15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

buugun bi an dedim ahanda gittim kapattım gözlerimi tıkladım gitmemişim:roflol:

delikafaduldenallahim allahim bu günleride gördümya artik ölsemde gam yemem sırnaşık şeysırnaşık şey

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her yok daha neleeeeeeeeerrrrrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay allahiimmm ne günlere kaldikkk sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey okynin bi diger eside benim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey hem ben cok killiyim diyo -tatlicadiarzu- hemde 15 kisilik eve gelenini bulmusta kilsizini ariyo namissizz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he valla yu now :mymeka: bensiz adim atarsaniz küserim :dilcikar::mymeka: nerde eksin bulursan ordan yetissss diye haber etmen yeterrrrr guclubacismile aninda vistiiiniz size destege gelir aklinialirimsmile

bak bak bak okypetem :sinifsinif: diyo :mymeka: bikerede fistigim :sinifsinif: dedigini duymadim :çok üzgünüm:

tama eksınım gelince geld derim kulagına kosarsın yardıma sonram birlikte mapusa düşerik ben benim klostrofobim vr klostrofobiğim benkaydirigubbakcemile3

Bu topiğin onur konuğu kelam olur heralde.Editörüde nişanlısı:)

Hayırlı olsun diyeyim dedim ne de olsa kelamın ahından mapusa düşenlerden biride bendimkafamçokkarıştı

__fıstk allah şeyini şey etmesin emiiiiikaydirigubbakcemile
demiyom mu kız sana ben baklava suratbayanssulusmile

oooooo ilerde birgün yine görürsen şaşmazemuszemus
hele ilk acemiliğimde salaklığa bak ,kk da daha bilmiyom ya raconu ,banlandım ben nikinm ROUGe idi,yeni üyelik aldım o da RUJ birde diyom ki kızlar ben geldim ROUGE diom sırıta sırıtadelikafaduldensırnaşık şey
tabii hemen bannnmirmirmirmirhadi yeni baştan ...
acemilik işte ...fisfisfis

o duyguyu biliyorumm:nazar: ahhh kaç gün o psikolojiden çıkamamıştım
ben o topikte ban aşdıktan sonra dayanamadım tekrar geyik yaptım sonra pazara gittim arkadaşım aradı dedim, noldu banlandım mı yoksa delikafadulden :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o da diyo niko kız gene ne yaptın delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bosver onu bilem sölemiiiim şimdi ima ettin diye banlanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bi konu işte ama sanrıım acılmaz artık
bak la fıstık eksınım geldiiiinde sölicem peşimden gelcen benle banlacan yoksa olmazkötükedihüso:roflol::roflol:
sen iste yeterki yevrimm aklinialirimsmile bi yetis demen yeterli diyoz her topicte amaaaaa anlayan kim :umursamaz: gidiyolar eksina beni düsünmüyolar hic :mymeka: olmazki ama :umursamaz: bak seni uyariom haaaaaaa hele bi eksin bul hele bi bensiz eksina dahil ol hele bi bensiz ban ye :mymeka: iste o zaman ben sana gösteririm :mymeka:

yazık kusa

ank ablam demir cubuk getirdi oraya biride sey yazmıs koca totomla kendimi striptiz yaparken hayal edemiomdelikafaduldendelikafadulden:roflol:

2 defa banlandımmla ben sizin kadan deilimkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey demir cibiii dikti oraya herüfüm hasta dedi sonraciima kayboluverdii niye acep :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
son anda akasiaya haber ettim yetis eksin var diye oda ordaki viledalardan esinleniip gitmis olmasin :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey akasia gelince beni öldürcek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

vistik değil avrupalı vıstık smili :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysositososito
bak iste mafoldumbengördünüzmü kizlar mafoldumben beni en zayif noktamdan vuriii :gitme: eksik klavyemden dalga gecip duriiii :gitme::gitme::gitme::gitme:
eksik klavye demisken tam 20 gün sonra ver elini türkiye turkbayragi ordaaaaa vistiiiiigi dogru düzgün yazip sana yollicam oda sana kapak olcak :mymeka: amaninnnnnn ben yokken siz geyik yapcaniz :2: gözüme uyku girmez vallah mafoldumben netcem ben simdi mafoldumben olcak ismi bu mafoldumben 20 gün demisken 1 ay yokum 1 ay yokum demisken aklima mavi geldi, mavide 2 ay yok :gitme: döndügünde eski mavimiz olcak ama söz verdi mavisim bana Şeniz

