• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi

:9: canım köye gittigini söylemiştin ,havasınıda bilirsin sanırım , :9: fikrim havada karada anlaşıldı :34::16:

sevgili medcezir seninde , benimde buraya yazma hakkım var sanırım . ayrıca seninle aynı fikirde olmak zorundada deyilim dimi :34: kimseylede polemige girmik amcında deyilim . görüşümü yazarım saygı çerçevesinde ..
sevgiler ......:16:

Niye polemik olsun ki? Fikriniz anlaşılmadı, hariçten bir söylemde bulundunuz, ben de bu fikrinizi desteklemenizi istedim bir izmirli olarak ama tek bir örnek veremediniz. Bu nedenle havada kaldı.
Elbet aynı fikirde olmak zorunda değiliz, bu birbirimize soru soramayız anlamına gelmiyor ama:34:

İzmir'de yerli turist patlaması yaşanıyor:27::27:
$Bi2xd-XIAAEwKla.jpg
Eki Görüntüle 1025324
$Bi20ILpCIAAMD26.jpg
$Bi22edJIQAAiTFZ.jpg
$Bi23gbzIgAAIfWM.jpg
$Bi24ykzCMAAz-Oh.jpg

Niye polemik olsun ki? Fikriniz anlaşılmadı, hariçten bir söylemde bulundunuz, ben de bu fikrinizi desteklemenizi istedim bir izmirli olarak ama tek bir örnek veremediniz. Bu nedenle havada kaldı.
Elbet aynı fikirde olmak zorunda değiliz, bu birbirimize soru soramayız anlamına gelmiyor ama:34:
:9::9:sevgili medcezir yorumlarım sizi rahatsızmı ediyor :44: sizinde dedigiiz gibi benimde sizinde yorum yazma hakkımız var saygı çerçevesinde ..
şimdi buraya köy resmimi koyayım . :9::9: bir köyün nasıl oldugun bilemeycek kadar cahil oldugunuzuda sanmıyorum :34: eger daha fazla merak ediyorsanız o çok bildiginiz izmirin kenar semtlerine gidip bakabilrisiniz :16:

kendi görüşünüzde olmayan birini yıldırmayamı çalışıyorsunuz onuda anlamadım :19:

ama size uymayacagım bunuda bilin .. sevgiler :16:

allah allah ben de kadın olarak utandım :1:

eh o zaman beraber utanmışız:9::9:

Kuzenim simdi Izmirden resimler yolladi.
Izmir halki miting alanina giremesin diye polislerden duvar ormusler..

O kadar SIKMAYIN caninizi bosverin:)
Montaj derler baktilar olmadi, tasima insan derler sonra bakarlar yine secimlerden parlayarak cikmis bu seferde secimlerde hile derler:)))

Halkin iradesi neyse onu görecegiz, Izmir i almis almamis AKP birsey kaybetmez ama Izmir köylükten kurtulur alirsa.

Bursa bile parladi ama Izmir hep ayni Izmir, herkes aya Izmir yaya:))

Artik yeni Türkiye nin fitili ateslendi, isterse tüm dünya ittifak kursun duramayacaklar önünde.

Yarinlar Büyük Türkiye nin, bundan sonraki 100 yil Türkiyem dünyanin güclerinden olacak!!

Kuzenim simdi Izmirden resimler yolladi.
Izmir halki miting alanina giremesin diye polislerden duvar ormusler..

evet canım, gündoğduya çıkan bütün yollara polis barikat kurmuş sabahtan, sadece otobüsle gelenler alana girebiliyormuş

Benim memleketimin kızları güzel olur, bunlar izmirli değil.

O kadar SIKMAYIN caninizi bosverin:)
Montaj derler baktilar olmadi, tasima insan derler sonra bakarlar yine secimlerden parlayarak cikmis bu seferde secimlerde hile derler:)))

Halkin iradesi neyse onu görecegiz, Izmir i almis almamis AKP birsey kaybetmez ama Izmir köylükten kurtulur alirsa.

Bursa bile parladi ama Izmir hep ayni Izmir, herkes aya Izmir yaya:))

Artik yeni Türkiye nin fitili ateslendi, isterse tüm dünya ittifak kursun duramayacaklar önünde.

Yarinlar Büyük Türkiye nin, bundan sonraki 100 yil Türkiyem dünyanin güclerinden olacak!!

