K7zlar ben dışarı çıkıyorum 3 gibi gelcem . Oğunlere dikkat , kaçamak yok![]()
güle güle cnm
![begum75](/data/avatars/s/366/366994.jpg?1366181590)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K7zlar ben dışarı çıkıyorum 3 gibi gelcem . Oğunlere dikkat , kaçamak yok![]()
Diyetisyendemi bakmiyor?Ozaman sen dahiliye yada aile hekimine gidip konuş onlar gerekli tahlilleri isterler senden. İşallah bişey çıkmaz duruma göre yonlendirir seni diyetisyene. Ama şu var belli fazlalıkta olmayanlara bakmıyor devletilla obez seviyesine gelceksin
![]()
demir eksikliği d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelerr bunlar tedavisi edilmesi gereken hastalıklarrr
valla hepsini denedim tek sorun benimmmmm
ha tedavim daha devam ediyorummmm
tartıya değil aynaya bakıyorumm önceeee
Diyetisyendemi bakmiyor?
ilaç kullanıyormusunnnnnnd vitamini eksikligim var evet
tamam o zaman bende pazartesi resimli atarımTabiki canım hoşgeldin..
Kızlarda bildirimlerini pzrt vercekler bu arada bende tablo yapmayı oğrenirim :))) pzrt kilo , hedef gibi bilgilerini yazarsın . Her pzrt mumkunse resimli tartı bildirimi yapacagız
tamam o zaman bende pazartesi resimli atarım
pek beceremiyorum diyet yapmayı ama denicem
tatlıya dayanamıyorum
saba bir dilim ekmek
bir üçgen peynir domates salata
ara nescafa
öğlen de bir kase çorba
bir tabak türlü
bir tane sigara böreği
yarım kase incirli sütlü tatlı (yemessm ölürdüm heralde )
menüye bak ya ne güzel ben bunlarla ayakta duramam heraldesıra bende menümü yazayım
kahvaltı : 09,00
2 dilim tam buğ.ekmeği arası peynir
1 tam ceviz
domates salatalık biber
ara : 1 muz+1çay bardağı süt
öğle : 1 şeftali+2 yk yulaf+3 yk yoğurt
ara: 1 bardak süt
akşam : salata +çorba
gün içinde 3 lt su- yeşilçay- türk kahvesi
spor : bugunde yürüş yapıcammmm eğer değişiklik olursa yarın bildiririmmmmm
teşekkür ederim söylemesi ayıp çok güzeldiafiyet olsun nasıldı tadı güzelmiydiii![]()
bu dediginide yaptim canim yazdim bi defter yaptim kendime ne yediysem yazdim utfak tartisiyla tartarak kalori sayimi yaparak aksamlari yemedim suyumu sporumu yaptim onceden yok olmadi
menüye bak ya ne güzel ben bunlarla ayakta duramam heralde
midem alışmış tıka basa doymaya zorlanıyorum sonra
valla büyük şehirlerde dahile gidip tahlileri yaptırdıktan sonra diyetisyene gitmek istiyorum dediğin zaman gönderiyorlarrrr
ilaç kullanıyormusunnnnnn
teşekkür ederim söylemesi ayıp çok güzeldi![]()
2 kere diyet ve spor tecrübem oldu,hem spor hem diyet yaptığım halde ilk 1 ay gram oynamadım,artık sinirimden ağlayacak hale geldim, dedim ben bu işi bırakıyorum yok olmuyo,kardeşim sağolsun destek oldu devam ettim ve sanki onla konuşmayı bekliyomuş gibi birkaç gün sonra tartıda eksileri görmeye başladım, ve tabiki devam ettim
geçen sene 9 ekimde tekrar diyet ve spora başladım,bu sefer ilk 2 ay yine kilo veremedim,hatta bu arada 2 kilo bile aldım,9 aralıkta eksilere düşmeye başladım
demek istediğim şuki asla pes etme,kimisinde çabuk gidiyo kimisinde yavaş ama istikrarını korursan illaki gidiyo,biraz sabır.....
bekleriz tabi,yanlız ben 16,00 da çıkıyorum
sıra bende menümü yazayım
kahvaltı : 09,00
2 dilim tam buğ.ekmeği arası peynir
1 tam ceviz
domates salatalık biber
ara : 1 muz+1çay bardağı süt
öğle : 1 şeftali+2 yk yulaf+3 yk yoğurt
ara: 1 bardak süt
akşam : salata +çorba
gün içinde 3 lt su- yeşilçay- türk kahvesi
spor : bugunde yürüş yapıcammmm eğer değişiklik olursa yarın bildiririmmmmm
burdada bakmıyolar canım,direk diyetisyene gidemiyosun,önce dahileye gitcen o onay verirse gidebiliyosun
gidecek gidecek bu sene son diyet senem, bundan sonra sadece spor olcak hayatımda diyet olmıycakozaman akşam dengeliyorsunnnnn
sabır herşeyin başı sabırrr bu sefer gidecek demiiii
olmadı şimdi sen niye erken çıkıyonnn
oğlan büyümeden önce kışları bende 16,00 çıkıyorum az havalar soğusun bende 16,30 çıkarımmmmm