Özel mesajlarla ilgili yorum yapmayınız, özelden kışkırtma hakaret varsa burda özeli ifşa etmek yerine bildiriniz.
Ki o gün bizim buranın pazarı vardı, sokaktaki trafik her zaman ki gibiydi, heryere rahatça girip çıktık biz, insanlar pazara gidiyordu, kimi herzaman ki gibi çay bahçelerinde oturuyordu, ne yollar kapalıydı ne de burda birşeyler oluyor dedirtecek olağanüstü bir durum söz konusuydu, bildiğin rutin yaşam devam ediyordu, dedim ya ülkü ocaklarından gençleri gördük, bir pasajın orda toplanmışlar, ellerinde Türk bayrakları birazda heyecanlı bir halleri vardı, biri çıktı birazdan karşılama yapacağız arkadaşlar hazır olun, sayın başkanımız geliyor falan deyince bende jeton düştü.
Bir baktım Bahçeli geldi, sakin sakin konuştu, etrafta karakoldan görevlendirilmiş birkaç polis vardı o kadar, konuşma bitti, halka selam ve teşekkürlerini iletip gitti.
İnan şaşırdım, yani ne bileyim yollar kapatılır, bir sürü polis görevlendirilir zannettim ama yok, diğer parti başkanları gelirse yine gözlemlerimi paylaşırım