15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kadıın kadın! bunu bulamayanlar da var bakın öküzün üstünde.....diye anladın heralde guclubacismilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkadının nıckı sabriydi bide sen erkeksin dedim kadına oda dioki yok sabrina yazacaktım sabri cıktı nasıl oldu anlamadım
sonra bunu banlamıslar yeni nıck alıp gelmiş dioki benim nıckım sabriydi onlan giremiom ben bunu aldım sormak için delikafaduldendelikafadulden

gizlar ben cikyorum canlarim
pc catlamadan
herif cagiriiiii
2 saattir
hadin gittim ben
ulaaaaaaaaan :mymeka: yapilcak seymi bu:mymeka: kizim deseydinya ule herif kutlama yapiok bugün kapaliyim diye :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yüksek müsadenizle ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diyoruumm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nan ben bunu nasil kacirmisim yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey niye haber vermedin gizz:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
o üye tekrar gelip niye konularim silinio yazmisti sonra amonrada imzami üstüne alinan biri vardi o senmisin demisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey meger isin asli bu muydu sırnaşık şey koptum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey killi saziye sankimherifbehlül en favorilerim bunlar ama hepsi mikemmelll yaaaawwwwwwwww
ay zaten silmemiskiii kazen kiyamamissss delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben banlandiktan sonra onlari okurken öldüüüüüüüümm resmeeeeeeeeeeen sırnaşık şeysırnaşık şeyosırnaşık şeyndan sonrada aski memnu topigine gitti bide orda dedikodu yapti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey erkek dedigin söyle olur diye anlattisırnaşık şey anlattigida ta kendisiydi sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şey ösırnaşık şeyvsırnaşık şeykendini savunuo kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmileohaoldumsmile

baska caresi kalmadi napsin şakkıdısırnaşık şey

kocam cagrıo dedi gitti akasia eee smıleyde ne anlatmak istemiş acep

yapma yaa :1shok: ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile :roflol::roflol:
''
''akasia bu ne laaa:dance::roflol:
pnun adı vıstık smili kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum ge ber dimmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

he bulmusun iste bide demiomu benim nıckım sabriydi onla giremiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banlandı haberi yok

valla ya gulmekten ölduydum ogun benim rekorum 2
2 defa mapusa düştüm bu aralar 3. de yakın bi konu var dilimi tutamıcam diye korkuom ama hayırlısı

mapıs? gençliği burada gecelere akmış ,smileyler coşmuş
amaninnnn kimler gelmissssssssssssssssss opuyorumnanaktan
mapisdaslar zaten burdan cikmazlar ama mapisdas olmayanlar yani lirik güzel , you know, pandora siz hele bi gelmeyin ben gelirim yaniniza :mymeka:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak yawww insan sevinir fistik ban almadi diye haiinnnn kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ohaoldumsmile haksiz yere ban yemissin kiyamam ben sana sırnaşık şey bunun icin ban yenilirmi ayol demeyi cok isterdim ama eksiler kk kartlari duyunca bu cok normal geldi bana sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

''
''akasia bu ne laaa:dance::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey daha yenimi görüon inanamiorum sana sırnaşık şeysırnaşık şey daha bu neki nikonla akasiada daha neler var neler delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
evet evettt sabriiymis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey tühhh silinmeden önceki konusunu kacirmisim mafoldumben
pandoram çok merak ediyorum sen hiç banlandın mı kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey pandoram bizim gibimmi la o uslu bi kereee -tatlicadiarzu-
dimi pandosum Şeniz

pandoram çok merak ediyorum sen hiç banlandın mı kaydirigubbakcemile3
oooooooooooooooooooooooooooooooooo
hemde ne çoookk
az fındıklar kırmadım ben ....

ama şimdilerde vukuatlara çok dahil olmaıyorum ,bu aralar pek sarmıyor...
bir ara yine dönerim sahalara...
hatta yılın enlerinde en muhalefet üyelerde adım geçiyordudelikafadulden

larisada mailini değiştirip siteye belirtmedigi için banlanmıs :roflol:

okyden alıntı yapmama gerek yok herhalde o
A dese ban
B dese ban
yazık garibime :roflol::roflol:

