• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi

Bahsedilen zaten barikat olmaması gerekir barikat olmalı değildi ki.
Konuyu biz bunun gibi bişeyle ilişkilendirmiştik anlatamamışız tam.
$21-haziran-2009-izmir-cumhuriyet-mitingi_463399.jpg

İzmire sadece bir defa gittim. merkezini,Foçayi,Odemisi gorme imkanim oldu. Koy gibi oldugunu dusunmedim ulasim cok rahat ve ucuzdu. İstanbulda binadan baska bir sey gormuyoruz gelismislik betonlasmaksa İzmir oyle kalmali bence. İzmirlileride cok sevdim ayrica guler yuzlu ve kibar insanlardi.

Eki Görüntüle 1025349

bu foto milliyetten alınma, gördüğünüz gibi sadece çekilen barikatın içi dolu

Sağ tarafınızda denizin diğer kayısı alabildiğine sahiliyle Karşıyaka.Arkamızda kalan kısım güzelyalı.
Bulundugumuz alan ise Gündoğdu meydanı.Burdan dileyenler Kordona doğru ufak bir gezintiye çıkabilir dilyenler ise Tarihi Kemeraltı Çarşısını gezebilir.
Saat 5 te hepimiz burda toplanıyoruz yeni rotamız Manisa.:1:

Vallahi gülmekten öldüm ya:))
Konulan barikatlar konusuluyor:)))
Yahu Basbakan o Basbakan!!!

Koskoca TÜRKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI...

Neyse bosverin:)))

Güzel miting olmus, dombra yi dinlemek icin son kismini actim izledim, pek miting izlemem zira ama dombraya bayiliyorum:))

Birgün takvimler 2016 yi gösterecek şaha kalkmis bir Türkiye görecek herkes o gün, sonra birgün 2023 ü gösterecek takvimler ve o gün Türkiye ye baktigimizda ve bugünleri düsündügümüzde karsimizda bambaska bir Türkiye olacak INSALLAAH.

$Bi3KwE8IUAAlVKn.jpg

sosyal medyada bazı arkdaşların izmir ak parti mitingi diye paylaştıkları foto, ilahi:27::27:

Güzel miting olmus, dombra yi dinlemek icin son kismini actim izledim, pek miting izlemem zira ama dombraya bayiliyorum:))

Birgün takvimler 2016 yi gösterecek şaha kalkmis bir Türkiye görecek herkes o gün, sonra birgün 2023 ü gösterecek takvimler ve o gün Türkiye ye baktigimizda ve bugünleri düsündügümüzde karsimizda bambaska bir Türkiye olacak INSALLAAH.

İnşallah ...
Normal olarak hepimizin istedigi bu deyilmi ? anlamıyorum burdaki bazı arkadaşları .........

Güçlü bir Türkiye, bütün bir Türkiye :72::72::72::72:

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar beğeni artık art arda kullanamıyoruz biliyorsunuz beğenmiş farz edin:13:

Son düzenleme:
Yeni tape düştü: Bilal Erdoğan, babasına "Böyle savcı ve polis değiştirmekle olmaz, cemaatin ağababalarına operasyon yapmamız lazım" diyor:ssz::ssz:

Acaba çoğu kişi 2023 olayını biliyor mu ? bunu bilmek için 90 yıl öncesine bakmak lazım dimi, :34:
2023 ten sonra Bambaşka Bir Türkiye olacağız, ama bu süreci baltalamak için bazı güçler (yerli-yabancı) ellerinden geleni yapıyorlar, ama bi Suriye, bi Lübnan gibi oyuna gelmeyeceğız. :72:
bu ülkede Türk bayrakları dalgalanacak, başka bayrakların boyunduruğu altına girmeyeceğiz:72::72:

bu mesajım için bu linki okuyanlardan gerçekden özür diliyorum ama başka care bulamadım ..:ssz:

Valla chelzy ben istanbul veya ankara ile ilgili yorum yapamam..Bilmiyorum zira, orada yaşamıyorum.
İzmire bir defa gelmemiş insanların kulaktan dolma bilgilerle yazıp çizmesine anlam veremiyorum.

