16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar ben öğlen yemeğimi yedim,ara öğünde ve akşamda yemeyi planladıklarımı yazdım, bu saatlerde bu şekilde bildirsem sizce uygun mu?

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym

Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt

Alt satıra inip yeni kullanıcı girmeye çalışıyorum bakalım oluyomu[/td][/td][/td]

Üye Adı[td]
[td]Hedef Kg
Başlangıç Kilo19.09.200626.09.201603.10.201610.10.201617.10.2016
@dry_ilk dry_ik dry_ik [td]
[td]..
...[td]
[td]...
...............@dty_ilk[td]

[/td][/td] [td][td]

[/td][/td][/td][/td][/td] [td][td][td][td][td][td]
[/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[td][td][td][td][/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
kızlar ben öğlen yemeğimi yedim,ara öğünde ve akşamda yemeyi planladıklarımı yazdım, bu saatlerde bu şekilde bildirsem sizce uygun mu?

* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym

* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

* 3 kaşık yoğurt
* 1,5 kaşık ruşeym

* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt

* süzme mercimek çorbası
* kuru fasulye
* yoğurt
Canım sabah güzel ama gunun diğer bölümü karbonhidrattan oluşmuş

Ekmek
Pilav
Patates
Bu üçlü aynı grup .

Mercimek çorbası ve kurufasulyede aynı gruptan olup nilasta içerdiği için ekmeksiz yencek gruba karbonhidrata giriyor

Canım sabah güzel ama gunun diğer bölümü karbonhidrattan oluşmuş

Ekmek
Pilav
Patates
Bu üçlü aynı grup .

Mercimek çorbası ve kurufasulyede aynı gruptan olup nilasta içerdiği için ekmeksiz yencek gruba karbonhidrata giriyor

aslında öğlen işyerinde çıkanı yiyiyorum, pilav normalde almıyodum,bizim aşçı pek süslü pilavlar yapar o yüzden tadına bakayım diye azıcık koymuş tabağıma mecbur yedim ama bidaha yemem Hoppa

akşamda bunları yapacaktım ama napim bitek kuru fasulye yetmezki bana,çorbayı az içsem olurmu:KK64:bide düşündüyorumda çorbalar hep k.hidrat napcaz biz:işsiz:

selam
oncelikle kilo verimin kolay gelsin insallah :)

hemen hemen ayni boydayiz hedefimiz ayni diyebilirim

Ben 1.58 boyundayim 65 kiloyu hedefim aslinda 56kilo
ama diyete baslamaya cesaret edemiyorum 2012 yilinda 9 haftada 13 kilo vermistim burada resimlerimi falan paylastim hatta..
ozamn 61kg olmustum geri aldim
cesaretlenememin sebebi ise bi cok kez diyet yaptim ama en fazla 2kilo verdim kaldim buyuzden bende bi sorun oldugunu dusunur oldum
buyuzdende diyetisyene gitsem bi yarari olurmu diyorum bilmiyorum:110:

aslında öğlen işyerinde çıkanı yiyiyorum, pilav normalde almıyodum,bizim aşçı pek süslü pilavlar yapar o yüzden tadına bakayım diye azıcık koymuş tabağıma mecbur yedim ama bidaha yemem Hoppa

akşamda bunları yapacaktım ama napim bitek kuru fasulye yetmezki bana,çorbayı az içsem olurmu:KK64:bide düşündüyorumda çorbalar hep k.hidrat napcaz biz:işsiz:

cnm 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eş değerrrr

öğlen karbonhidratı fazla almışsın

bence akşam kuru fasulye +salata tercih et

çorbayı da yarın içersinnnn

ha ben spor yapıcam dersenn çorba da iççç

Alt satıra inip yeni kullanıcı girmeye çalışıyorum bakalım oluyomu[/td][/td][/td]

