• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi

Ankara ve İzmir kıyaslandığında İzmir'e köy demek mi.. Yani birkaç saattir okuyorum okuyorum bir şey demek istemedim ama gülüyorum oturduğum yerde..

Ailem izmir'de. Ankarada da yaşadım. Şimdi İstanbul'dayım. Başka bir yerde uzun süreli yaşamadım ama çok gezdim. Köy gördüm, gecekondulaşma sürüsüyle var her yerde. Kentleşme var bir de Yılmaz Özdil tabiriyle kentsel götürüşüm var :1:

Ankara havalimanı yolunda kentsel dönüşüm varmış. Ay insan o yola girdiğine gireceğine pişman oluyor. Ankra'da havalimanında şehir merkezine gitmek için doğru düzgün toplu taşıma yok. Düşünün şık kıyafetlerimi geçirmişim sabah kalkıp metroyla evimden havalimanına gittim istanbulda. ankara'ya bir iş için gidiyorum. Başkent değil dağbaşı. Kala kalıyosun orda. Taksiye binsen ateş pahası. uçağı 100 liraya alıyosam taksi bir o kadar tutuyor. Ben köy diye buna diyorum açıkçası. Şehir içinde iğrenç bir metro. Her yer inşaat toz duman. Bir de alakasız olacak ama dikkatinizi çekti mi kendimi bildim bileli ankara da metroda buraya bakarlar yazıyor duvarlarda :1::1::1::1::1::1:

Ama izmir'de havalimanına ulaşımım hep çok kolay oldu. Ailem çeşmede yaşıyor. Alaçatıya bi gidiyorum. İstanbul'da bile öyle bir kalite zor bulunur ya. Ankara'da imkansız. Ben Ankara'da kaliteli mekan bulmakta zorlandım hep. Gecekondulaşma olan yerler izmirde de var her büyük şehirde olduğu gibi.

Bilmiyorum köy demek saçma ama. 3ünden birinden köy seçiceksek benim oyum Ankaraya.

Göründüğü gibi olan /
Gücünü milletten alan
Recep Tayyip Erdoğan /
Mazlumlara sırdaş olan
Gariplere yoldaş olan /
Recep Tayyip Erdoğan
Ezilenlerin gür sesidir o /
Suskun dünyanın hür sesidir o
Göründüğü gibi olan /
Gücünü milletten alan
Recep Tayyip Erdoğan
Halkın adamı Hak’kın aşığı /
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan /
Gariplere yoldaş olan
Recep Tayyip Erdoğan
Oldu her zaman sözünün eri /
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında /
Anaların duasında
Recep Tayyip Erdoğan
Sözü dosdoğru yoktur riyası /
Zalimlerin korkulu rüyası
İnandığı yolda gider /
Yıllardır beklenen lider
Recep Tayyip Erdoğan
Saygılar

RECEP TAYYİP ERDOGAN diyor ya. Bayılıyorum o tınıya ben. Bütün gün meydanlarda çalıyorlar. Evde de açıp açıp gülüyorum :1::1::1::1::1::33:

Özel mesajlarla ilgili yorum yapmayınız, özelden kışkırtma hakaret varsa burda özeli ifşa etmek yerine bildiriniz.

Valla Sayın Bahçeli'nin geldiği gün Mhp başkanının geldiğinin bile farkına varmadım taa ki ülkü ocaklarındaki gençlerin konuşmalarını duyana kadar.
Ki o gün bizim buranın pazarı vardı, sokaktaki trafik her zaman ki gibiydi, heryere rahatça girip çıktık biz, insanlar pazara gidiyordu, kimi herzaman ki gibi çay bahçelerinde oturuyordu, ne yollar kapalıydı ne de burda birşeyler oluyor dedirtecek olağanüstü bir durum söz konusuydu, bildiğin rutin yaşam devam ediyordu, dedim ya ülkü ocaklarından gençleri gördük, bir pasajın orda toplanmışlar, ellerinde Türk bayrakları birazda heyecanlı bir halleri vardı, biri çıktı birazdan karşılama yapacağız arkadaşlar hazır olun, sayın başkanımız geliyor falan deyince bende jeton düştü.

Bir baktım Bahçeli geldi, sakin sakin konuştu, etrafta karakoldan görevlendirilmiş birkaç polis vardı o kadar, konuşma bitti, halka selam ve teşekkürlerini iletip gitti.
İnan şaşırdım, yani ne bileyim yollar kapatılır, bir sürü polis görevlendirilir zannettim ama yok, diğer parti başkanları gelirse yine gözlemlerimi paylaşırım:ssz:

aynen diğer liderler geldiğinde hiç böyle olağanüstü önemler yok

"SEN O HAREKETİ NASIL YAPARSIN"
Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı, beyiydi. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum.

