• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi

Ha bu arada, başbakana hareket çeken kadın göz altına alınmış...

Miting meydanına giderken balkonlardaki kadınlara "o.....usunuz siz o...." diye bağıran akp seçmeni de göz altına alındı mı acep? Ya da alınacak mı?
Merak ettim bak.

onu işaret eden olmadıysa korumalara, alınmamıştır tabii, neden alınsın

Son düzenleme:
bu arada sosyal medyada fotoları olan kadın değil sanırım gözaltına alınan, otobüse hareket çeken bi kadın vardı o değil, bu başka sanırım, çünkü haberde evinin balkonundan diyordu. Gerçi iki kadın gözaltına alınmış

Son düzenleme:
bu arada sosyal medyada fotoları olan kadın değil sanırım gözaltına alınan, otobüse hareket çeken bi kadın vardı o değil, bu başka sanırım, çünkü haberde evinin balkonundan diyordu. Gerçi iki kadın gözaltına alınmış

Bazı gazetelerin sitelerinde iki kadın gözaltına alındı yazıyor, ben de anlamadım kimler...
Bu arada sosyal medyada gördüğümüz resimde utandım, hiç bir kadına o hareketi yakıştıramıyorum ben...
Bu arada bu kadar çabuk gözaltına alınmaları gücüme gitti.. Aylardır katiller için hiç bir şey yapılmıyorken bu iki kadının hemen gözaltına alınması,.. garip.....

o sosyal medya da gördüğüm siyah bayrak olayı buymuş demek ki :1: yazılan geyikler falan çok iyiydi ama benim favorilerimden biri; Yurt dışında bi' ülkede ki konser kalabalığının üstüne akp'nin İzmir mitingi yazıp paylaşmalarıydı :60: :52: (Bunu paylaşan Sümeyye Erdoğan ama, trol ya da sahte hesap mıdır yoksa kendi hesabımıdır bi' fikrim yok). :9:

Son düzenleme:
İzmir'de devlet büyüklerine hakarette bulunma iddiasıyla gözaltına alınan iki kadının gece yarısı serbest bırakıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya iki kadının gözaltına alındığını kaydetti. Kadınlar haklarında yapılan işlemin ardından serbest bırakıldı.

Başbakanında miting anında bahsettiği ismi açıklanmayan bir kadının el hareketi yapmaktan, evli ve 4 kız çocuğu annesi olan 57 yaşındaki F.A.'nın ise 'Başbakan'a hakaret' suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.

F.A.'nın eşi N.A., "Sayın Başbakan aracıyla miting alanını terk ederken bizde ikinci kattaki evimizin balkonundaydık. Eşim kollarını açarak 'Ne işin var İzmir'de' der gibi yaptı. Hakaret eder gibi değil. O an Başbakan'la göz göze gelindi. Başbakan o anı protestovari bir hareket sandı, anladığım kadarıyla. Otobüsünü durdurdu. Yanında yürüyen Başbakanlık korumalarına daireyi işaret etti. 3 dakika sonra içeri korumalar girdi. Bizi gözaltına almak istediler. 'Özür dileyeceksiniz' dediler. Bu arada ben arka plandaydım. Özür dileyecek bir şey yapmadık. Ardından karakola getirdiler eşimi, Başbakana hareket suçlamasıyla. İfadesi alınacak ondan sonra savcılık ne karar verirse o olacak" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26022058.asp

ayyy haftaya kocaeliye geliyormuş hazırlıklar tamamlanmış öyle yazıyor bi haber sitesinde.. bravo acayip çalışıyorlar... bütün üyelere smsler çekilmiş bayraklar dağıtılmış tehditler edilmiş.. bizimkilerde yazık ekmek parası işte nabıcan mecbur gitcekler... ahhh milletim ahh... ne olacak bizim halimiz böyle siz ekmek yiyeceksiniz diye vatan elden gidiyor.. :43:

İzmir'de devlet büyüklerine hakarette bulunma iddiasıyla gözaltına alınan iki kadının gece yarısı serbest bırakıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya iki kadının gözaltına alındığını kaydetti. Kadınlar haklarında yapılan işlemin ardından serbest bırakıldı.

Başbakanında miting anında bahsettiği ismi açıklanmayan bir kadının el hareketi yapmaktan, evli ve 4 kız çocuğu annesi olan 57 yaşındaki F.A.'nın ise 'Başbakan'a hakaret' suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.

F.A.'nın eşi N.A., "Sayın Başbakan aracıyla miting alanını terk ederken bizde ikinci kattaki evimizin balkonundaydık. Eşim kollarını açarak 'Ne işin var İzmir'de' der gibi yaptı. Hakaret eder gibi değil. O an Başbakan'la göz göze gelindi. Başbakan o anı protestovari bir hareket sandı, anladığım kadarıyla. Otobüsünü durdurdu. Yanında yürüyen Başbakanlık korumalarına daireyi işaret etti. 3 dakika sonra içeri korumalar girdi. Bizi gözaltına almak istediler. 'Özür dileyeceksiniz' dediler. Bu arada ben arka plandaydım. Özür dileyecek bir şey yapmadık. Ardından karakola getirdiler eşimi, Başbakana hareket suçlamasıyla. İfadesi alınacak ondan sonra savcılık ne karar verirse o olacak" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26022058.asp

Bu ne tahammlsüzlüktür arkadaş..Protesto eden içeride:ssz:
"a" diyeni hakaret ediyor sanıyor..

İzmir sevdalısı :))
50 otobüs Akhisar,Saruhanlı,Soma ve diğer Manisa ilçeleri yönünden konvoylar kalktı.Kamyonla da taşındı.
Manisalının İzmir sevdasına bak sen :52:
Manisa seçmeni İzmirde :)

Etrafı barikatla çevirsinler eyvallah da 100 metre ötesinden de yaya geçişine kapattılar yolları Manisa'da.Dersaneden çıktım 10 dk'da gideceğim yolu 45 dakikada gittim yürüyerek,döne döne sokaklardan...:6: Bu ne oluyor ? :32: Kimse savunmaya kalkmasın,bütün köylerin arabaları dolmuş şehre.

İzmir hayal,boş yere gidiyorlar.

Back