16. ve 18.sayfalarda S,M,L,XL yazlık,kışlık her şey burada

Canim kapida odeme,havale farketmezdi ama kapida odeme kalkti deniyor. Kargonu gonderirim sonra sen havale yaparsin

önce ödemede yaparım cnm senı bılıyorum burlarda cok gördum o yuzden guvenım var sana :) Çanta v.s varmı elınde almısken hepsı bır olsun :)

Canim bende ne ararsan var sen tum konularima bak,begendiklerinii soyle yardimci olurum sana. Buarada 5 dk engeline takildim

Bunlar 7 tl canim+elbise,yesil pantolon 8 toplamda 15 siyah abiyeyi de istersen hepsini 40 yaparim

Abiye şimdilik kalsın cnm bu ay kendımı astım dıgerlerını alayım sadece Bana özelden bılgılerını yazarmısın bedne engelım kalksın sana bılgılerımı yazıcam

tamam canım ayrrmısn bana bunları suan özelden yazamyrum ama yaznca hmen döncm sna adresle ilgli :)

XSİDE 1-2 kez giyildi,M beden,boyundan bağlamalı,üst kısmı lastikli,arka kısmı daha uzun,kuyruklu yani 7.5 tl

koton 36 beden ceket takım,pantolonunu da var ama ceket daha az kullanıldı,isteyene pantolonunun da resmini eklerim
bu arada bir de grisi var bu tarz ama yükleyemedim buraya isteyene resim gönderirim.

canım nishi by duse marka başka pantalon var mı ben çok seviyorum o markayı ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…