Bir Piriştina gerçeği vardır. Ondan sonra gelen Kocaoğlu çok işlere imza atmıştır keza.
Hem de izmire "ayrılamayan" ödeneklere rağmen.

Bilgisi olmayan yerde fikri de olmamalı insanın.

sevgili medcezir az evvel özel mesajınızı aldım . bana ve kişiligime uyacak cevapda yazdım lakin göndermek için sizinle arkadaş olmam gerekiyormuşki bunu istemem ...:19: gönderemedim burdan yazmak zorunda kaldım ....
O yüzden bana özelden yada başka bir linkden her hangi bir mesaj yazmayın LÜTFEN , size ve hakaretlerinize karşı sabrımı yitirmekden korkarım .

ben öyle bir ülke istiyorumki her görüşe yer olsun , herkez mutlu mesut yaşasın ,kolkola ...

... ben insanları oy verdigi partiye göre degerlendirmem . karsındakine saygısıyle ,sevgisiyle hoş görüşüyle degerlendiririm . ne demiş hz. Mevlana ne olursan ol yine gel, yine gel diye ..

..ama burda 2 günde gördümki bazı insanların başka görüşlerine saygı YOK . 2 günde kıskaca alıp mesaj yazmakdan yıldırmaya çalıştınız .. o yüzden bu linklere sürekli bazı kişiler yazıyor . çünki başka görüşlere yer yok bu sayflarda bunu anladım .:(

...üzgünüm .....

diger arkadaşlardan tekrar özür dilerim.:16:

Son düzenleme:
dedigim gibi , merkezler hariç hala köy havasında ....kim gelirse gelsin canım izmir'in çehresi degişmeli bence .....
bu sorun genelde tüm büyük şehirlerde varr ama , ankarada yaşadıgım için biliyorum burda çok daha farklı ....:6:
son zamanlarrda takip ettigim kadarıylada ne kadar dogru bilmem ama çöp ve su sorunu oldgunu duydum medyadan..

İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'ya da İzmir'e de gittim.

ve benim düşüncem Ankara'nın birçok yeri asıl ciddi köy gibi duruyor.

İzmir zaten daha yazlık modern sakin bir şehir benim fikrim ve gördüğüm bu.

İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'ya da İzmir'e de gittim.

ve benim düşüncem Ankara'nın birçok yeri asıl ciddi köy gibi duruyor.

İzmir zaten daha yazlık modern sakin bir şehir benim fikrim ve gördüğüm bu.

Evet Ankara'nın bir çok yeride köy gibi .. ama kentsel dönüşüm baya ilerlemiş durumda özelikle havaalanı yolu üzerinde ..
Ankara'nında bir çok eksigi var eleştirebilecegim . en başta metro konusunda . istanbul'u bu konuda başarılı buluyorum.
her kim gelirse gelsin halka hizmet etsin . bunun için şeçiyor bu halk onları ..:31:

Son düzenleme:
"SEN O HAREKETİ NASIL YAPARSIN"
Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı, beyiydi. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum.

Kaynak :Hurriyet

Otobüsün içinden o kadının Chpli oldugunu nasıl anladı acaba ? İP'li,Mhp'li,Bdp'li,Dsp'li olamazmıydı o kadın ?
İftira atmak işte bu kadar kolay.

Akp ile diyar diyar :27:

$1982158_275427835956743_1028310939_n.jpg

$Bi23AjcCUAAFb_Z.jpg

Bunlarda Akp sayesinde mitinge gelip hatıra fotoğrafı çeken seçmenler :1:

$1234538_275441019288758_1246683320_n.jpg

Sonrada şu geliyor akla;

İzmir'e gidip İstanbul'a yapılacak köprüyü alkışlayan bir Bayburtlu gibi sebepsiz ve yürekten sevebilmek bazen... Anlayamazsınız.

