16. ve 18.sayfalarda S,M,L,XL yazlık,kışlık her şey burada

şimdi gördüm canım yazını.ben aslında takas düşünüyorum sen takas düşünmüyodun sanırım

olabilir aslında ama sanırım daha önce de bakmıştım,şimdi de baktım,bana uygun bir şey bulamadım fiyatı 3 tl aslında ama tabi kargoyu da düşünüyorsundur

36 beden esnek kumaş 3tl

36 ya da 38 beden,hatırlamıyorum 4tl

38 beden kışlık 4 tl

36 bedendi sanırım,kışlık 3 tl

38 beden,kullanılmamış 5 tl

defacto S beden,hiç giyilmedi 7.5 tl

S beden,çok az giyildi 3 tl

36 beden,çok az giyildi 3 tl

collezione S beden 5 tl

S beden severek giydim,alt kısmında dikiş yok yani kumaş o şekilde bırakılmış,resim ekledim 4 tl

ESPRİT S beden 5 tl

beyaz, kumaş,severek kullandım 2 tl

hasır kullanılmadı 2 tl

sarı çanta 3 tl

renkli kumaş çanta 4 tl

küçük sarı çanta 2 tl

yeşil,uzun saplı,spor çanta 4 tl

cnm ben mobilden giriyorum.baska hangi konularin var.yardimci olur musun.burdan bulabilecegimi sanmiyorum cok uzun surer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım var mı beğendiğin şortun yanında yarın göndereyim,kargoya gideceğim inşallah.

Gece gece bana pantolon denettin canim,evet ustunde duruyor

ayy cnm valla kusuruma bakma ne zaman pantalon alsam olmadı sorayım dedım bu sefer o zaman pantalon ve elbıse okey bnm ıcın bırde dıger topıgınde abıye hosuma gıttı olursa onuda olmazsa sadece pantalon ve elbıseyı ıstıyorum ödeme yontemın nedır :)

Canim kapida odeme,havale farketmezdi ama kapida odeme kalkti deniyor. Kargonu gonderirim sonra sen havale yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…