16. ve 18.sayfalarda S,M,L,XL yazlık,kışlık her şey burada

$e7jW5l.jpg $ekPEdJ.jpg $eQj86v.jpg Eki Görüntüle 1144794 $Kg1XEZ.jpg $KqXEEV.jpg $KrbEJB.jpg $w1AdzD.jpg

bunların tanesi 3tl

Suanda kot ceketine bayildim canim ya ben takas dusunmuyodum aslinda ama benim konumda begendigin olursa kot ceketinle takas dusunur musun?

bakayım canım konularına,36 bedene uyumlu galiba o ceket yani 27 beden yazıyor üstünde,beden uyuyor mu?

Son düzenleme:
yapabiliriz canım,dergilerle filan ama tek parça ürün ile takas yapmasak,başka beğendiğin var mı? bir de sırt çantan var mı?

Kullanmadığım sırt çantam yok maalesef, aslında bir de beyaz gömleği beğendim ama bedeninden emin olamadım 38 bedenmiş, hafif geniş olsun istiyorum. Tekrar bakayım şimdilik bunlar var ama ekleyeceklerin olacaksa bakarım yine. parfüm, giysi, başka şeyler de olabilir.

Kullanmadığım sırt çantam yok maalesef, aslında bir de beyaz gömleği beğendim ama bedeninden emin olamadım 38 bedenmiş, hafif geniş olsun istiyorum. Tekrar bakayım şimdilik bunlar var ama ekleyeceklerin olacaksa bakarım yine. parfüm, giysi, başka şeyler de olabilir.

yok canım başka ekleyeceğim,diğer konularıma da bakabilirsin. beyaz gömleği kullanılmamış yazmıştım ama dün giydim,yıkadım,ütüledim tekrar kaldırdım canım.. :KK1:

X