Üye Adı[td]
[td]Hedef Kg
Başlangıç Kilo19.09.200626.09.201603.10.201610.10.201617.10.2016
@dry_ilk dry_ik dry_ik [td]
[td]..
...[td]
[td]...
...............@dty_ilk[td]

[/td][/td] [td][td]

[/td][/td][/td][/td][/td] [td][td][td][td][td][td]
[/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[td][td][td][td][/td][/td][/td][/td]

ha gayretttttttt oldu olacakkkk tatlımm

Afiyet olsun cnm ,çalışıyosan mecbursun çıkanı yemeye. Akşamları dengele ozaman . Ben olsam fasulyenin yanına kocaman marul,lahanalı bi salata yapardım..
Çorba konusunda haklısın bende zaten çorba sevmediğim için yemiyorum bahaneye. Diyetisyenim çorba ve ekmegi aynı gruba sayıyordu buyuzden birini tercih ediyorum bende

selam

ama diyete baslamaya cesaret edemiyorum 2012 yilinda 9 haftada 13 kilo vermistim burada resimlerimi falan paylastim hatta..
cesaretlenememin sebebi ise bi cok kez diyet yaptim ama en fazla 2kilo verdim kaldim buyuzden bende bi sorun oldugunu dusunur oldum

hemen hemen hepimiz aynı kilolardıyız

tek başıma yapamıyorum bu işi derseniz diyetisyen desteği almanızda fayda varrr

ama bu iş önce beyinde bitmeli beyinde bitince bahane üretmeyince hepsi tıkır tıkır ilerliyor zatennnn

selam

Sagol canım. Benimde ilk hedefimdi 64 dü. Diyetisyenim 62 nin ideal oldugunu soyledi ama bence idealim 55 veya 57 çünkü 39 ve 80 arası tüm halimi biliyorum:))) diyetisyen ve buradı bana aynı geliyor çünkü eper saglık problemin yoksa herkesin bildiğini biliyoruz ne kilo yapıyor, neleri kesmeliyiz. Uygulamaya geçince yapamıyoruz işte bu noktada diyetisyenin faydası ona mahçup olmamak için listeye uyuyoruz:)ben 1.5 ay gibi bi donem gittim tecrubemden yazıyorum. Buradıda diyetisyen gibi geliyor mahçup olmak istemiyorum buraya bildirim yaparken:) dediğim gibi saglık sorunun yoksa tahlil vs işlemlerini yaptırıp tek sıkıntın fazla yemekse ben bunu başardım kafamda bitirdim ve 16 kg verdim. Verdiğimin 2 kg sunu almıştım ama oda gitti hemen :) istersen burda istersen doktorla başarabilirsin hersey senin iradene baglı

hemen hemen hepimiz aynı kilolardıyız

tek başıma yapamıyorum bu işi derseniz diyetisyen desteği almanızda fayda varrr

ama bu iş önce beyinde bitmeli beyinde bitince bahane üretmeyince hepsi tıkır tıkır ilerliyor zatennnn
yani sorun tek basima yapamam degil
olmuyo gitmiyo yapismis gibi
yapmadigim kalmadi sporada gittim ama gitmedi kilolar :(

cnm 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eş değerrrr

öğlen karbonhidratı fazla almışsın

bence akşam kuru fasulye +salata tercih et

çorbayı da yarın içersinnnn

ha ben spor yapıcam dersenn çorba da iççç

ha gayretttttttt oldu olacakkkk tatlımm
Aklın yolu birr o yuzden ben bu diyet topiclerini seviyorummmEn Büyük KK

Tablo ise ayy sinirimi bozuyaa

yapmadigim kalmadi sporada gittim ama gitmedi kilolar :KK43:
Bende oyle diyordum bende bi sıkıntı var o yuzden veremiyorum ama diyete başlayıpen az 2 hafta geçtikten sonra farkına varıyosun. Yediklerini biyere yaz bi yerde tanlışın var goreceksin

