16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Bizim sorunumuz aşırı kilolar değil bebeğim fit bir vücut kadınsı alımlı inşallah oda egzersizle mümkün yarın hep beraber haydi ayy çok heveslendim

kesinlikle haklısın,hiçbirimizde aşırı kilo yok ama verilmesi gereken bi 5-6-7 neyse 3-5 kilo diyelim kısacası:KK70:
onları verirken aynı zamanda sporda yaparsak vücudumuz güzelce şekil alır :dua:

kizlar hedefe artık hiç kimse yaya gitmesin koşarak gidelim ama sağlıkla tabi:KK76: bide birlikte sonuna kadar ok

Egzersiz yapıldı
detaylari aksam yemek bildirimi de toptan aksam ağza fermuar cekilince:KK48: yapılacak benim için
Diger türlü arada kaynıyor tam ne yedin ne içtin belli olmuyor
Kilo bildirimi pazartesi canlar dry öyle dedi ben sık sık yapmayı severim.bakalım.

bu fitnes programını nereden bulabilirim kızlar???
Android markette yaz 30 gunluk Fitness görevi diye çıkıyor 4.7 puan almış yorumlar Son derece güzeldi ben bu sabah sifirlayip. Bastan başladım tüm vücut kalça göbek kol hepsini yapıyorum kısa zamanda harika sonuç ben buldum programimi
Artık kalcalı ince bel kadın olacağım odun değil uff

2016-09-22 09.47.52.jpg
Birkaç lokma yemistim

Günaydın arkadaşlar
Bizim çocukları okula eşimi ise gönderip Form bitki çayımı yudumlayacagim.
günaydınn

günaydın kızlarrrrrrrr

ben ptesi kilomu bildirsem olurmu şimdi regl olunca vucut felaket şiş ama gün gün yediğimi içtiğimi yazarımmm
Günaydın cnm , bende adetim aynı durumdayız aslında şimdi yazsak iyi olurdu ama çoğunluk pzrt diyor oyle yapalım ozaman. Pzrt ye kadar kilo verirseniz arada kaynayacak ama unutmayın:)

dry_ik dry_ik inşallah bu sayfa bana da uğurlu gelirrrr
Gelcek canım ben çok iradeliyim o yuzden hırs yapcaz ;)

beslenmen çok az değilmi canım:110:nasıl ayakta kalıyosun bu yediklerinle:KK57:
Benim bünye çok zor veriyor malesef bunu eski topicdede soyluyolardı ama bukadar kasmassam gitmiyor ve zorlanıyorum ama yeni başladıgım için zor geliyor

12 mi,1-2 mi? yanlışlık oldu heralde :KK70:
Bende 1-2 algıladım:)

kesinlikle haklısın,hiçbirimizde aşırı kilo yok ama verilmesi gereken bi 5-6-7 neyse 3-5 kilo diyelim kısacası:KK70:
Sporsuz 5-6 kilonun zararı olmuyor ama ben 44-46 bedenden 38 bedene düşünce aradaki fark çok yani o yuzden sarktım :(
sabah aç karna tartılalım kızlar,bide dry_ik dry_ik in dediği gibi pazartesi olsun
Anlaştık cnm

Tekrar günaydın,
Okula gittim , yolumu yarımsaat uzattım ve kızımda 19 kilo kucagımda taşıyıp aç karnına yuruyuşumu yaptım.
Kahvaltımı hazırladım yapacam şimdi. Bugun geç oldu kahvaltı ve aceleden agzımada bişe atamadım başım donuyor.
Bende oğunlerimi toplu yazacam çünkü arada kaynıyor ilksevdamın dediği gibi hem topluca görüp uyarı yaparsınız

Siz neler yapıyosunuz bende b12 eksikliği var aşırı unutkanım o yuzden çok sorabilirim tam tanıyana kadar şimdiden affola:))

Tekrar günaydın,
Okula gittim , yolumu yarımsaat uzattım ve kızımda 19 kilo kucagımda taşıyıp aç karnına yuruyuşumu yaptım.
Kahvaltımı hazırladım yapacam şimdi. Bugun geç oldu kahvaltı ve aceleden agzımada bişe atamadım başım donuyor.
Bende oğunlerimi toplu yazacam çünkü arada kaynıyor ilksevdamın dediği gibi hem topluca görüp uyarı yaparsınız

Siz neler yapıyosunuz bende b12 eksikliği var aşırı unutkanım o yuzden çok sorabilirim tam tanıyana kadar şimdiden affola:))

günaydın cnm sabah sabah baya hareketlisin maşallah

b12 feritin(demir eksikliği) d vitami hepsi eksim ilaç kullanıyorum bu ay içinde kontrolum var regl bitsin gidicemm

sabah 07,00 kalk kahvaltı yap çocuğu okula ben de işe geldimmmmmmm

ha ha spor candır 3 gundur yapıyorum 5 gün yapıp iki gün dinleneceğimmmm

Android markette yaz 30 gunluk Fitness görevi diye çıkıyor 4.7 puan almış yorumlar Son derece güzeldi ben bu sabah sifirlayip. Bastan başladım tüm vücut kalça göbek kol hepsini yapıyorum kısa zamanda harika sonuç ben buldum programimi
Artık kalcalı ince bel kadın olacağım odun değil uff

ben indirdim bile akşam denerim inş....

günaydın cnm sabah sabah baya hareketlisin maşallah

b12 feritin(demir eksikliği) d vitami hepsi eksim ilaç kullanıyorum bu ay içinde kontrolum var regl bitsin gidicemm

sabah 07,00 kalk kahvaltı yap çocuğu okula ben de işe geldimmmmmmm
Banada iğne ve hap verdi ama yazın bıraktım çok kötü kokutuyordu tenimi:olamaz: tekrar başlayacam

7.30 kalkıyorum hemen acıkmıyorum o yuzden ceviz yada elma yiyorum az ,okul donuşu kahvaltımı yapıyodum 9.10 gibi ama bugun gec kaldım kızıda hazırlamam uzun surdu onların kahvaltısı vs derken es geçtim . Yarın duzenime devam edecem

Banada iğne ve hap verdi ama yazın bıraktım çok kötü kokutuyordu tenimi:olamaz: tekrar başlayacam

7.30 kalkıyorum hemen acıkmıyorum o yuzden ceviz yada elma yiyorum az ,okul donuşu kahvaltımı yapıyodum 9.10 gibi ama bugun gec kaldım kızıda hazırlamam uzun surdu onların kahvaltısı vs derken es geçtim . Yarın duzenime devam edecem

bende bugun işte yaptım sabah sabah yiyesim gelmedi heçççç

Back