Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi gülmekten öldüm ya:))
Konulan barikatlar konusuluyor:)))
Yahu Basbakan o Basbakan!!!
Koskoca TÜRKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI...
Neyse bosverin:)))
Güzel miting olmus, dombra yi dinlemek icin son kismini actim izledim, pek miting izlemem zira ama dombraya bayiliyorum:))
Birgün takvimler 2016 yi gösterecek şaha kalkmis bir Türkiye görecek herkes o gün, sonra birgün 2023 ü gösterecek takvimler ve o gün Türkiye ye baktigimizda ve bugünleri düsündügümüzde karsimizda bambaska bir Türkiye olacak INSALLAAH.
Vallahi gülmekten öldüm ya:))
Konulan barikatlar konusuluyor:)))
Yahu Basbakan o Basbakan!!!
Koskoca TÜRKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI...
Neyse bosverin:)))
Güzel miting olmus, dombra yi dinlemek icin son kismini actim izledim, pek miting izlemem zira ama dombraya bayiliyorum:))
Birgün takvimler 2016 yi gösterecek şaha kalkmis bir Türkiye görecek herkes o gün, sonra birgün 2023 ü gösterecek takvimler ve o gün Türkiye ye baktigimizda ve bugünleri düsündügümüzde karsimizda bambaska bir Türkiye olacak INSALLAAH.
Valla chelzy ben istanbul veya ankara ile ilgili yorum yapamam..Bilmiyorum zira, orada yaşamıyorum.
İzmire bir defa gelmemiş insanların kulaktan dolma bilgilerle yazıp çizmesine anlam veremiyorum.
Bir Piriştina gerçeği vardır. Ondan sonra gelen Kocaoğlu çok işlere imza atmıştır keza.
Hem de izmire "ayrılamayan" ödeneklere rağmen.
Bilgisi olmayan yerde fikri de olmamalı insanın.
dedigim gibi , merkezler hariç hala köy havasında ....kim gelirse gelsin canım izmir'in çehresi degişmeli bence .....
bu sorun genelde tüm büyük şehirlerde varr ama , ankarada yaşadıgım için biliyorum burda çok daha farklı ....
son zamanlarrda takip ettigim kadarıylada ne kadar dogru bilmem ama çöp ve su sorunu oldgunu duydum medyadan..
İstanbul'da yaşıyorum. Ankara'ya da İzmir'e de gittim.
ve benim düşüncem Ankara'nın birçok yeri asıl ciddi köy gibi duruyor.
İzmir zaten daha yazlık modern sakin bir şehir benim fikrim ve gördüğüm bu.
Akp ile diyar diyar
Eki Görüntüle 1025603
Eki Görüntüle 1025649
Bunlarda Akp sayesinde mitinge gelip hatıra fotoğrafı çeken seçmenler
Eki Görüntüle 1025608
Sonrada şu geliyor akla;
İzmir'e gidip İstanbul'a yapılacak köprüyü alkışlayan bir Bayburtlu gibi sebepsiz ve yürekten sevebilmek bazen... Anlayamazsınız.
Gerçek İzmir'lilerin nerede olduğunu da göstermeden geçmeyelim tabi;
Eki Görüntüle 1025623
Barikatların arkasında..
Alsancak inanılmaz kalabalıkmış..Cidden gerçek izmirli girememiş gündoğduya..
Bu korku neden yahu:44:
küçük bi şehirde oturuyorum başbakanın pek sevdiği bi şehir, sık sık gelir, o günler sokağa çıkmaya korkuyorum ya, bi kaç metre aralıklarla polis, heryer keskin nişancı, zaten geçeceği yola çıkan tüm ara yollarıda kapatıyolar, bizim yoluda kapattılar 3 arabayla, vay be dedim zahmete bak, harcanan paraya insan gücüne bak, ne olacaksa...