:1::1:

Gerçek İzmir'lilerin nerede olduğunu da göstermeden geçmeyelim tabi;

$1969128_275406779292182_969165577_n.jpg

Barikatların arkasında.. :ssz:

Göründüğü gibi olan /
Gücünü milletten alan
Recep Tayyip Erdoğan /
Mazlumlara sırdaş olan
Gariplere yoldaş olan /
Recep Tayyip Erdoğan
Ezilenlerin gür sesidir o /
Suskun dünyanın hür sesidir o
Göründüğü gibi olan /
Gücünü milletten alan
Recep Tayyip Erdoğan
Halkın adamı Hak’kın aşığı /
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan /
Gariplere yoldaş olan
Recep Tayyip Erdoğan
Oldu her zaman sözünün eri /
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında /
Anaların duasında
Recep Tayyip Erdoğan
Sözü dosdoğru yoktur riyası /
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda gider /
Yıllardır beklenen lider
Recep Tayyip Erdoğan
Saygılar

Akp ile diyar diyar :27:

Eki Görüntüle 1025603

Eki Görüntüle 1025649

Bunlarda Akp sayesinde mitinge gelip hatıra fotoğrafı çeken seçmenler :1:

Eki Görüntüle 1025608

Sonrada şu geliyor akla;

İzmir'e gidip İstanbul'a yapılacak köprüyü alkışlayan bir Bayburtlu gibi sebepsiz ve yürekten sevebilmek bazen... Anlayamazsınız.

:1::1:

Gerçek İzmir'lilerin nerede olduğunu da göstermeden geçmeyelim tabi;

Eki Görüntüle 1025623

Barikatların arkasında.. :ssz:

Alsancak inanılmaz kalabalıkmış..Cidden gerçek izmirli girememiş gündoğduya..

Bu korku neden yahu:44:

Traji komik bir secim mitingi. Izmir`in yarisina tomalarla polislerle müdahale et, disaridan Izmir`e tasidigin secmene konusma yap. :34:
Ülke yönetme anlayislariyla, sehir yönetme anlayislarinin farkli olmasini beklememistik zaten. :1:

Özel mesajlarla ilgili yorum yapmayınız, özelden kışkırtma hakaret varsa burda özeli ifşa etmek yerine bildiriniz.

küçük bi şehirde oturuyorum başbakanın pek sevdiği bi şehir, sık sık gelir, o günler sokağa çıkmaya korkuyorum ya, bi kaç metre aralıklarla polis, heryer keskin nişancı, zaten geçeceği yola çıkan tüm ara yollarıda kapatıyolar, bizim yoluda kapattılar 3 arabayla, vay be dedim zahmete bak, harcanan paraya insan gücüne bak, ne olacaksa...:27::27:

Valla Sayın Bahçeli'nin geldiği gün Mhp başkanının geldiğinin bile farkına varmadım taa ki ülkü ocaklarındaki gençlerin konuşmalarını duyana kadar.
Ki o gün bizim buranın pazarı vardı, sokaktaki trafik her zaman ki gibiydi, heryere rahatça girip çıktık biz, insanlar pazara gidiyordu, kimi herzaman ki gibi çay bahçelerinde oturuyordu, ne yollar kapalıydı ne de burda birşeyler oluyor dedirtecek olağanüstü bir durum söz konusuydu, bildiğin rutin yaşam devam ediyordu, dedim ya ülkü ocaklarından gençleri gördük, bir pasajın orda toplanmışlar, ellerinde Türk bayrakları birazda heyecanlı bir halleri vardı, biri çıktı birazdan karşılama yapacağız arkadaşlar hazır olun, sayın başkanımız geliyor falan deyince bende jeton düştü.

Bir baktım Bahçeli geldi, sakin sakin konuştu, etrafta karakoldan görevlendirilmiş birkaç polis vardı o kadar, konuşma bitti, halka selam ve teşekkürlerini iletip gitti.
İnan şaşırdım, yani ne bileyim yollar kapatılır, bir sürü polis görevlendirilir zannettim ama yok, diğer parti başkanları gelirse yine gözlemlerimi paylaşırım:ssz:

Back