160 kg.BİTİŞ VE YENİ DOĞUM TARİHİM 6 ARALIK...

Şuan canım çok fazla tatlı çekiyor ama yemiyorum bende gelisme var 70 i görücem inşallah. Aynı şirkette beraber çalıştığımız benden 5 yaş büyük bayan var 64 kilo 2 çocuklu ben bir çocuklu 83 kilo sen tam bir annesin diyorlar 5 yaş ve 1 çocuk farka ragmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1cay b.süte tarcin katip icebilirsn bayiliyorum tatli istegi beyninde kalmasın istersen kilo herseyi abartili yapio iste babam yanindayken esinizmi demislerdide o geldi aklima hepsindn intikam zamani ins.

Insallah bu lafları edenlerden intikam alicaz

Kararlığınız için tebrik ederim. Biliyorsunuz ki bu yol azim gerektiriyor. Ben 5 aydır haftada 3 gün spor yapıyorum 6 kilo verebildim ama sıkılaştım.
Kendime sordum hep neden diye neden kilo veremiyorum esksik olan ne? Sonra şunu farkettim benim zaman farketmeksizin yediğim masum olarak nitelendirdiğim o bir dilim pasta bir simit tereyağı dondurmayı yememem lazım. Öylesine ağzıma attığım kaşar peynirleri sarmaları yememem lazım :)
Tamam diyet yapıyordum ama bütün gün yarı aç gezip akşam gelen misafirle kek yemekte neyin nesi değil mi:) Farkında olmadan etkiliyomus beni.
Siz bunlara dikkat edin. Paylaşmak istedim. Sevgiler. Dilerim istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Kesinlikle abur cubur lar çok etkili bütün gün doğru dürüst yemek yemeyip akşam abur cubur çok tehlikeli

dogru söylüosum oah o atıstirmalar zaten artik yapmiyorum sayilir ama yillarca neler atisitirdim ah gecen yıllarim ah simdide tabaga domates salatalik dogruyorum dolapta en gözüme carpan yerine atistrmak istesdm ondan aliyorum

başaracaksın eminim ve başarmalısın.ben 82.5 kiloyla 2. doğumu bitirdim 6 ay sonra 51 kiloydum.akşamları aç yattım az yedim.sonra doğum kontrol ilaçlarına başladım 70 oldum sonra dukan ve birazda kendi tecrübelerimle 52 yi gördüm.şimdi yine rejimdeyim çünkü yemek yemeyi seviyorum 60 çıktım şimdi 58.5 hedefim 50 sana desteğim hep beraber vereceğiz.bırakmak yok.

tbrkler canımmm istikrarlı bir şekilde ilerliyorsunn 135 olmuş süpersinnn kredi çekme işine gelince bu devirde kardeş kardeşe güvenemiyo iyi cesaretmiş doğrusu başarılar canım

ilk hamilelegime 47 kiloyla başlamıştım nerden nereye

olsun canim önemli olan farkındalik .baslaynca gerisi gelir daha öncede yapmıssin yine olur senin işin kolay genede benim icımden bir sen cıkacak daha yolu yarilamadm bile

olsun canim önemli olan farkındalik .baslaynca gerisi gelir daha öncede yapmıssin yine olur senin işin kolay genede benim icımden bir sen cıkacak daha yolu yarilamadm bile

giymek istediğiniz 38 beden bir kıyafet alıp dolabın kapağına asın canınız fazla bir şey istediğinde hemen geçecektir çünkü o kıyafeti giymekle ne kadar mutlu olacağınızı düşünün ben kot tayt aldım s beden ona bakıp irademi dize getiriyorum

ayyy cnım benim hedefim 40-42 falan o kadar olamam ne bileyim ki düşün az uz bulduğum 60 bedebn bile olmuyordu bilmem kaçtım geçen 56 beden etek aldım tam oldu yani 5 kg verirsem rahat giyerim 50 beden eteklerim var onlara bakıp iç çekiyorum şimdilik yakın hedef onlarda olur beya inşallah

Evet bende de hedef 38 suan üst 42 alt 44 malesef bildiğin armut

Hocam olmaz diye birşey yok önce 50 sonra 40

çok kilo veren arkadaşlar vereceğinizden eminim onun için veren diyorum.verdikten sonra dr gidip şu kadar kilo aldım bir daha almak istemiyorum benim için ne yapabiliriz demelisiniz sonradan tekrar almamak için biliyoruz ki nefsimize yeniliyoruz.

kesinlikle öyle yapcam zaten ben daha önce 30kg zayifladim noldu geri alma süreci iste zaten bence zayiflamak kolay onu tutmak zor kafamda kararlıyım zaten ekmek ve unlu mamülleri cikardm hayatmdan asla zayiflasamda yemem napalım benim hayatmda böyle herkes yiyo ben yemiycem

bugün buzdolabının önünde agladm 5ayın birikimi belkide yada kendmle yüzlesmem tatli cok sevmem zaten ama 5aydir hic yemedm kacamak bile yok sayilir ama aksam 8gibi tokum ama tatlı istedi canim bir kac daha olmustu bi kac tatli kasıgı pekmez yiyndrdum böyle olunca onuda yemiycem dedm 1çay b.süte tarcn koyup içtim bastirmayncada halime agladm bi süre sonra gecti iyiym simdi atlattım

Evet iradeyi korumak çok zor ama katlanacaz mecburen.ben yaspasta severim söyle bol kremali.ama onu yemekle birilerinin sana kuculmussun demesi arasındaki haz farkı aynı değil kesinlikle

Ya çok yavaşlaştı kilo veremiyom ama yiyom ben yaa dilediğim herşeyi yiyom neyse ablaaaa 95.4

ay bayildim hayat felsefeme yeni bişey ekledim resmen dogru diosun zayiflamissin dediklerindeki grurum basarim bu his herseyn üstünde hic bi yemek bunu hissettrmez artik hep bunu düşüncem saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…