Kaynak :Hurriyet

Otobüsün içinden o kadının Chpli oldugunu nasıl anladı acaba ? İP'li,Mhp'li,Bdp'li,Dsp'li olamazmıydı o kadın ?
İftira atmak işte bu kadar kolay.

hakkatten yaaa o bayanın chp li olduğu alnında mı yazıyormuş ki :1:

Akp ile diyar diyar :27:

Eki Görüntüle 1025603

Eki Görüntüle 1025649

Bunlarda Akp sayesinde mitinge gelip hatıra fotoğrafı çeken seçmenler :1:

Eki Görüntüle 1025608

Sonrada şu geliyor akla;

İzmir'e gidip İstanbul'a yapılacak köprüyü alkışlayan bir Bayburtlu gibi sebepsiz ve yürekten sevebilmek bazen... Anlayamazsınız.

:1::1:

Gerçek İzmir'lilerin nerede olduğunu da göstermeden geçmeyelim tabi;

Eki Görüntüle 1025623

Barikatların arkasında.. :ssz:

süpersin valllaa diyecek başka sözüm yok
haddi izmir kalkıyorr 1-2 1-2 :1:

İzmirin AKP seçmeni zaten var , 2009 yerel seçimlerinde İzmirden % 30 ,genel seçimlerde % 36 alan ve İzmirde 2. sıradaki parti olan bir partinin civar illerden ya da Ankaradan İstanbuldan mitinge eleman getirmesine ne hacet . O yüzde 30 lardan elbet Gündoğduyu dolduracak kalabalık gelirdi zaten değil mi ?

İzmiri alır almaz mevzum o değil ama amaç meydan doldurmaksa İzmirde AKP nin bu konuda yeterli seçmeni var zaten .

Bu arada samimiyetle söylüyorum hiç bir toma 5. kat balkonuna su sıkmaz:1: , sokaklarda yaşananlardan ayrı :34:

Yok barikatla çevrilmiyor, valla bak:))
2 gün önce buraya Devlet Bahçeli geldi, ne barikat vardı ne de polis ordusu, birkaç noktada birkaç polis vardı, hemde öyle keskin nişancı falanda yoktu, konuşmasını yaptı Sayın Bahçeli sonra gitti:ssz:

Sayın Bahçelinin bir parti lideri olduğunu , Sayın Erdoğanın ise bir başbakan olduğunu ve daha da önemlisi ''nefret'' duyan hayran kitlesinin yoğun olduğu , türlü suikastler düzenlenen bir isim olduğu , Sayın Bahçeliden eminim çok daha fazla tehdit aldığı....vs vs .

Sevgili mune daha sonraki mitingleri de gözlemlyeecekmişsin hatırlatayım istedim bende , dünyada örnekleri olduğu gibi ülke liderleri , başbakanlar özel bir koruma sistemi ile korunur .

Allah muhafaza kim vurduya gitmesinler diye :ssz:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu mitingi sırasında balkondan bir kadının kendisine el işareti yaptığını söyleyerek ağır eleştirilerde bulunmuştu. Bu olayın ardından el hareketini yaptığı belirlenen ve ismi açıklanmayan kadının polis tarafından gözaltına alındığı, ifade vermek üzere emniyete götürüldü öğrenildi.DHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu mitingi sırasında balkondan bir kadının kendisine el işareti yaptığını söyleyerek ağır eleştirilerde bulunmuştu. Bu olayın ardından el hareketini yaptığı belirlenen ve ismi açıklanmayan kadının polis tarafından gözaltına alındığı, ifade vermek üzere emniyete götürüldü öğrenildi.DHA

Herkes haddini bilecek. Saygisizligin lüzumu yoktu.

Sayın Bahçelinin bir parti lideri olduğunu , Sayın Erdoğanın ise bir başbakan olduğunu ve daha da önemlisi ''nefret'' duyan hayran kitlesinin yoğun olduğu , türlü suikastler düzenlenen bir isim olduğu , Sayın Bahçeliden eminim çok daha fazla tehdit aldığı....vs vs .

Sevgili mune daha sonraki mitingleri de gözlemlyeecekmişsin hatırlatayım istedim bende , dünyada örnekleri olduğu gibi ülke liderleri , başbakanlar özel bir koruma sistemi ile korunur .

Ama Aus ikisi de bir partiyi temsil ediyor sonuçta, biri bir tık daha fazla korunuyordur, bunun gerekçeleri vardır amenna ama Mhp başkanı için 5 polis görevlendirilince insan eşitlik hadi o olmadı bari gerekli ihtimam gösterilmeli diyor ister istemez.

