Bornova da tomalar balkonlara su sıkıyormuş
Eki Görüntüle 1025296
Bir evlerin içine girmedikleri kalmıştı zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bornova da tomalar balkonlara su sıkıyormuş
Eki Görüntüle 1025296
Nedir sizi üzen manzara?
İŞTE CHP ZİHNİYETİ BUDUR
-Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum.İşte 30 Mart bunun için çok önemli. Düşünün şu İzmir'i şu İzmir'i bu kadar zaman susuzluğa mahkum eden kim? CHP belediyesi değil mi? Bu adam nasıl sizden gelip oy isteyecek sizden. Buraya suyu kim getirdi? Biz getirdik biz. Gördes barajından. Gördes barajını biz yaptık ve suyu getirdik. milliyet
dedigim gibi , merkezler hariç hala köy havasında ....kim gelirse gelsin canım izmir'in çehresi degişmeli bence .....
bu sorun genelde tüm büyük şehirlerde varr ama , ankarada yaşadıgım için biliyorum burda çok daha farklı ....
son zamanlarrda takip ettigim kadarıylada ne kadar dogru bilmem ama çöp sorunu oldgunu duydum medyadan..
Binali Yıldırım'ın mitinge gelen topluluğa "İzmir'e hoşgeldiniz" dedi.. Bu kadar belli etmeyin bari
İşte nedir o köy havası? İzmir için kullanılan çok klişe bir söz bu zira, köy havasından kastı anlayamıyorum.
İzmirin hemen hemen tüm semtlerini bilirim, bir kaç yer haricinde gayet elit bir şehirdir izmir. Hani anne tarafım da izmirin bilinen köylerindendir..Köyde geçti çocukluğum. Hiç köye gittiniz mi?
Ya da geçelim onu, nasıl olmalı sizce, neler yapılmalı mesela bu havadan çıkmak için?
sosyal medyada ki otobüse hareket çeken kadına da değinmeyi ihmal etmemiş konuşmasında
sevgili medcezir , gittim köye canım her ne kadar şehirde büyüsemde ..köyde çagdaş bir kentde nasıl olur bilirim allah şükür ..
valla o havadan nasıl çıkılır diye proje üretsem gider bende aday olurdum canım ama en azından gelişimi güzel olan diger büyük şehirler örnek alınabilir
Sen bir bayansın, sen bir kadınsın. Kendi de karar verememiş neyi kullanacağına
sosyal medyada ki otobüse hareket çeken kadına da değinmeyi ihmal etmemiş konuşmasında
Sevinç'in önü Med Çok özledim İzmir'i yaa
Eki Görüntüle 1025310
İzmirliye kapalı izmir mitingi
Kıbrıs şehitlerinden gündoğduya giremiyormuş şu an izmirli.
Polis barikatından.
Ben hala anlayamadım köy havası nasıl oluyor..En azından bir örnek verseydiniz kendi fikriniz havada kalmazdı.
Sevgiler...