- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Ergenlik dönemlerini ben şimdiden düşünüyorum zor bi donemvalla ben oğlumla yeğenimle bisiklet süreriz
yeğenimle oyun oyanarızz
oğlanla pek bişi yapamayızz şimdi ergenlik havasında paşmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenlik dönemlerini ben şimdiden düşünüyorum zor bi donemvalla ben oğlumla yeğenimle bisiklet süreriz
yeğenimle oyun oyanarızz
Sende cocuk ruhlusundur oda güzel şahsen kendimi yaşlı ruhlu hissediyorum
valla ben oğlumla yeğenimle bisiklet süreriz
yeğenimle oyun oyanarızz
anaa ne yakın kız nerdeyse aynı olacakmışBenim
12 haziran 2012 biri
15 haziran 2008 digeri
Ergenlik dönemlerini ben şimdiden düşünüyorum zor bi donem
bence yarışırız
saolun ablalarım
ama gene en iradesiz de benim
yok kız ne ufağıııııııııı 40 yaklaşıtık biz begum75
Canım beni hiçç katma ben tazecik bi kadınım :)))) görenlerde 20li yaşlar diyor o yuzden 40 mı oda ne :))
Şaka biyana eskiden 30 lu yaşlar nr uzak ve çok gelirdi. 20li yaşlarda insan korkuyor 30lardan ama asıl kadının yaşı 30larmış bence.
ne olda içimizde azcık çocukluk olsun beeee
bilmem belkide çocuk ruhluyumdur yada çocukluğumda takılıp kalmış olabilirm bende bilmiyorum
benim oğlumda ergenlik havasında odasından hiç çıkmaz,varlığı yokluğu birdir
Çocukluğuna verelim oy oyy daha çikolatalara doyamamış amanda aman....gerçi o kestane olcaktı
saolun ablalarım
ama gene en iradesiz de benim
valla yaşıyoruz yaşayarak görecez
çocukken daha iyimişş tadını çıkarınnn
begum75 benden biraz daha tecrübeli ergen evlat konusunda dimmmii
Hesaplı gibi ama değilanaa ne yakın kız nerdeyse aynı olacakmış
iyi denk gelmiş amaHesaplı gibi ama değil
Birincisi süprizdi ikincisi isteğimizle ama dogum kontrol ilaci kullandigim icin bi kaç ay sonra gebe kaldim denk geldi doğum günlerini beraberce yapıyoruz iyı oluyor
orta sondan beri odasından çıkmaz arada zorla yanımız çağırırız,biyere giderken bizle gelmez,aramıza karışsın diye zorluyoruz
Bizimki 9a doğru gidiyor ama bi haller var değişmeye başladı şimdiden ama bi bakışımla hemen tamam anne modunda :)
bunlar iyi günlerinBizimki 9a doğru gidiyor ama bi haller var değişmeye başladı şimdiden ama bi bakışımla hemen tamam anne modunda :)
benim oğlanda her hafta sonu plan program yaparrr
13,00 ile 17,00 arası genelde çünkü sabahtan anteramda oluıyorrr
bende her hafta yapma diyorum bu sever erkek çocuk fazla sıkılmaya gelmez deyip izin veriyom
gittiği arkadaşlarını ailecek tanıyorum değilse hayatta göndermemmm
zamanla o bakışlar da yetmeyecekteee
Ayyy ben o gunlere hazır degilim ya kopmasın bizden amaspor falan yapmaz ilk ve orta okulda bazı şeylere heves etti sonra geçti,şimdi tek eğlencesi pc deki saçma oyunu ama bu sene ders çalışması gerektiğinden bitek pazar günü oynayabiliyo h.içi ders ve aralardada yanımıza geliyo bazen eşimle taklıyoruz,
-aaa bu kim evde yabancı var
-ankaradan oğlum gelmiş,salonda bayram havası
-aa sen evdemiydin
gibi bir sürü soğuk espiri yapıyoruz aramızda
arada da arkadaşlarında kalıyo
spor falan yapmaz ilk ve orta okulda bazı şeylere heves etti sonra geçti,şimdi tek eğlencesi pc deki saçma oyunu ama bu sene ders çalışması gerektiğinden bitek pazar günü oynayabiliyo h.içi ders ve aralardada yanımıza geliyo bazen eşimle taklıyoruz,
-aaa bu kim evde yabancı var
-ankaradan oğlum gelmiş,salonda bayram havası
-aa sen evdemiydin
gibi bir sürü soğuk espiri yapıyoruz aramızda
arada da arkadaşlarında kalıyo
2 geç bi saat tahlil için heralde yarın sabah verirsin. İyi yapmışsın git bakalım sonuçlarında iyi çıkar işlhkızlar bugün 2 de doktora gidicem,kan tahlili yaptırıcam,hem kansızlığım ve diğer değerlerim ne alemde ona baktırdam bide şu ağız kuruluğu ve kaşıntılarımı söyliycem bakalım ne diyecek,bide söyleyebilirsem yorulunca titreme geliyo şekerim düşüyo sanırım neden olur diye sorcam