• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Sende cocuk ruhlusundur oda güzel şahsen kendimi yaşlı ruhlu hissediyorum

yok kız ne ufağıııııııııı 40 yaklaşıtık biz begum75 begum75

ne olda içimizde azcık çocukluk olsun beeee

valla ben oğlumla yeğenimle bisiklet süreriz

yeğenimle oyun oyanarızz

oğlanla pek bişi yapamayızz şimdi ergenlik havasında paşmmm

bilmem belkide çocuk ruhluyumdur yada çocukluğumda takılıp kalmış olabilirm bende bilmiyorumo_O
benim oğlumda ergenlik havasında odasından hiç çıkmaz,varlığı yokluğu birdir:işsiz:

yok kız ne ufağıııııııııı 40 yaklaşıtık biz begum75 begum75
Canım beni hiçç katma ben tazecik bi kadınım :)))) görenlerde 20li yaşlar diyor o yuzden 40 mı oda ne :))
Şaka biyana eskiden 30 lu yaşlar nr uzak ve çok gelirdi. 20li yaşlarda insan korkuyor 30lardan ama asıl kadının yaşı 30larmış bence.

ne olda içimizde azcık çocukluk olsun beeee

valla yaşıyoruz yaşayarak görecez
çocukken daha iyimişş tadını çıkarınnn

begum75 begum75 benden biraz daha tecrübeli ergen evlat konusunda dimmmii

orta sondan beri odasından çıkmaz arada zorla yanımız çağırırız,biyere giderken bizle gelmez,aramıza karışsın diye zorluyoruz :işsiz:

orta sondan beri odasından çıkmaz arada zorla yanımız çağırırız,biyere giderken bizle gelmez,aramıza karışsın diye zorluyoruz :işsiz:

benim oğlanda her hafta sonu plan program yaparrr

13,00 ile 17,00 arası genelde çünkü sabahtan anteramda oluıyorrr

bende her hafta yapma diyorum bu sever erkek çocuk fazla sıkılmaya gelmez deyip izin veriyom

gittiği arkadaşlarını ailecek tanıyorum değilse hayatta göndermemmm

Bizimki 9a doğru gidiyor ama bi haller var değişmeye başladı şimdiden ama bi bakışımla hemen tamam anne modunda :)

zamanla o bakışlar da yetmeyecekteee

benim oğlanda her hafta sonu plan program yaparrr

13,00 ile 17,00 arası genelde çünkü sabahtan anteramda oluıyorrr

bende her hafta yapma diyorum bu sever erkek çocuk fazla sıkılmaya gelmez deyip izin veriyom

gittiği arkadaşlarını ailecek tanıyorum değilse hayatta göndermemmm

zamanla o bakışlar da yetmeyecekteee

spor falan yapmaz ilk ve orta okulda bazı şeylere heves etti sonra geçti,şimdi tek eğlencesi pc deki saçma oyunu ama bu sene ders çalışması gerektiğinden bitek pazar günü oynayabiliyo h.içi ders ve aralardada yanımıza geliyo :halay:bazen eşimle taklıyoruz,
-aaa bu kim evde yabancı var:KK70:
-ankaradan oğlum gelmiş,salonda bayram havası:halay:
-aa sen evdemiydin:KK70:
gibi bir sürü soğuk espiri yapıyoruz aramızda :KK70::KK70:
arada da arkadaşlarında kalıyo

kızlar bugün 2 de doktora gidicem,kan tahlili yaptırıcam,hem kansızlığım ve diğer değerlerim ne alemde ona baktırdam bide şu ağız kuruluğu ve kaşıntılarımı söyliycem bakalım ne diyecek,bide söyleyebilirsem yorulunca titreme geliyo şekerim düşüyo sanırım neden olur diye sorcam

spor falan yapmaz ilk ve orta okulda bazı şeylere heves etti sonra geçti,şimdi tek eğlencesi pc deki saçma oyunu ama bu sene ders çalışması gerektiğinden bitek pazar günü oynayabiliyo h.içi ders ve aralardada yanımıza geliyo :halay:bazen eşimle taklıyoruz,
Ayyy ben o gunlere hazır degilim ya :( kopmasın bizden ama

oo benimkini baya var spor geçmişi
yüzme at binme sonuda futbolda karar kıldıııı :confused::confused::confused:

pc tel oyunlar bizdede var akşma gene uyardımm ptesi kendini toplamazsa modem ptesi den cumaya kadar kapalı olacakkk

kızlar bugün 2 de doktora gidicem,kan tahlili yaptırıcam,hem kansızlığım ve diğer değerlerim ne alemde ona baktırdam bide şu ağız kuruluğu ve kaşıntılarımı söyliycem bakalım ne diyecek,bide söyleyebilirsem yorulunca titreme geliyo şekerim düşüyo sanırım neden olur diye sorcam
2 geç bi saat tahlil için heralde yarın sabah verirsin. İyi yapmışsın git bakalım sonuçlarında iyi çıkar işlh

Back