Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geç bile kaldın hadi vırın vırrınnnn :a015: :roflol::roflol:neysem bariiiiiiiii
haber verip gelyom
en iyi çözüm bu benim de haberim olur hızınıza yetişememsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok artik kendi topigimiz var eksin yapcaam zaman ordan alinti yapip buraya yazarim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayni küfürlü konuda tanrica garisinin mesajlarini alintiladigim gibi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey formülünü buldum artik ban yemicem :sm_cool: cok merak ediom acaba kac gün bu sözümü tutcam sırnaşık şeysırnaşık şey eger 2 ay banlanmazsam ödülümü isterim ona göre :mymeka:
heytttt beeeeeeeeee tisssssküürrr ederimmmmmmm bayanssulusmile
emmeeeeeee ben zabahletiiiyin acciyodumda siz garular ciktiniz acamadim :mymeka:
hep sizin yüzünüzden yoksa ben 294372875643875620 kere actiydim bikere :dilcikar:
sen ve oki yokyunuz hakkaten sırnaşık şeyogun eksın gunum deeldi ben yırtmıstım valla
amonra uyuyo sabah gelir kaydirigubbakcemile3 hatta carsıdan aldım 1 tane eve geldim 15 tane yazmıs banlandı 4 gunkaydirigubbakcemile3 sonra kısa bir çıldırma anından sonra uyeligini sildirdi ısrarlarıma dayanamayıp geri geldi
delikafadulden amaaaaaaa konuya bak ben nasil olurda öyle eksinli bi konuyu hatirlamam yaaaaaaaa sempatiksalakcinnifıstık su edanın bir konusu vardı hatırladın mı kadının biri kocam cok kurcalamıs fln bişi demişti senlen ben girişmiştik sonra konuda bi ben banlanmıstım la nassı zoruma gittiydi hatırladım şincik sen görunce
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kazen silmeye kiyamamistii sırnaşık şeysırnaşık şeyaz önce kardeşime meşhur etiketlerimizi göstermiştim haber yokmuş kaydirigubbakcemile3
gülmekten kırıldık gecenin şu saati sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hangi etiket kimin çıksın ortaya lo
* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....
sen ve oki yokyunuz hakkaten sırnaşık şey
demek o bayıldığım etiketi o yazmış, az önce kardeşime okurken kahkaha patlattım delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bir kaç tane daha var geberdiğim :roflol::roflol::roflol:
bende askı memnuda kocası ne giysin konusu vardı orada banlanmıstım yaw
ama napam tutamadım dilimi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:* !!!kaynana kaynar kazana!!!
bu benim :roflol:
buna da gebermiştim favorilerimin arasında :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sürü halinde yasayan bir canlı ırkı bulundu
:roflol::roflol:
kimin la bu
ahahahahahahaha delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:bela çeker amonra delikafadulden
delikafadulden amaaaaaaa konuya bak ben nasil olurda öyle eksinli bi konuyu hatirlamam yaaaaaaaa sempatiksalakcinni
hee hatirlar gibi oldum kurcalamis diye bisi geldi aklima ama konuyu tam hatirlayamadimm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey özet geciverrrr saa zahmet sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ben de aynı konuda banlanmıştım. Kk kart dedim diye.:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey valla 15 kisiyi birden banlayinca hangi etiket kimin birbirine karisti sırnaşık şeysırnaşık şeysürü halinde yasayan bir canlı ırkı bulundu
:roflol::roflol:
kimin la bu
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nikon koltukta otururken ammaaaaa kin kustum heeeeeeeeee kötükedihüso madem ban vercen kaldir patron o eksiyi diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bundan gayrii bana her eksi rep vereni patrona sikayet etcem sırnaşık şeysırnaşık şey ama benim mesajlarima cevap vermiiiiiiiyy mafoldumben beni sevmiii elleam :çok üzgünüm: ama buna cevap vermesinde görüyüm :mymeka: amonrami banlamis bundan sonra bana eksi verenleride banlasin baaane sempatiksalakcinnievet ya yavrum eksi rep vermiş sadece - yapmıs neden yazmamıs banlandı 2 gun kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hangimizinki kabarik degilki sırnaşık şeysırnaşık şey ben en son 80 puana ulastim sırnaşık şeysırnaşık şey allahtan 15li konuda banlanmadan bi gün önce süresi doldu yoksa boyluyodum zindani :1ninca:Piki...Sabıka kaydım kabarık ne de olsa. sempatiksalakcinni
ohoooooooo yavrum her banlandigim konuyu aklimda tutsam burdan teeeeeeeee kelamin evine yol olur sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybende askı memnuda kocası ne giysin konusu vardı orada banlanmıstım yaw
ama napam tutamadım dilimi
sırnaşık şeysırnaşık şey her okuyusumda geberiom yaaaaaaageç bile kaldın hadi vırın vırrınnnn :a015: :roflol::roflol:
en iyi çözüm bu benim de haberim olur hızınıza yetişemem
sen ve oki yokyunuz hakkaten sırnaşık şey
demek o bayıldığım etiketi o yazmış, az önce kardeşime okurken kahkaha patlattım delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bir kaç tane daha var geberdiğim :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bizi kovduktan sonra eksin yapmaya cikmisya yazdım cıktım konuya ogun eksın gunum deildi
anam bi baktım taramıs kazen
sonrada sey yazmıs hakkaten saydımda 15 kişi ya yazmıs kaydirigubbakcemile3
kadın sey yazmıstı işte az önce eşim aradı behllle sigara içmiş sonra alttan okuyo yazmıo bende duramadım