2 defa mapusa düştüm bu aralar 3. de yakın bi konu var dilimi tutamıcam diye korkuom ama hayırlısı
ben normalde fake konulara girip ekşın yapmıyorum ama bu kelamın nişanlısı benim çok asabımı bozdusırnaşık şey hani biri demiş ya 15 kişilik eve gelin gidecek birinibulmuş birde kılsızını arıyo, aynen o yüzden dellendim ohaoldumsmile alsanaalsanasmile kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
senin 3.konu ne fıstıksız banlanırsan gücenir vala :1closedeyes: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kocam cagrıo dedi gitti akasia eee smıleyde ne anlatmak istemiş acep
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey viledasini alip gitmistir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dipcik Not : beni manyah sanmayin su konuya göz atarsaniz analrsiniz ne demek istediiimi sırnaşık şeyErkekler striptiz sever...Peki nasıl yapacağız? - Sayfa 26 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yu nov giz bu deli caariye bu smilin adini vistik koydu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

he bulmusun iste bide demiomu benim nıckım sabriydi onla giremiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banlandı haberi yok
sırnaşık şey yaaa onu buldumda silinmeden önceki konusunu kaciridm sırnaşık şey keske konuyu kacirmasaydimda sonra geri gelip ben sabriydim demesini kacirsaydim sırnaşık şeysırnaşık şey

neeeeeeeeeeeee 2mi ohaoldumsmile pehhhhhhhhhhhhhhhhh iste buna gülerim tutmaiyn beni :roflol:
senin daha 294973785 firin ekmek yemen lazim yivruuumm
ben buraya üye olusumun 2nci hafftasinda yediydim bani sen ne dioooooooooonn delikafadulden hemde ban sebebi geyiktendii gerisini sen düsün artik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bosver onu bilem sölemiiiim şimdi ima ettin diye banlanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bi konu işte ama sanrıım acılmaz artık
bak la fıstık eksınım geldiiiinde sölicem peşimden gelcen benle banlacan yoksa olmazkötükedihüso:roflol::roflol:

hiç düşünemiyorum ohaoldumsmile delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de daa yeniyim apla :roflol::roflol::roflol::roflol:
duymuştummmm sırnaşık şey geçen iletimi yenilerken gözüme çarptı dedim ulen mail adresimi değiştirsem kk hiç aklıma gelmze yedim mi banı ancak o zaman anlarım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
A dese ban
B dese ban
okibu sefer bize içerden baktııı :a015: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay evet yaaa,okypetem :sinifsinif:
yazık kusa

ank ablam demir cubuk getirdi oraya biride sey yazmıs koca totomla kendimi striptiz yaparken hayal edemiomdelikafaduldendelikafadulden:roflol:

2 defa banlandımmla ben sizin kadan deilimkaydirigubbakcemile3

vistik değil avrupalı vıstık smili :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysositososito

delikafaduldenallahim allahim bu günleride gördümya artik ölsemde gam yemem sırnaşık şeysırnaşık şey

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her yok daha neleeeeeeeeerrrrrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay allahiimmm ne günlere kaldikkk sırnaşık şey
A dese ban
B dese ban
sırnaşık şeysırnaşık şey okynin bi diger eside benim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey hem ben cok killiyim diyo -tatlicadiarzu- hemde 15 kisilik eve gelenini bulmusta kilsizini ariyo namissizz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he valla yu now :mymeka: bensiz adim atarsaniz küserim :dilcikar::mymeka: nerde eksin bulursan ordan yetissss diye haber etmen yeterrrrr guclubacismile aninda vistiiiniz size destege gelir aklinialirimsmile
ay evet yaaa,okypetem :sinifsinif:
bak bak bak okypetem :sinifsinif: diyo :mymeka: bikerede fistigim :sinifsinif: dedigini duymadim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…