Allah korusun Bahçeli'nin ölmesi daha mı önemsiz bir hadise :50:

İzmirin AKP seçmeni zaten var , 2009 yerel seçimlerinde İzmirden % 30 ,genel seçimlerde % 36 alan ve İzmirde 2. sıradaki parti olan bir partinin civar illerden ya da Ankaradan İstanbuldan mitinge eleman getirmesine ne hacet . O yüzde 30 lardan elbet Gündoğduyu dolduracak kalabalık gelirdi zaten değil mi ?

İzmiri alır almaz mevzum o değil ama amaç meydan doldurmaksa İzmirde AKP nin bu konuda yeterli seçmeni var zaten .

Bu arada samimiyetle söylüyorum hiç bir toma 5. kat balkonuna su sıkmaz:1: , sokaklarda yaşananlardan ayrı :34:

Sana Ankara'dan gelen seçmen arabasınıda, 5. kata sıkılan toma suyunun da fotoğrafını getirebilirim.
Hemde taptaze, bugünün :)
Keşke önce bir baksaydın neler olduğuna, orda olan halk tarafından paylaşılanlara.

Dersaneye su sıktılar bu ülkede 5.kata mı sıkmayacaklar? :ssz::ssz:
$fft81_mf2022324.Jpeg
İnanmayanlar varsa internette videosu mevcut

Son düzenleme:
Ne buldum hanımlarrrrrrr,
Öldüm gülmekten :1:
İzmir görmeyeli çok değişmiş :51:

$hnkjnk.jpg

Bu bayan Başbakan kızı yahu.
Twitter resmi hesabından paylaşmış, isteyen girip bakabilir.

Buda fotoğrafın gerçekte ne olduğu;

$djfnlkdr.jpg

Komediler ya, valla bunlarda olmasa kime gülcez :27:

Ama Aus ikisi de bir partiyi temsil ediyor sonuçta, biri bir tık daha fazla korunuyordur, bunun gerekçeleri vardır amenna ama Mhp başkanı için 5 polis görevlendirilince insan eşitlik hadi o olmadı bari gerekli ihtimam gösterilmeli diyor ister istemez.

Allah korusun Bahçeli'nin ölmesi daha mı önemsiz bir hadise :50:

Asla .Yazdıklarımdan bu çıkmamalı zaten .

Sadece Sayın Bahçeli kendini daha az tehlikede görüyor olabilir , Başbakan ise çok daha fazla suikasta uğrama tehlikesi ile karşı karşıyadır .

Yoksa ayağa kayıp düşer , kimsenin ölümü değerli / değersiz kılınmıyor burada . Bir tık iki tık değil ayrıca mune , biri partisinin lideri diğeri ülkenin .Nefret ve sevgi eşiği yüksek insanlara sahip Erdoğan .

Sana Ankara'dan gelen seçmen arabasınıda, 5. kata sıkılan toma suyunun da fotoğrafını getirebilirim.
Hemde taptaze, bugünün :)
Keşke önce bir baksaydın neler olduğuna, orda olan halk tarafından paylaşılanlara.

Baktım baktım , tüm yorumları okudum merakla ve keyifle ... aksini de yazmadım zaten arkadaşım .

Ne gerek var dedim sadece ? Zaten bir meydanı dolduracak seçmene sahip İzmirde dedim . Zaten % 30 un üzerinde bir seçmeni var dedim .

Yapmıştır ya da yapmamıştır demedim , ne gerek var ki , ne saçma dedim :34:

Toma konusunda ise , ben nette paylaşılan fotolara uzuuuuun zamandır inanmayı bıraktım , hatta kesin bilgidir diye paylaşılan bir çok bilgiyi de okuyup geçiyorum sadece ,tavsiye ederim .Zira bilgi kirliliği ile olmayana var demek uçları iyice sivrileştirdi bu ara .

Son düzenleme:
O kadar SIKMAYIN caninizi bosverin:)
Montaj derler baktilar olmadi, tasima insan derler sonra bakarlar yine secimlerden parlayarak cikmis bu seferde secimlerde hile derler:)))

Halkin iradesi neyse onu görecegiz, Izmir i almis almamis AKP birsey kaybetmez ama Izmir köylükten kurtulur alirsa.

Bursa bile parladi ama Izmir hep ayni Izmir, herkes aya Izmir yaya:))

Artik yeni Türkiye nin fitili ateslendi, isterse tüm dünya ittifak kursun duramayacaklar önünde.

Yarinlar Büyük Türkiye nin, bundan sonraki 100 yil Türkiyem dünyanin güclerinden olacak!!

Vallahi gülmekten öldüm ya:))
Konulan barikatlar konusuluyor:)))
Yahu Basbakan o Basbakan!!!

Koskoca TÜRKIYE CUMHURIYETI BASBAKANI...

