• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

hadi yaaa,faydası olacaksa okuruz canım ne olcak ki :KK70:

faydası süper oluyorrrrrrr çenesine katlanacaksan yappppppppp

aman yok yapamam onu ben bana göre değil :KK53::KK53::KK53::KK53:

şimdi sabahla öğle arasına bir ara öğün yapmalısın bence.
saat 10 ile 10,30 arasında bu bir elma olur, bir bardak ayran olur.

öğle menüsündeki çorba başarılı bir tercih. ama yanında sebze veya et türü yeseydin bir saat sonra acıkmayacaktın
şimdi sen bir saat sonra acıkacaksın.

keşke o fırın makarnanın yarısını alsaydın yanına

öğleden sonra araöğün yapardın yanında bir meyve ile

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aman yok yapamam onu ben bana göre değil :KK53::KK53::KK53::KK53:

şimdi sabahla öğle arasına bir ara öğün yapmalısın bence.
saat 10 ile 10,30 arasında bu bir elma olur, bir bardak ayran olur.

öğle menüsündeki çorba başarılı bir tercih. ama yanında sebze veya et türü yeseydin bir saat sonra acıkmayacaktın
şimdi sen bir saat sonra acıkacaksın.

keşke o fırın makarnanın yarısını alsaydın yanına

öğleden sonra araöğün yapardın yanında bir meyve ile

hımm aslında sabahla öğlen arası çok yakın diye yiyesim gelmiyo ama ye saat 10 -10,30 da ye diyosun demi,hımm yarına meyva getireyim o vakit ama ben genelde öğleden sonra 15,30 da yapıyorum ara öğünümü,o şekilde yesem olur mu:işsiz:ama yaseminde kızıyo bana illa kendini şartlama diyo istemezsen yeme diyo bende şartladığım için mi o vakitte yiyesim geliyo diye kararsız kalıyorum ama:110:
işte menüde çorba,köfte,makarna vardı başka şey seçme şansım yok malesef,o zaman ben şimdi makarnamı istiyimde yiyim bari yemek arası bitmedi daha,aslında bende k.hidrat almıyım diye yemek istemiyorum

hımm aslında sabahla öğlen arası çok yakın diye yiyesim gelmiyo ama ye saat 10 -10,30 da ye diyosun demi,hımm yarına meyva getireyim o vakit ama ben genelde öğleden sonra 15,30 da yapıyorum ara öğünümü,o şekilde yesem olur mu:işsiz:ama yaseminde kızıyo bana illa kendini şartlama diyo istemezsen yeme diyo bende şartladığım için mi o vakitte yiyesim geliyo diye kararsız kalıyorum ama:110:
işte menüde çorba,köfte,makarna vardı başka şey seçme şansım yok malesef,o zaman ben şimdi makarnamı istiyimde yiyim bari yemek arası bitmedi daha,aslında bende k.hidrat almıyım diye yemek istemiyorum

ama sen öğünleri yer yemez birdaha ki öğünü düşünüyorsun sen genic genic dinleeeeee

Slmlar
Oğlumu servise yazdırdık o yuzden yuruyussuz kalmayım diye artık kendime program yaptım.

1. 2 mille leslie yaptım( 2 haftada 1 arttırıp 4 millee çıkmayı düşünüyorum
  2. 15 dakika kadarda egzersiz yaptım. Plates lastiği ile içbacak/kol ve karın egzersizleri .. telefonumda programım var ordan ve başja bildiklerim.
  3. 3 tatlı kaşığı yoğurt+1 çay kaşığı keten tohumu+1 çay kaşığı limon suyu
  4. Yok öldum yawww
  5. Valla spor harika bişey bi gaza geldimki sormayın . Motive etti beni başaracam az kaldı. Kalan kilom az ama sarkmalarımı toparlayıp daha sıkı olacam. Bu programı hergun yapmayacam 2 günde 1.. fazla kasmanın anlamı yok sıkılmadan vucudumu alıştıra alıştıra arttıracam

Slmlar
Oğlumu servise yazdırdık o yuzden yuruyussuz kalmayım diye artık kendime program yaptım.

