- Konu Sahibi derinhayal
Hayir kız kaçırdı çocukları bile oldu o haldeyken bile ceza aldı demek istedim. Adamda 20 li yaslarindaydi zaten.
Nasıl yani kadın mı erkeği kaçırdı, hemde reşit olmadan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kız kaçırdı çocukları bile oldu o haldeyken bile ceza aldı demek istedim. Adamda 20 li yaslarindaydi zaten.
Kız 16 yaşında kaçtığı çocukta askerden yeni gelmişti. İkisi birbirini seviyormuş kızda kaçmış. Onların kızı da 20 yaşındayken kaçarak evlendi şimdi torunları bile var. Armut dibine düşer misali.Nasıl yani kadın mı erkeği kaçırdı, hemde reşit olmadan?
Emin misin 24 olduğuna,bu soruyu anca çocuklar ve çocuk akıllılar sorarHanımlar sakin ben zaten 24 yaşındayım kendim için değil bambaşka bir durum için sormuştum
Durum neymişHanımlar sakin ben zaten 24 yaşındayım kendim için değil bambaşka bir durum için sormuştum
Hanımlar sakin ben zaten 24 yaşındayım kendim için değil bambaşka bir durum için sormuştum
Su mesaji begenmeyeninde akil sagligi cokda saglam degildir18 hatta 20 yaş altının izin mizin saçma sapan şekillerle evlilik yapabilmesini sağlayan sistemin de kaldırmayanın da Allah belasını versin.
Turk medeni kanunu madde 11i bilme cahilligine giriyor. KomiksinizEvlenmek ile resit olundugunu sanmak hangi seviye cahillige giriyor??
Yas 24müs Birde. Saka gibi yemin ederim
Bir de sapık. Görünce arttırmak istedimHiç bir yoruma cevap vermediğine göre evlenmek için konu açtınız. Ama şunu iyi anlayın. Bu yaşta sizinle evlenmek isteyen kişi asla iyi niyetli değil, bencil ve sizi bir an önce kapatmak istiyor.
Oyle bir kanun altinda iyiki yasamiyorum.Turk medeni kanunu madde 11i bilme cahilligine giriyor. Komiksiniz
Zaten bizim milletin en büyük sorunu bu. Herkes her şeyin uzmanı. Bilmiyorsan bilmiyorum demek zor olmamalı.Evet, evlenme kisiyi reşit kilar.
Minimum evlenme yasi 17dir. 16 yasinda ancak hakim izin verirse evlenilebilir. Hakim o izni de ancak olağanüstü durumlarda verebilir.
Millet de bilip bilmeden yazmis ....
Neden beğenmedim atılmış ben de anlamadımSu mesaji begenmeyeninde akil sagligi cokda saglam degildir
Su mesaji begenmeyeninde akil sagligi cokda saglam degildir
Çocuk gelindir şekerimNeden beğenmedim atılmış ben de anlamadım
Biri beğenmemiş18 hatta 20 yaş altının izin mizin saçma sapan şekillerle evlilik yapabilmesini sağlayan sistemin de kaldırmayanın da Allah belasını versin.