• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi

anlatılanların hepsı stv haberde kızlar acın bı ızleyın otobuslerıı felan:)

Medim ne anlatmaya çalışıyorsun ki anlamadım.
Sadece bu platformda değil birçok internet ortamında Binali beyi destekleyenlerin,İzmiri hayatında görmeyenlerin,görmüşlerse de kırmızı körüklü zamanında bir iki defa gelmiştik diyenlerin agız bırlıgı etmişçesine söyledikleri bir laf bu ''İzmir köy''
5 senesini kırsalda dağ köyünde görev yapmış biri olarak köyün,köy yaşamının ne demek oldugunu biliyorum.
İzmir köyse böyle köye can kurban be:ssz:
Canım köyüm güzel köyüm :1:

Bu arada seçim vaadine gel İzmir-Çeşme arası 3 saat kısalacakmış.Zaten 45 dk.
Ah bide İzmiri bilseler demek ne vaatlerle gelecekler :1:

eh o zaman güle güle yaşayın köyünüzde ne diyelim :16:

Yok barikatla çevrilmiyor, valla bak:))
2 gün önce buraya Devlet Bahçeli geldi, ne barikat vardı ne de polis ordusu, birkaç noktada birkaç polis vardı, hemde öyle keskin nişancı falanda yoktu, konuşmasını yaptı Sayın Bahçeli sonra gitti:ssz:

Medim ne anlatmaya çalışıyorsun ki anlamadım.
Sadece bu platformda değil birçok internet ortamında Binali beyi destekleyenlerin,İzmiri hayatında görmeyenlerin,görmüşlerse de kırmızı körüklü zamanında bir iki defa gelmiştik diyenlerin agız bırlıgı etmişçesine söyledikleri bir laf bu ''İzmir köy''
5 senesini kırsalda dağ köyünde görev yapmış biri olarak köyün,köy yaşamının ne demek oldugunu biliyorum.
İzmir köyse böyle köye can kurban be:ssz:
Canım köyüm güzel köyüm :1:

Bu arada seçim vaadine gel İzmir-Çeşme arası 3 saat kısalacakmış.Zaten 45 dk.
Ah bide İzmiri bilseler demek ne vaatlerle gelecekler :1:

Valla chelzy ben istanbul veya ankara ile ilgili yorum yapamam..Bilmiyorum zira, orada yaşamıyorum.
İzmire bir defa gelmemiş insanların kulaktan dolma bilgilerle yazıp çizmesine anlam veremiyorum.

Bir Piriştina gerçeği vardır. Ondan sonra gelen Kocaoğlu çok işlere imza atmıştır keza.
Hem de izmire "ayrılamayan" ödeneklere rağmen.

Bilgisi olmayan yerde fikri de olmamalı insanın.

2 gün önce buraya Devlet Bahçeli geldi, ne barikat vardı ne de polis ordusu, birkaç noktada birkaç polis vardı, hemde öyle keskin nişancı falanda yoktu, konuşmasını yaptı Sayın Bahçeli sonra gitti:ssz:

Ama sen de fena yerlerden vuruyosun :)

Barikat olmayan 1.Kordondan başlayıp Pasaporta uzanan Cumhuriyet Mitinglerini de hatırlıyoruz biz.Barikat marikat yok Mune nin dediği gibi.

küçük bi şehirde oturuyorum başbakanın pek sevdiği bi şehir, sık sık gelir, o günler sokağa çıkmaya korkuyorum ya, bi kaç metre aralıklarla polis, heryer keskin nişancı, zaten geçeceği yola çıkan tüm ara yollarıda kapatıyolar, bizim yoluda kapattılar 3 arabayla, vay be dedim zahmete bak, harcanan paraya insan gücüne bak, ne olacaksa...:27::27:

Geçen de benim Ankara dan bir arkadaşım ilk kez İzmir'e gitmiş çok beğenmiş, ulaşım ne kadar ucuz, 90 dakikayı, sabaha kadar baykuşların çalışmasını söyledi. Dedim en son öğrenci 1 liraydı. Hala öyle dedi. Zam yapılmamış dedim herkes Melih Gökçek mi dedi...

Son düzenleme:
Valla chelzy ben istanbul veya ankara ile ilgili yorum yapamam..Bilmiyorum zira, orada yaşamıyorum.
İzmire bir defa gelmemiş insanların kulaktan dolma bilgilerle yazıp çizmesine anlam veremiyorum.

Bir Piriştina gerçeği vardır. Ondan sonra gelen Kocaoğlu çok işlere imza atmıştır keza.

mesajlarınızla insanları tahrik etmeyin lütfen .. fikrimide zikrimide size soracak deyilim .. gördüklerim öyle izmir hala olması gereken gibi deyil bir çok yeri köyy gibi.... bir çok şehirmizin oldugu gibi....