2. 15 dakika kadarda egzersiz yaptım. Plates lastiği ile içbacak/kol ve karın egzersizleri .. telefonumda programım var ordan ve başja bildiklerim.
  4. Yok öldum yawww
  5. Valla spor harika bişey bi gaza geldimki sormayın . Motive etti beni başaracam az kaldı. Kalan kilom az ama sarkmalarımı toparlayıp daha sıkı olacam. Bu programı hergun yapmayacam 2 günde 1.. fazla kasmanın anlamı yok sıkılmadan vucudumu alıştıra alıştıra arttıracam
hu huuu
spor aşkına :halay:süpersin kaptanım:KK9:

Kızlar radikal kararlar aldım.
Spor yaparken geldi aklıma demekki beyne faydası var gerçekten:confused:

Bakın koyu koyu yazıyorum sonra görmedim duymadım yok
ARTIK TARTI GÜNLERİMİZDE TARTILAR RESİMLİ OLCAK!!!

VEE BEN 57 KİLO5A İNENE KADAR İLK KİM KENDİ HEDEFİNE İNERSE ONA HEDİYE GÖNDERECEM :KK66:

valla canım ben 5 gün yürüş 2 gün dinlenmeeeeeeee :KK56::KK56:

sen biliyon beni o yürüşü yapmak zorundayımmmmo_Oo_O

biliyoprum canım senin durumu sıkıntı yok

ama ne benim ne de bagüm yürüyüş yapacak açık havada özellikle durum yok

sen bu tempoya devam yasmin

bizde elimizdeki alternatiflerle yapacağız

Slmlar

4. Yok öldum yawww

spor candırrrrrrr

insana pozitif enerji verirrrrr

ii tamam yaa şaşırmakta yasak allam yareppim :p

biz hep şaşırtıyozzzzz zatiiii

VEE BEN 57 KİLO5A İNENE KADAR İLK KİM KENDİ HEDEFİNE İNERSE ONA HEDİYE GÖNDERECEM :KK66:

ben resim yüklemesini bilmiyom kiiiiiiiii o_Oo_O

hakılısın karbonhidrat alma dengele işte

akşam mesela çorba, ekmek,makarna, pilav tüketmeyeceksin

onun yerine et + salata

veya yoğurt+sebze tüket

bak metabolizmanı çalıştırman lazım

eğer yemek istemiyorsan yeme

günde en azından 2 araöğün yap

ama sen öğünleri yer yemez birdaha ki öğünü düşünüyorsun sen genic genic dinleeeeee

evet aynen öyle düşünmeden sağlıklı beslen
biz sadece sessize alıyoruz videoyı öle yapıyozzzzz :KK70::KK70::KK70: değilse bitmiyorrrr

bitecek gibi mi yoksa

nefes al ver al ver al ver

Begüm sen toparlanmaya başladın da brn toparlanmayımmı :)) hep beraber gaza gelelimm:KK55:

ver çoşkuyu ozamannnnnnn

biliyoprum canım senin durumu sıkıntı yok

ama ne benim ne de bagüm yürüyüş yapacak açık havada özellikle durum yok

sen bu tempoya devam yasmin

bizde elimizdeki alternatiflerle yapacağız

aynen datlummmmmm

benim beyne oksijen şarttttttt

:KK48::KK48:

hakılısın karbonhidrat alma dengele işte

akşam mesela çorba, ekmek,makarna, pilav tüketmeyeceksin

onun yerine et + salata

veya yoğurt+sebze tüket

bak metabolizmanı çalıştırman lazım

eğer yemek istemiyorsan yeme

günde en azından 2 araöğün yap

evet aynen öyle düşünmeden sağlıklı beslen

bitecek gibi mi yoksa

nefes al ver al ver al ver
:confused::confused::confused::confused::confused::confused: aman kadını vurduk yerden yere

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
süper bir fikir,valla sporun faydası diyorum başkada bişey demiyorum,sen hepimizden önce inersen nolcek peki seni geçmemiz mi lazım,hımm hedefim 57 idi 60 olarak güncelleyebilirmiyiz :KK70:
tartılar resimli anlaşıldı kaptan:super:

ne şaşırıyonnnnnnnnnnn

benlede az uğraşmadı genic genic

:KK53::KK53::KK53::KK53: neyse eninde sonuda gidecekkkkkkk

yok be yavrum senin durumun özellikli

ama uğraşırım ben bırakmam bilirsin

Slmlar

4. Yok öldum yawww

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back