Kesinlikle katılıyorum düşüncelerine :) Derler ve kendileri bilirler :1::1:

:9::9:sevgili medcezir yorumlarım sizi rahatsızmı ediyor :44: sizinde dedigiiz gibi benimde sizinde yorum yazma hakkımız var saygı çerçevesinde ..
şimdi buraya köy resmimi koyayım . :9::9: bir köyün nasıl oldugun bilemeycek kadar cahil oldugunuzuda sanmıyorum :34: eger daha fazla merak ediyorsanız o çok bildiginiz izmirin kenar semtlerine gidip bakabilrisiniz :16:

kendi görüşünüzde olmayan birini yıldırmayamı çalışıyorsunuz onuda anlamadım :19:

ama size uymayacagım bunuda bilin .. sevgiler :16:

Kişisele çekmeyelim bence, izmir konumuz.

Tüm büyük şehirlerin kenar semtleri kötü yerleşim yerleridir zaten. İtanbulun kenar semtlerine hiç gittiniz mi? Bu demek değildir ki koca bir şehir "köy havasında"

Bir köyün nasıl olduğunu çok iyi biliyorum ve diyorum ki; izmirin bir köyle uzaktan yakından alakası yoktur, aksine hayli elit bir şehirdir.

$erdogan-izmir-de-konusuyor-4166489.Jpeg

bu foto milliyetten alınma, gördüğünüz gibi sadece çekilen barikatın içi dolu

Binali Yıldırım'ın mitinge gelen topluluğa "İzmir'e hoşgeldiniz" dedi.. Bu kadar belli etmeyin bari:27::27:

hadi ya, videosu çıksa keşke, sosyal medyada erdoğanın manisada, haydi izmire dediği söyleniyor ama doğru mu bilemicem:27::27:

Son düzenleme:

Tüm büyük şehirlerin kenar semtleri kötü yerleşim yerleridir zaten. İtanbulun kenar semtlerine hiç gittiniz mi? Bu demek değildir ki koca bir şehir "köy havasında"

Bir köyün nasıl olduğunu çok iyi biliyorum ve diyorum ki; izmirin bir köyle uzaktan yakından alakası yoktur, aksine hayli elit bir şehirdir.

Medim ne anlatmaya çalışıyorsun ki anlamadım.
Sadece bu platformda değil birçok internet ortamında Binali beyi destekleyenlerin,İzmiri hayatında görmeyenlerin,görmüşlerse de kırmızı körüklü zamanında bir iki defa gelmiştik diyenlerin agız bırlıgı etmişçesine söyledikleri bir laf bu ''İzmir köy''
5 senesini kırsalda dağ köyünde görev yapmış biri olarak köyün,köy yaşamının ne demek oldugunu biliyorum.
İzmir köyse böyle köye can kurban be:ssz:
Canım köyüm güzel köyüm :1:

Bu arada seçim vaadine gel İzmir-Çeşme arası 3 saat kısalacakmış.Zaten 45 dk.
Ah bide İzmiri bilseler demek ne vaatlerle gelecekler :1:

ilk yazdıgınız kelimeyi anlamanıza cok sevindim...

k.k da herkes saygı çerçevesinde her görüşünü paylaşabilir ,bunuda anlamanızı dilerim ..:16:

yaşayan sizsiniz izmirde memnunsanız izmire yapılan hizmetden onada bişi diyemem tabi :31:

Bu yeni birsey degil ama yenimi farkediliyor yaksa biliniyorda bilerek mi yaziliyor anlamiyorum:)

Miting yapilacak alan her zaman barikatlarla cevrilir!

1. Miting yapan lider ( AKP, CHP, MHP ... bütün liderler dahil) herhangi bir saldiriya karsi korumak icin.
2. Mitinge katilan halkin can güvenligi icin.
3. Miting alanina gelen insanlarin üzeri aranarak barikatlarla cevrili alanin icine alinir, zira insanlarin üzerinde bomba, silah vb olma ihtimaline karsi bu yapilir.

Yani Izmir e yada AKP ye özel degil:))))

Bir İstanbullu olarak diyebilirim ki,İzmir İstanbul'a göre çok daha nezih bir yer.İzmir köyse,İstanbul "gecekondukent"tir.

Benim İzmir'in merkezinde eksikliğini hissettiğim tek şey tarihi yapılar.Sanırım Yunan işgali sırasında yakılıp yıkıldığı için tarihi eser pek kalmamış.Neyse ki civar ilçelerdeki antik kentler varlığını koruyor.

Back