• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi

Nedir sizi üzen manzara?

dedigim gibi , merkezler hariç hala köy havasında ....kim gelirse gelsin canım izmir'in çehresi degişmeli bence .....
bu sorun genelde tüm büyük şehirlerde varr ama , ankarada yaşadıgım için biliyorum burda çok daha farklı ....:6:
son zamanlarrda takip ettigim kadarıylada ne kadar dogru bilmem ama çöp ve su sorunu oldgunu duydum medyadan..

Son düzenleme:
sosyal medyada ki otobüse hareket çeken kadına da değinmeyi ihmal etmemiş konuşmasında:27::27:

İŞTE CHP ZİHNİYETİ BUDUR

-Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum.İşte 30 Mart bunun için çok önemli. Düşünün şu İzmir'i şu İzmir'i bu kadar zaman susuzluğa mahkum eden kim? CHP belediyesi değil mi? Bu adam nasıl sizden gelip oy isteyecek sizden. Buraya suyu kim getirdi? Biz getirdik biz. Gördes barajından. Gördes barajını biz yaptık ve suyu getirdik. milliyet

Son düzenleme:
dedigim gibi , merkezler hariç hala köy havasında ....kim gelirse gelsin canım izmir'in çehresi degişmeli bence .....
bu sorun genelde tüm büyük şehirlerde varr ama , ankarada yaşadıgım için biliyorum burda çok daha farklı ....:6:
son zamanlarrda takip ettigim kadarıylada ne kadar dogru bilmem ama çöp sorunu oldgunu duydum medyadan..

İşte nedir o köy havası? İzmir için kullanılan çok klişe bir söz bu zira, köy havasından kastı anlayamıyorum.
İzmirin hemen hemen tüm semtlerini bilirim, bir kaç yer haricinde gayet elit bir şehirdir izmir. Hani anne tarafım da izmirin bilinen köylerindendir..Köyde geçti çocukluğum. Hiç köye gittiniz mi?

Ya da geçelim onu, nasıl olmalı sizce, neler yapılmalı mesela bu havadan çıkmak için?

Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü!
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.
ne güzel yakışıyo sana.BÜYÜK İNSAN.UZUN ADAM.ALLAH yar ve yardımcın olsun...

Başbakan Erdoğan: Kılıçdaroğlu Van'a Hakkari'ye gidemiyor
Sonra devametti...
Hakkari'ye gitti Türk Bayrağı yoktu
(Karar ver gitti mi, gitmedi mi?)
:27::27:

Binali Yıldırım'ın mitinge gelen topluluğa "İzmir'e hoşgeldiniz" dedi.. Bu kadar belli etmeyin bari:27::27:

Ahahhhha ciddi mi ? :60:
Neyse hoş gelmişler sefa getirmişler diyelim biz de :6:

Sevinç'in önü Med:ssz::ssz: Çok özledim İzmir'i yaa:7:
$Bi22ew2CMAEhmH_.jpg

İşte nedir o köy havası? İzmir için kullanılan çok klişe bir söz bu zira, köy havasından kastı anlayamıyorum.
İzmirin hemen hemen tüm semtlerini bilirim, bir kaç yer haricinde gayet elit bir şehirdir izmir. Hani anne tarafım da izmirin bilinen köylerindendir..Köyde geçti çocukluğum. Hiç köye gittiniz mi?

Ya da geçelim onu, nasıl olmalı sizce, neler yapılmalı mesela bu havadan çıkmak için?

sevgili medcezir , gittim köye canım her ne kadar şehirde büyüsemde ..köyde çagdaş bir kentde nasıl olur bilirim allah şükür ..
valla o havadan nasıl çıkılır diye proje üretsem gider bende aday olurdum canım :16::9: ama en azından gelişimi güzel olan diger büyük şehirler örnek alınabilir :31:

İzmirliye kapalı izmir mitingi :27:

Kıbrıs şehitlerinden gündoğduya giremiyormuş şu an izmirli.
Polis barikatından.

sevgili medcezir , gittim köye canım her ne kadar şehirde büyüsemde ..köyde çagdaş bir kentde nasıl olur bilirim allah şükür ..
valla o havadan nasıl çıkılır diye proje üretsem gider bende aday olurdum canım :16::9: ama en azından gelişimi güzel olan diger büyük şehirler örnek alınabilir :31:

Ben hala anlayamadım köy havası nasıl oluyor..En azından bir örnek verseydiniz kendi fikriniz havada kalmazdı.

Sevgiler...

sosyal medyada ki otobüse hareket çeken kadına da değinmeyi ihmal etmemiş konuşmasında:27::27:

Ben bunu anlamadım. Chp zihniyeti bu işte demiş vs. Ne alakası var zihniyetle? Kadının kendi saygısızlığıdır neticede. Ayrıca Akp İzmir'i alırsa ne yapacak o kadının zihniyetini mi değiştirecek? Bu zihniyete sahip olanları sınır dışı mı edecek nedir? Söze "Bunlar!..." diye başlamadığı bir cümlesini duyacak mıyız acaba? Bunlar dediği de milletin bir parçası değil mi? Yani partiyi suçla, siyasi görüşü suçla ama sen halkı niye suçluyorsun, partiler geçici halk kalıcıdır bunu unutuyor galiba.

kadının chp li olduğunu nerden bilmiş acep, sanki diğer partileri destekleyenler onu pek severmişte bi chpliler sevmezmiş gibi:27::27:

Ben hala anlayamadım köy havası nasıl oluyor..En azından bir örnek verseydiniz kendi fikriniz havada kalmazdı.

Sevgiler...

:9: canım köye gittigini söylemiştin ,havasınıda bilirsin sanırım , :9: fikrim havada karada anlaşıldı :34::16:

sevgili medcezir seninde , benimde buraya yazma hakkım var sanırım . ayrıca seninle aynı fikirde olmak zorundada deyilim dimi :34: kimseylede polemige girmik amacındada deyilim . görüşümü yazarım saygı çerçevesinde ..
sevgiler ......:16:

Son düzenleme:
Back