Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Medim ne anlatmaya çalışıyorsun ki anlamadım.
Sadece bu platformda değil birçok internet ortamında Binali beyi destekleyenlerin,İzmiri hayatında görmeyenlerin,görmüşlerse de kırmızı körüklü zamanında bir iki defa gelmiştik diyenlerin agız bırlıgı etmişçesine söyledikleri bir laf bu ''İzmir köy''
5 senesini kırsalda dağ köyünde görev yapmış biri olarak köyün,köy yaşamının ne demek oldugunu biliyorum.
İzmir köyse böyle köye can kurban be
Canım köyüm güzel köyüm
Bu arada seçim vaadine gel İzmir-Çeşme arası 3 saat kısalacakmış.Zaten 45 dk.
Ah bide İzmiri bilseler demek ne vaatlerle gelecekler
Medim ne anlatmaya çalışıyorsun ki anlamadım.
Sadece bu platformda değil birçok internet ortamında Binali beyi destekleyenlerin,İzmiri hayatında görmeyenlerin,görmüşlerse de kırmızı körüklü zamanında bir iki defa gelmiştik diyenlerin agız bırlıgı etmişçesine söyledikleri bir laf bu ''İzmir köy''
5 senesini kırsalda dağ köyünde görev yapmış biri olarak köyün,köy yaşamının ne demek oldugunu biliyorum.
İzmir köyse böyle köye can kurban be
Canım köyüm güzel köyüm
Bu arada seçim vaadine gel İzmir-Çeşme arası 3 saat kısalacakmış.Zaten 45 dk.
Ah bide İzmiri bilseler demek ne vaatlerle gelecekler
Yok barikatla çevrilmiyor, valla bak:))
2 gün önce buraya Devlet Bahçeli geldi, ne barikat vardı ne de polis ordusu, birkaç noktada birkaç polis vardı, hemde öyle keskin nişancı falanda yoktu, konuşmasını yaptı Sayın Bahçeli sonra gitti
Yok barikatla çevrilmiyor, valla bak:))
2 gün önce buraya Devlet Bahçeli geldi, ne barikat vardı ne de polis ordusu, birkaç noktada birkaç polis vardı, hemde öyle keskin nişancı falanda yoktu, konuşmasını yaptı Sayın Bahçeli sonra gitti
Valla chelzy ben istanbul veya ankara ile ilgili yorum yapamam..Bilmiyorum zira, orada yaşamıyorum.
İzmire bir defa gelmemiş insanların kulaktan dolma bilgilerle yazıp çizmesine anlam veremiyorum.
Bir Piriştina gerçeği vardır. Ondan sonra gelen Kocaoğlu çok işlere imza atmıştır keza.
Hem de izmire "ayrılamayan" ödeneklere rağmen.
Bilgisi olmayan yerde fikri de olmamalı insanın.
eh o zaman güle güle yaşayın köyünüzde ne diyelim
Ben o köye yakınlaşabilmek için dağ köyünde tezek bile yaktım.Pardon ozaman kaldıgım yer demekki mezbahaydı.Mezbahadan köye terfi etmişim.
Chelzy kendini şanslı hissediyor.
Valla chelzy ben istanbul veya ankara ile ilgili yorum yapamam..Bilmiyorum zira, orada yaşamıyorum.
İzmire bir defa gelmemiş insanların kulaktan dolma bilgilerle yazıp çizmesine anlam veremiyorum.
Bir Piriştina gerçeği vardır. Ondan sonra gelen Kocaoğlu çok işlere imza atmıştır keza.
Hem de izmire "ayrılamayan" ödeneklere rağmen.
Bilgisi olmayan yerde fikri de olmamalı insanın.