15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

vayyyyyyy,şimdi anladı mmmmm:ecrin_bebek:
çakal etiketçiler sizi ...
saman altından su yürüttünüz heeee:dance:
abi özel msjlar bile okunuyor,siz ne ettiniz:1rolleyes:
sırnaşık şeysırnaşık şey cahalin hali baska oliii naparsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey isin komigide her bi halti kontrol ettiklerini bile bilee sankimherifbehlül yüzünden etiketledim sırnaşık şeysırnaşık şey ben sucsuzum tek suc mapisdaslarimda sırnaşık şeysırnaşık şey

siz yoktunuz sülemem konu kapandı hem dedim tutun beni dayanamıom kaydirigubbakcemile3
özet gec baaanaaa mafoldumben zaten kacirmisim eksini :sinifsinif:
ay etikete biride sey yazmıstı arabada 5 evde 15:roflol:
sırnaşık şey yaaa ne yazmamislarki etikete sırnaşık şey nikonum etiketleri buraya kopyalamakla cok iyi yapti ama sırnaşık şeysırnaşık şey bakip bakip geberirim artik gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şey of ulan nikoncan hep senin yüzünden dilime takildi geberdim lafi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden hayali bile mikemmelllll sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama bencede düsünmeyelim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten enistemiz hastaymis bide sey yazmis ank abla zaten bekliyoz fln gibisinden sempatiksalakcinni ay ank abla gelince taslicak beni :tomato:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iple cekiom hatirlatmayipta napiimmm :dance::dance:
ama topic vistiiiksiz kalcak diyede icim icimi yiyo senağlama

evet cnm mavim güclü atlatcak ins :1hug: yok ona degil esi gelip yazdiya
onu mavi yazdi zannettiler o yüzden fake dediler:mymeka:
eger esi yazmasaydi fake demezlerdi

nasıl yani ya :uhm: konuyu anlayamadım ama anladığım kadarı beni kopardı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay etikete biride sey yazmıstı arabada 5 evde 15:roflol:
işte favorilerimden biri daha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bari işaretliyim favorilerimi :içelim: :dance: :dance:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay evet kıskanan sensin yazanada terbiyesiz diyokaydirigubbakcemile3delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne tuhaf insanlar var yaaa sırnaşık şey

nıkon kardeşin kim senn
sel verip sir vermiyo lmaz: sifreli sifreli anlatiyo sırnaşık şeysırnaşık şey dur hele bekle 2 saat sonra cevap gelirse ögreniriz sırnaşık şeysırnaşık şey tabi sifreli anlatmazsa -tatlicadiarzu-

nikoncancan kim kı kardeşin ,benimde bacım va buradaguclubacismile

amaninnnn kimmmmm?????

etiketler çok feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
koptum biri yapıştırmaya gelsin :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

__fstk kardeşim in üye adı sihirsensin :1rolleyes:
al kız _fstk avatarım senin olsun

__fstk neye şoke oldun anlamadım?

Etikete ne yazdığımı bile unutmuştum ben;
sonra baktım 10 ceza puanı
''kalk lan ordan anam oturacak'' yazdım diye...

Ahh ahh tövbe bir daha
Ben ki ilkokulda defterime etiket yapıştırmayı sevmezdim sanane kelamın etiketindensempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şey bakin taaa ne zamanki mesaja yeni cevap veriyo yavrii sırnaşık şeysırnaşık şey
allah seni neeeeymeye bunlami ugrasiyodun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
anam ben hangi birini isaretleyim hepsi favorim sırnaşık şeysırnaşık şey
ama ilk iki favoriim sankimherifbehlül ve soyha gelin kalk calis yatmaydi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu iki etiket yüzünden gaza gelip yazdim sonra ardindan beni koparsak etiketler geldi sırnaşık şeysırnaşık şey killi saziye vs gibi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben akasiayı görünce şaşırdım
ank ablamı görünce vay ablaam dedim
seni görünce Allah cezanı vermesin vıstık sende mi, vııııy ne severdi gülerdi bebeğim dedim sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
nıkon kardeşin kim senn