Sagol canım. Benimde ilk hedefimdi 64 dü. Diyetisyenim 62 nin ideal oldugunu soyledi ama bence idealim 55 veya 57 çünkü 39 ve 80 arası tüm halimi biliyorum:))) diyetisyen ve buradı bana aynı geliyor çünkü eper saglık problemin yoksa herkesin bildiğini biliyoruz ne kilo yapıyor, neleri kesmeliyiz. Uygulamaya geçince yapamıyoruz işte bu noktada diyetisyenin faydası ona mahçup olmamak için listeye uyuyoruz:)ben 1.5 ay gibi bi donem gittim tecrubemden yazıyorum. Buradıda diyetisyen gibi geliyor mahçup olmak istemiyorum buraya bildirim yaparken:) dediğim gibi saglık sorunun yoksa tahlil vs işlemlerini yaptırıp tek sıkıntın fazla yemekse ben bunu başardım kafamda bitirdim ve 16 kg verdim. Verdiğimin 2 kg sunu almıştım ama oda gitti hemen :) istersen burda istersen doktorla başarabilirsin hersey senin iradene baglı
Canim ben su tahlil islemini gerceklesstirmem gerek
iradeli birisiyimdir daha oncede basardim ama yolunda gitmeyen biseler var diye tahmin ediyorum

kızlar merhaba bende size katılabilir miyim ? ?
Tabiki canım hoşgeldin..

Kızlarda bildirimlerini pzrt vercekler bu arada bende tablo yapmayı oğrenirim :))) pzrt kilo , hedef gibi bilgilerini yazarsın . Her pzrt mumkunse resimli tartı bildirimi yapacagız

Bende oyle diyordum bende bi sıkıntı var o yuzden veremiyorum ama diyete başlayıpen az 2 hafta geçtikten sonra farkına varıyosun. Yediklerini biyere yaz bi yerde tanlışın var goreceksin
bu dediginide yaptim canim yazdim bi defter yaptim kendime ne yediysem yazdim utfak tartisiyla tartarak kalori sayimi yaparak aksamlari yemedim suyumu sporumu yaptim onceden yok olmadi

iradeli birisiyimdir daha oncede basardim ama yolunda gitmeyen biseler var diye tahmin ediyorum
Ozaman sen dahiliye yada aile hekimine gidip konuş onlar gerekli tahlilleri isterler senden. İşallah bişey çıkmaz duruma göre yonlendirir seni diyetisyene. Ama şu var belli fazlalıkta olmayanlara bakmıyor devlet:KK43:illa obez seviyesine gelceksin :kızgın:

yapmadigim kalmadi sporada gittim ama gitmedi kilolar :KK43:

cn bak şimdi ben 1,5 yıldır böyleyim bir al bir ver moodundayım

eğer zihnine bu kilo işini taktıysan kesinlikle gitmez ben bilir bunu inanarım buda inan bahane den başka

hiç birşey değil önce zihnini bir rahatla sadece zihnine doğru komutlar vererek kendini telkin ederek bu işe

başla nebileyim ben zayıflamak istiyorum değilde

mutlu ,ince ,zihinde bedenime kavuşmayı hak ediyorum

yani önce zihnini sonra bedeni dinle

Aklın yolu birr o yuzden ben bu diyet topiclerini seviyorummmEn Büyük KK

Tablo ise ayy sinirimi bozuyaa

ha ha aynen öyleee

demir eksikliği d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelerr bunlar tedavisi edilmesi gereken hastalıklarrr

Ozaman sen dahiliye yada aile hekimine gidip konuş onlar gerekli tahlilleri isterler senden. İşallah bişey çıkmaz duruma göre yonlendirir seni diyetisyene. Ama şu var belli fazlalıkta olmayanlara bakmıyor devlet:KK43:illa obez seviyesine gelceksin :kızgın:

valla hepsini denedim tek sorun benimmmmm

ha tedavim daha devam ediyorummmm

tartıya değil aynaya bakıyorumm önceeee

Back