....sizin düşüncenizde olursak iyi olmassak saldırım öylemi .. kusura bakmayın .. birkaçınız toplanmış farklı görüş olursa saldırın yazmasın .burası hep bizim görüşümüz olsun öylemi ?

seviyenize düşmiycem ne kadar tahrik etsenizde...:16:

bu linkler sizin tekelinizdede deyil ayrıca kendinize gelin lütfen :16:

Son düzenleme:
eh o zaman güle güle yaşayın köyünüzde ne diyelim :16:

Ben o köye yakınlaşabilmek için dağ köyünde tezek bile yaktım.Pardon ozaman kaldıgım yer demekki mezbahaydı.Mezbahadan köye terfi etmişim.
Chelzy kendini şanslı hissediyor.:ssz:

Ben o köye yakınlaşabilmek için dağ köyünde tezek bile yaktım.Pardon ozaman kaldıgım yer demekki mezbahaydı.Mezbahadan köye terfi etmişim.
Chelzy kendini şanslı hissediyor.:ssz:

dedimya ne güzel ,güle güle yaşayın köyünüzde diye ...:16:

Az önce annemle konuştum telefonda :9:
Dün bizim telefonlara mesaj gelmişti 12 de mitinge bekliyoruz diye:ssz:annemin komşularından gidenler olmuş:9:geldiklerin de demişler ki :9:ay abla sana da gel diyoduk bak iyiki gelmemişsin :9:çok kalabalıktı, dayanamazdın sen, dışarıdan çok gelen vardı her yerden otobüsler vardı :9:
Dedim iftira atmasınlar başka yerden adam mı toplamışlar :ssz:montajdır o :52:

Ne montajı be kanlı canlı insan işte dedi annem :60::60::60::60::60:

Not: İzmir mitingine ücretsiz servisler varmış ama bizim komşular burası böyleyse orası çok daha kalabalık olur diye korkup gitmemişler :60::60::60::60:

İzmirli değilim ama çok gitmişliğim vardır..
Akp karşıtı olarak yazmıyorum..
O meydandakilerin İzmir de yaşayanlar olduğu düşüncesi akla mantığa aykırı bu mümkün değil.
Tabii ki bir kısmı İzmir de yaşıyordur ancak çoğu çevre illerden taşımadır..
Bunun ispatı güvendiğim yanlı yorum yapmayan yakınlarımdan aldığım haberlerdir.
Sosyal medayada gördüklerim de cabası..
Hal böyleyken bence boşuna hayal kurmamak lazım..
İzmir akp nin olamaz...

Son düzenleme:
Bakin Kilicdaroglu nun mitinginden bu resimler

691269_48276_05032014152914_2.jpg

Arkada polis barikatlari

691269_48276_05032014152914_10.jpg

691269_75428_05032014170716_11.jpg

rize-de-chp-liler-ile-ak-partililer-arasinda-5747521_5429_m.jpg

Yani barikat kurulmasi gayet normal.

Bu arada Basbakanin korumasi, polis sayisi, keskin nisanci olmasi cok normal cünkü o Türkiye Cumhuriyet in Basbakani.

Onun hedefte olmasi cok normal, defalarca suikas girisimine maruz kalmis bir Basbakan.

Kilicdaroglunun mitingi olduguna dair kanit yok ki !!!!!

Onbinali nin , konuşmasına izmire hoşgeldiniz diye başlamasına ne demeli ... 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$izmir-de-mitingi-oncesi-karsilikli-sloganlar-4166508.Jpeg

Başbakan Erdoğan’ın Gündoğdu mitingi öncesi, alan dışında toplanan grup Berkin Elvan sloganları attı.

İzmir'de mitingi öncesi karşılıklı sloganlar
Kıbrıs Şehitleri Caddesi boyunca yürüyen grup, daha sonra AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim otobüsünü durdurarak slogan attı. Bu sırada mitinge gelen AK Partililer de Başbakan ve AK Parti lehine sloganlar attı.

Başbakan Erdoğan’ın İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı miting öncesi, alan dışında bulunan gruplar tarafından eylem yapıldı. “Berkin Elvan ölümsüzdür” sloganları atan grup, polis ekipleri tarafından Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne çıkarıldı. Bu sırada alana girmekte olan partililer de AK Parti lehine sloganlar attı. milliyet

Son düzenleme:

Med im Ankaraya illaki gelecek zamanını bilmiyorum henüz..
Ama insanların miting alanına nasıl taşındığını Allahtan bir mani gelmezse kendim fotoğraflayıp buraya koyacağım...
Gezi olaylarından sonra Sincan a gelmişti aklıma o zaman fotoğraf çekmek gelmedi görmeliydin nasıl insan taşındı...
Ben kendi gözümle gördüklerimi biliyorum o yüzden de Ankara da bile bu kadar insan taşınıyorsa İzmir bugün yerli turist patlamasına şahit olmuştur:1::1:

Back