nikoncancan kim kı kardeşin ,benimde bacım va buradaguclubacismile
kızlar papatyanil benim kardeşimolumunekankayizsmile
pandoram seninbacı kim ya moon olabilir mi :uhm:

ayyy hic görmedim :kedi:
ayyyyyyyyy verrr verrr verrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :acgözlüavatarhirsiziüyesmili: sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ya banlaninca bakitm kim kim banlanmis diye
yeni üyeler bile etiket yazip banlanmis
eger sen yazmasaydin asil o zaman sok olurdum
yeni üyeler bile yazmis ama yusufun annesi etiket yazmadi diye anladinmi sırnaşık şey
neyyyyyyy bakin yaaa cifte standart var patronun bana garezi var vallaaa
adam sizlere 1-2 gün ban verdii bana 1 hafta en cok bani yiyen ben oldum
size 10 puan bana ise 20 akannehir
ah ben nidem nidem basimi alip nire gidem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nikoncanım moon mU?:ecrin_bebek: nerden çıktı?:hulya:
yok anam moon benim kardeşimden de güççük ,ama dünya ahiret o da bazımdır tabe...

sihirsensin benim kardeşim olur öz böz anadan üryan

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey orda bi basladim gülmeye susturabilene ask olsun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelam iyiki varsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben senin kardesin meg saniyodum yaaaaaaaaaaaaaa:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
seninde pandoraninda kardeslerini ilk defa duydum:kedi:
nasil olurda senin gibi birinin kardesi geyik yapmaz :umursamaz:
nasil olurda pandoranin kardesi hic makyaj yapmaz :umursamaz:

gel öipicim seniii kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile ne güzel yazmışsın ya sempatiksalakcinni
ben şu beğendiklerimden biriniyamış olsaydım banlansaydım gam yemezdim :gitme: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstık gitmeee,hatta gelmeeeeeee hep burda kal :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

you_know uyudu galiba mirmirmirmir
kizlar kac sayfa oldu merak ettim:roflol:
ben 40 mesajli seye ayarladigim icin merak ettim normalde kac sayfa diye

ay sorma çimdikliom ,dürtüklüom yapmayüsenağlama
ben 4 aydır kendimi makyaja vurmuşum ,kullanmadıklarımı da ona veriyom ,hadi kız yap gari diom ,ıhh:dilcikar: dio bana yaaaaÇok üzgünüm çoook

kardeşim epeydir girmio önceden çok aktifdi ama kaydirigubbakcemile2

anaaaaa sen alintilayinca farkettim koparsak etiketler geldi yazmisim :roflol:
koparan etiketler yazcaktim sırnaşık şey geberdim manasinda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden olaaarrrrrr ben artik burdan hic cikmam sempatiksalakcinni eksinlara bile katilamam burda gebercem diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

__fstk 12 sayfa standart düzende ...
normalde bende 20 lik düzeni kullanıom aslında....
ama biri link verince şapşuruyor sayfalar bunu yaptım yine ...

nikoncanım moon mU?:ecrin_bebek: nerden çıktı?:hulya:
yok anam moon benim kardeşimden de güççük ,ama dünya ahiret o da bazımdır tabe...

sihirsensin benim kardeşim olur öz böz anadan üryan
sima olarak şetettim ne bilim kaydirigubbakcemile3 senin bacın bizim de bacımız ha süprizzzzz kaydirigubbakcemile3
meg benim sarı şikerimm olumunekankayizsmile
benim kardeş reelde geyiktir, daha doğrusu eskidendi şimdi yeni yeni durgunlaştı bu sefer ben kafayı yedim sempatiksalakcinni :roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne güzelde yazmissin yaaa öldüm gülmekten:roflol:

haaa bak demek ondan hic görmemisim yoksa benden kacmazdi guclubacismile

nikoncan papatyanil i biliyorum olumunekankayizsmileslm süleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…