• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 aylık bebeğim ağzına her şeyi atıyor

she86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.841
1.649
63
38
Ya kızlar bebeğim 16 aylık ağzına her şeyi atıp yiyor resmen . Bazı bebeklere bakıyorum kalem kağıt karalıyor benimkinin eline kalem versem yiyor kağıt versem yiyor . Geçen arkadaşım tahta kalemi yemez diye vermiş , tahta kalem paramparça.. tükenmez kalemin başını ısırıp yiyor . Kağıt zaten malum .. ya bu normal mi ?

Ya kızlar bebeğim 16 aylık ağzına her şeyi atıp yiyor resmen . Bazı bebeklere bakıyorum kalem kağıt karalıyor benimkinin eline kalem versem yiyor kağıt versem yiyor . Geçen arkadaşım tahta kalemi yemez diye vermiş , tahta kalem paramparça.. tükenmez kalemin başını ısırıp yiyor . Kağıt zaten malum .. ya bu normal mi ?
Yerim onu ya 🥹

Çok normal bebeklerde 18 24 ay arasında bebeğin her şeyi ağzına görürmesi duyusal motor becerilerini geliştiriyormuş internette öyle yazıyor . Sizin bebeğiniz için de çok normal bunu bütün bebekler yapıyor sanırım. Zarar görmemesi için dikkat edin onun dışında endişe etmeyin bence

Cok normal. Gözünüz ailecek devamlı üzerinde olacak. Başka yolu yok.. bende de var 19 ayına girecek, aynı. Kalem kağıtla bazen boyama yapıyor bazen yiyor 😁

Ahahahaha yerim ya çok komik oluyorlar. 2 yaşına kadar oral dönem, çok normal her şeyi ağzına atması. Bizimkinin 18 aydan sonra azalarak bitti. Benim oğlum şu an 2,5 yaşını geçti ve o kadar gıcık olurdum ki parkta yerdeki taşları ağzına alırdı ama konu yemeğe gelince ağzını açmazdı 😄

Ahahahaha yerim ya çok komik oluyorlar. 2 yaşına kadar oral dönem, çok normal her şeyi ağzına atması. Bizimkinin 18 aydan sonra azalarak bitti. Benim oğlum şu an 2,5 yaşını geçti ve o kadar gıcık olurdum ki parkta yerdeki taşları ağzına alırdı ama konu yemeğe gelince ağzını açmazdı 😄
Ya bende götüremiyorum . Hele avm de ki oyun parklarına bırakamıyorum kumlu çünkü 😀

Back