kızlar size cevap veremez kocası behlülle sigara içmiş behlül bizim yazlıkta evi var ben sizlen hiç muhatap olamıcım yazmıstım ana bi baktım dalga gecmişim die banlandım
he geçmiştim delikafaduldendelikafadulden
ama seninkini anlamadım ne alaka kk kart die
burda böyle çubuğa bakıcan hareketi yapıcan zemuszemus aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:niko sagdan soldan mesaj topluyon looo sempatiksalakcinni
hangi birini ayırsam bilemedim hepsine gebermiştim ama en çok bu favorim behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianamdelikafadulden amaaaaaaa konuya bak ben nasil olurda öyle eksinli bi konuyu hatirlamam yaaaaaaaa sempatiksalakcinni
hee hatirlar gibi oldum kurcalamis diye bisi geldi aklima ama konuyu tam hatirlayamadimm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey özet geciverrrr saa zahmet sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kazen silmeye kiyamamistii sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hahahahah 15li mapisdaslar olaraktan kankaligimizi kelama borcluyuzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
eeee 15li mapisdaslar olunca etiketler olmadan olmaz dimi ama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
buyur bunlarda benim etiketlerrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben onu mapısdayken okudum geberdim resmendelikafadulden bi de diyo ama benim çıkış noktama bakın asıl dediğime bakın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ya yazdım cıktım konuya ogun eksın gunum deildi
anam bi baktım taramıs kazen
sonrada sey yazmıs hakkaten saydımda 15 kişi ya yazmıs kaydirigubbakcemile3
Konu sahibesi alınganlık gösterince,eşi ile övünüyor diye,ben de kimi kk kartıyla övünür,kimi de kocasıyla,çok normal çookkk... deyince banlandım.KK kartı hafife alıp ezip geçmişim,demek.ohaoldumsmile Ordan biri kk karttan behsetmişti ona istinaden o örneği vermiştim.Zaten toplu kıyım olmuştu.sempatiksalakcinni
ben onu mapısdayken okudum geberdim resmendelikafadulden bi de diyo ama benim çıkış noktama bakın asıl dediğime bakın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu yaşam mantıklı demedim akıl mantık almıyor... ben nerede sinirlendim ona bir dönelim.... yani benim çıkış noktam farklı... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hönkkkkkkkk :1shok: valla eksi rep yüzünden banlanani duyunca bidaha hicbiseye sasirmicam dedim ama hergün hergün patron beni dahada cok sasirtiyoBen de aynı konuda banlanmıştım. Kk kart dedim diye.:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey benim o kadan cok favorim varki say say bitmez sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaynana kaynar kazana ya diğerlerini :sm_confused: :roflol: töbe töbe sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
buna da gebermiştim favorilerimin arasında :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahahahahahahaha delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
heeeeeeeeeeeee hatirladiiiiiiiim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben ban almamis miydim ordan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey inanamiyooommm nasil olur bu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeycinsel edanın konusuydu ya :roflol:erkeginiz sizden önce baskasıyla olsun tecrübeli olsun istermsiiniz diye bi konuydusempatiksalakcinni
kadın sey yazmıstı işte az önce eşim aradı behllle sigara içmiş sonra alttan okuyo yazmıo bende duramadım
kızlar size cevap veremez kocası behlülle sigara içmiş behlül bizim yazlıkta evi var ben sizlen hiç muhatap olamıcım yazmıstım ana bi baktım dalga gecmişim die banlandım
he geçmiştim delikafaduldendelikafadulden
ama seninkini anlamadım ne alaka kk kart die
güle güle bebeğim Şenizgizlar ben cikyorum canlarim
pc catlamadan
herif cagiriiiii
2 saattir
hadin gittim ben
kadıın kadın! bunu bulamayanlar da var bakın öküzün üstünde.....diye anladın heralde guclubacismilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:gecende yeni uye gelmiş kocasıyla haftada 2 defa sey yapıolarmıs az gelio fln die
amonrada onu bulamayanlarda var yazmıs
ama alttada 4 lük imza
kadın o imzayı yorum sanmıs
cevaba bak
o dörtlük banamı amonra böyle bişi yaptıgımı sanmıyorum:roflol:
almadın işte ondan sinir olmustum saaakaydirigubbakcemile3 bi ben banlanmıstım la banlanma mesajımı yayınlıyorumheeeeeeeeeeeee hatirladiiiiiiiim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben ban almamis miydim ordan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey inanamiyooommm nasil olur bu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ayyyy o kadar cok konu varki bunla ilgili hangisi tam cözemedim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
dur yu now gi bak bitane vardi ben yatmadan evlenmem diye, bitane vardi iki kari bana hücum etmislerdi ben evlenmeden önce bisi yapmicam dedim diye sırnaşık şey bitane konu daha vardi ordada ben iki cadiyla kapismistim bana laf ettiler diye o konuda banlanmistim sırnaşık şey ama benim banlandigim konuda sen yoktun sırnaşık şey
yani ilk ikisinden birisi olmasi lazim demi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geberdiiiiiiiimmmmmmmmmmmm sırnaşık şey