uyuşuk senin nikondur allan vıstııaman diim sakin haaaaaa
hic katar miyizzz:roflol:
sen zaten cok uyusuksun bide bisi katsak nolur acep sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
su sitede benden cok vukuatli üye var midir acep cok merak ediomm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
pek bi sessiz kaldin yevriiiiiiiimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yakinda acilirsin merak etme sırnaşık şeysırnaşık şeyvereliniortak
topikimizin anasi meyve suyu istemistir bende getirmisidir aggam
ben tecavuzcu coskunmuyum laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aboooo tipe bah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:topikimizin anasi meyve suyu istemistir bende getirmisidir aggam
ben tecavuzcu coskunmuyum laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hızını alamadı mı acep kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :tomato:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah canini almasin gelir gelmez beni gülmekten gebertmeye basladin sırnaşık şeysırnaşık şey hemde dizlerime vurarak sırnaşık şeysırnaşık şey analdin sen oniii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
mesaj attim cikmis galiba sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey direk dikti sonra gittii:jeyyar:
la a m o n r a'ya haber vermeyi unuttum olamaz böyle bisiiiii delikafadulden
bende diom bi eksiklik var ama ne meger a m o n r a'ymis : roflol::roflol::roflol::roflol:
akasiam sen hizlisin allah rizasi icin sen haber ver nikoya desem 10 saatte anca gelir
ehhh malum bende topic actim yorgunum :roflol::roflol:
Hayırlı uğurlu olsuna gelmiştim ben.:kedi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok artik kendi topigimiz var eksin yapcaam zaman ordan alinti yapip buraya yazarim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayni küfürlü konuda tanrica garisinin mesajlarini alintiladigim gibi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey formülünü buldum artik ban yemicem :sm_cool: cok merak ediom acaba kac gün bu sözümü tutcam sırnaşık şeysırnaşık şey eger 2 ay banlanmazsam ödülümü isterim ona göre :mymeka:uyuşuk senin nikondur allan vıstıı
ha gayret uğraşıyorsun 100 puana ulaşmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonunda bu topigi acti ya antep fitigimi tebrik ediyom
la a m o n r a'ya haber vermeyi unuttum olamaz böyle bisiiiii delikafadulden
bende diom bi eksiklik var ama ne meger a m o n r a'ymis : roflol::roflol::roflol::roflol:
akasiam sen hizlisin allah rizasi icin sen haber ver nikoya desem 10 saatte anca gelir
ehhh malum bende topic actim yorgunum :roflol::roflol:
cekirgenin yavas versiyonuuu ama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyula niko cekirge gibisin laaaa
Hayırlı uğurlu olsuna gelmiştim ben.:kedi:
ogun eksın gunum deeldi ben yırtmıstım valla
amonra uyuyo sabah gelir kaydirigubbakcemile3 hatta carsıdan aldım 1 tane eve geldim 15 tane yazmıs banlandı 4 gunkaydirigubbakcemile3 sonra kısa bir çıldırma anından sonra uyeligini sildirdi ısrarlarıma dayanamayıp geri geldi
amaninnnnnnnnn delikafadulden yu novum gelmis hosgeldiniz efemmmmmmmm buyrunnnnnnnnn bi kankamiz daha olduu ne bereketli topiccc yaffffffff zemuszemus
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey duydum amonranin hayat hikayesini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten nikoncan beni gülmekten dünyayla baglantilarimi kesmisti bide kizcaaazin eksi rep yüzünden ban yedigini duyunca tümden geberdim gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yemezler gülüm:mymeka:
coktan bu topigin 15li kankasi oldun bilebi giren bidaha cikamaz ona göre :mymeka:sempatiksalakcinni