu sefer daha saglikli bi sekilde veriyorum kilolarimi basarinizi gormek icin takipteyim sizi ayrica bende dogudayim sikintilarinizi tahmin edebiliyorum rabbim azminizi eksiltmesin ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back