Hayırlı olsun diyeyim dedim ne de olsa kelamın ahından mapusa düşenlerden biride bendimkafamçokkarıştı

amanın sen de miiiibilmiyorumkismile
kızlar ''uyanda kiraz a gidelim'' durumu olacak ama:KK3:,bu hangi konu ya ne bu toplu katliam misali,kurşuna mı dizdiler sizilaelaelaelaelae,hangi konu bu fisfisfis

sende mi etiket yazdın sempatiksalakcinni seninki neydi delikafadulden sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:

hele ilk acemiliğimde salaklığa bak ,kk da daha bilmiyom ya raconu ,banlandım ben nikinm ROUGe idi,yeni üyelik aldım o da RUJ birde diyom ki kızlar ben geldim ROUGE diom sırıta sırıtadelikafaduldensırnaşık şey
ne diye çift üyelik aldın pandoram kaydirigubbakcemile3 allan cakil ruju :nazar: :roflol::roflol::roflol:
ben banlanınca kardeşimin hesabından girdim, soran arkadaşlarıma dedim kızlar ben de anlamadım neden banlandığımı yazdım bi ispilendik kardeşimin hesabı da bnlandı :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

you know ,o ne içler acısı bir konu aman yarabbim :KK1:

ay bana gözünüz neym değmesin ,mide fesatı falan geçirmeyim mazallah yada motorum bozulur cırcır falan olursam sizden bilirim .kaydirigubbakcemile3

ben o topikte ban aşdıktan sonra dayanamadım tekrar geyik yaptım sonra pazara gittim arkadaşım aradı dedim, noldu banlandım mı yoksa delikafadulden :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o da diyo niko kız gene ne yaptın delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
amonrada bi konuda tartıstı kadın banlandı sonra diodi dilek sen gir bak bakim banlanmısmıyım kaydirigubbakcemile3dedim girde bak site acık önunde eee dolaşıom heryeri dio bi bak banlanmısmıyım kaydirigubbakcemile3dedim deli dolasıon işte heee fink atıom dio kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen iste yeterki yevrimm aklinialirimsmile bi yetis demen yeterli diyoz her topicte amaaaaa anlayan kim :umursamaz: gidiyolar eksina beni düsünmüyolar hic :mymeka: olmazki ama :umursamaz: bak seni uyariom haaaaaaa hele bi eksin bul hele bi bensiz eksina dahil ol hele bi bensiz ban ye :mymeka: iste o zaman ben sana gösteririm :mymeka:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey demir cibiii dikti oraya herüfüm hasta dedi sonraciima kayboluverdii niye acep :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
son anda akasiaya haber ettim yetis eksin var diye oda ordaki viledalardan esinleniip gitmis olmasin :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey akasia gelince beni öldürcek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
timam her eksında yoldasımsınsositosositolaelaelaelaelae

yinemiiii inanamiommm hangi konuda sırnaşık şeysırnaşık şey

tama eksınım gelince geld derim kulagına kosarsın yardıma sonram birlikte mapusa düşerik ben benim klostrofobim vr klostrofobiğim benkaydirigubbakcemile3
sen ne dion kizim 15li mapisdaslari bi gün benide tam 1 hafta tihtilar zindana :1ninca: klosterofobigim bi geldiki sorma :2: az kalsin tahtali köyü boyluyodum sırnaşık şey

amaninnnnnnnnn bi 15li mapisdasi daha buldukkkk ŞenizŞenizŞenizŞeniz ehhh kelama duaciyim valla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey onun sayesinde hep hep hep hep hepp stress atar olduk böyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aramiza hosgeldin aklinialirimsmile

hani duymadim :dilcikar: simdi de bari :mymeka::dilcikar::roflol:
hahahahhahahahaha sen yine kurallari bilmedigin icin gitmissin ben yine geyik yine geyik sırnaşık şeysırnaşık şey allah sonumu hayir etsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bunu görmüstüm ama banlanirim diye yazmamistim sırnaşık şeysırnaşık şey illa banlatcan la beni :mymeka: yettim anam yettiiimmm :eek:

duyguyu biliyomusmusmusmusmus :mymeka: en cok mapis dallarinda sürünen ben
en az bu nikoncan garisi :mymeka: hic vistiim nerde bile dememis :mymeka: nerde mapisdaslik nerde gardaslik heyyyy:nazar:

vayyyyyyy,şimdi anladı mmmmm:ecrin_bebek:
çakal etiketçiler sizi ...
saman altından su yürüttünüz heeee:dance:
abi özel msjlar bile okunuyor,siz ne ettiniz:1rolleyes:

yinemiiii inanamiommm hangi konuda sırnaşık şeysırnaşık şey

sen ne dion kizim 15li mapisdaslari bi gün benide tam 1 hafta tihtilar zindana :1ninca: klosterofobigim bi geldiki sorma :2: az kalsin tahtali köyü boyluyodum sırnaşık şey

:

siz yoktunuz sülemem konu kapandı hem dedim tutun beni dayanamıom kaydirigubbakcemile3

bak iste mafoldumbengördünüzmü kizlar mafoldumben beni en zayif noktamdan vuriii :gitme: eksik klavyemden dalga gecip duriiii :gitme::gitme::gitme::gitme:
eksik klavye demisken tam 20 gün sonra ver elini türkiye turkbayragi ordaaaaa vistiiiiigi dogru düzgün yazip sana yollicam oda sana kapak olcak :mymeka: amaninnnnnn ben yokken siz geyik yapcaniz :2: gözüme uyku girmez vallah mafoldumben netcem ben simdi mafoldumben olcak ismi bu mafoldumben 20 gün demisken 1 ay yokum 1 ay yokum demisken aklima mavi geldi, mavide 2 ay yok :gitme: döndügünde eski mavimiz olcak ama söz verdi mavisim bana Şeniz
ank ablamı direkde düşünemiyorum hakkaten sırnaşık şey delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:

hatırlatma vıstıım :gitme: demek 1 ayy yoksunohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
mavim ne olacak mafoldumben atlatacak inşaallah, ben ona güveniyorum kuzum o benimboshayallersmile sonradan fake demişler ama fake olması imkansız, hatta olmasını yeğlerim aklım onda kalmaz ne yapacak diye,rahatlarım en azındanbilmiyorumkismile
kızlar ''uyanda kiraz a gidelim'' durumu olacak ama:KK3:,bu hangi konu ya ne bu toplu katliam misali,kurşuna mı dizdiler sizilaelaelaelaelae,hangi konu bu fisfisfis
bo konu pandoramhttp://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...n-evine-gelin-gidecegimeltimde-olacak-28.html

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey biz toplu katliam yapti kazen 15 kisiyi birden banladi 15 kisilik ev yüzünden diyoz pandora daha toplu katliam gibi olmus diyo sırnaşık şeysırnaşık şey uyanda baliga gidek pandoraaaaaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sende mi etiket yazdın sempatiksalakcinni seninki neydi delikafadulden sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:

ne diye çift üyelik aldın pandoram kaydirigubbakcemile3 allan cakil ruju :nazar: :roflol::roflol::roflol:
ben banlanınca kardeşimin hesabından girdim, soran arkadaşlarıma dedim kızlar ben de anlamadım neden banlandığımı yazdım bi ispilendik kardeşimin hesabı da bnlandı :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben banliyken bütün sayfalari gezip baktim kim kim ban yemis diye hayretler icersinde kaldim hic tanimadigim yeni üyeler bile yazmis bani sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yusufun annesi yazmasaydi asil o zaman soke olurdum ben kaydirigubbakcemile
ula senin su kardesinin nicki ne bi ögrenemedim gitti sempatiksalakcinni
you know ,o ne içler acısı bir konu aman yarabbim :KK1:

ay bana gözünüz neym değmesin ,mide fesatı falan geçirmeyim mazallah yada motorum bozulur cırcır falan olursam sizden bilirim .kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen avatardaki fotoyu gözümüze gözümüze sokmaya devam ettikce bizim gözümüz sana 8428397534 kere degcek haberin ola aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

X