Neyse bosverin:)))

Güzel miting olmus, dombra yi dinlemek icin son kismini actim izledim, pek miting izlemem zira ama dombraya bayiliyorum:))

Birgün takvimler 2016 yi gösterecek şaha kalkmis bir Türkiye görecek herkes o gün, sonra birgün 2023 ü gösterecek takvimler ve o gün Türkiye ye baktigimizda ve bugünleri düsündügümüzde karsimizda bambaska bir Türkiye olacak INSALLAAH.

Herkes haddini bilecek. Saygisizligin lüzumu yoktu.

ağzınıza sağlık hepsine katılıyorumm :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Erdoğan'ın işaret ettiği kadın gözaltına alındı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu mitingi sırasında balkondan bir kadının kendisine el işareti yaptığını söylemesinin ardında harekete geçen İzmir polisi Erdoğan'a hareket yaptığı iddia edilen kadını gözaltına aldı.

Erdoğan'ın işaret ettiği kadın gözaltına alındı

DHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya iki kadının gözaltına alındığını kaydetti.

Başbakanında miting anında bahsettiği ismi açıklanmayan bir kadının el hareketi yapmaktan, evli ve 4 kız çocuğu annesi olan 57 yaşındaki F.A.'nın ise 'Başbakan'a hakaret' suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.

F.A.'nın A., "Sayın Başbakan aracıyla miting alanını terk ederken bizde ikinci kattaki evimizin balkonundaydık. Eşim kollarını açarak 'Ne işin var İzmir'de' der gibi yaptı. Hakaret eder gibi değil. O an Başbakanla göz göze gelindi. Başbakan o anı protestovari bir hareket sandı, anladığım kadarıyla. Otobüsünü durdurdu. Yanında yürüyen Başbakanlık korumalarına daireyi işaret etti. 3 dakika sonra içeri korumalar girdi. Bizi gözaltına almak istediler. 'Özür dileyeceksiniz dediler'. Bu arada ben arka plandaydım. Özür dileyecek bir şey yapmadık. Ardından karakola getirdiler eşimi, Başbakana hareket suçlamasıyla. İfadesi alınacak ondan sonra savcılık ne karar verirse o olacak" dedi. milliyet

Halkın büyük bir kesmine bu denli düşman, yine o kesme bu denli hakaret edip birini diğerinden ayrıştıran bir başbakanın, mitinge koruma ordusuyla, keskin nişancılarla falan katılmasını yadırgamadım açıkçası. Korkması normal..Ben bir kesmi bu denli kendimden nefret ettirsem ben de korkarım.
Emperyalizmin ya da faşizmin hakim olduğu ülkelerin başkanları da bu şekil gezerler :ssz:

Ayrıca ben bornovada oturuyorum. Sırf manisa-bornova-alsancak yolunda elle sayılamayan otobüs konvoyları görüldü. Ben çıkmadım lakin ailem dışardaydı. İzmirin akp seçmeninin tümü bornovada mı ikamet ediyor nedir :44:
Benzer konvoy Balıkesir-altınyol istikametinde de görülmüş -kesin bilgi değildir- :ssz:

Çekilen görüntülere değinmiyorum bile. İllaki izmirin akp seçmeni de vardır o mitingte ama o meydana adam taşındığını konusunda gerçekçi olmakta fayda var. Hem başka bir partinin seçmeni neden girememiş o mitinge hala merak içerisindeyim. İzmir mitingine alınmayan izmirli mi olur yahu? İleri demokrasi :27:

Ayrıca görsel ve yazılı medya gezi olaylarında benim için gerçekliğini ve güvenilirliğini yitirmiştir.. Haberi halktan al misali, sosyal medyada çok daha gerçekçi görüntüler ve bilgiler vardır. Tavsiye ederim...:7:

Ha bu arada, başbakana hareket çeken kadın göz altına alınmış...

Miting meydanına giderken balkonlardaki kadınlara "o.....usunuz siz o...." diye bağıran akp seçmeni de göz altına alındı mı acep? Ya da alınacak mı?
Merak ettim bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne buldum hanımlarrrrrrr,
Öldüm gülmekten :1:
İzmir görmeyeli çok değişmiş :51:

Eki Görüntüle 1025853

Bu bayan Başbakan kızı yahu.
Twitter resmi hesabından paylaşmış, isteyen girip bakabilir.

Buda fotoğrafın gerçekte ne olduğu;

Eki Görüntüle 1025877

Komediler ya, valla bunlarda olmasa kime gülcez :27:

Ben de diyorum izmir kordonda ne zaman tepeden hallice bir dağ türedi :27:
Güzelyalı gitmiş dağ gelmiş yerine :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back