15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

günaydın ank06...nasıl bir yer istiyorsunuz mesela

günaydın canım...
ya denize sıfır olsun işte rahat edeceğimiz bir yer istiyoz
eşimin güneş alerjisi var güneşe çıkamıyor bide
şöle ağaçlıklı filan gölgeli bir yer
çok bulduk ta fiatlarda ona göre tabi
kiminin denizi yok var olanda ya uzak
kafa patlattık dün gece hep bugünde bakacaz işte

İdir cnm ablam napim calsırım kusum sen napıyon ne tarafa gitceksınız

wallaha ben bodrum istiyorum aslıcım
görmedim orayı şöle gece alemine akayım diyom yavaştan

ula hangi hain fistik trye gidiyo topik bize kaldi:)) diye etiket ekledi ciksin ortaya:mymeka::dilcikar::roflol:
gitmemi firsatmi bilionuz hainler:dilcikar::roflol::roflol:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın mapıslıklarr:KK3:

gunyadin canim
ben anca kalktim cok yorulmusum yaww dun boshayallersmile

ank06 süper bir yer bana göre ben 3 kere gittm en son geçen sene annemi aldım götürdüm bayıldı..ormanın içinde bir cennet düşün türkmen pansiyon gir google bilmiyorum beğenirmisin kahvaltını çardakta yapıyosun hamakta sallan dur her taraf yeşillik sessiz güzel öle diskolu falan değil yani

ank06 sabah kahvaltısı açık büfe akşam yemeğide açık büfe kişi başı oda 50-55 civari normal bir oda

ank06 süper bir yer bana göre ben 3 kere gittm en son geçen sene annemi aldım götürdüm bayıldı..ormanın içinde bir cennet düşün türkmen pansiyon gir google bilmiyorum beğenirmisin kahvaltını çardakta yapıyosun hamakta sallan dur her taraf yeşillik sessiz güzel öle diskolu falan değil yani

baktım şimdi güzel ve sessiz bir yer aslında tam kafa dinlemek için uygun gözüküyor .
ya biz herşey dahil düşünüyoruz aslında bi bardak çay içmek istesen öbür türlüpara ödüyon bu sistem olunca iyi oluyor bide ben daha hareketli yer seviyorum aslında bide denize 800 metre uzaklıkta yazıyor uzak biraz

heee o zaman haraketli yer istiyosan sana uygun yer değil ank06:)

Bizim istediğimiz hem denize sıfır olsun hem havuzu olsun şöle ağaçlıklı filan oluyor bazı otellerde işte öyle bir yer arıyoruz geçen senelerde sidede kalmıştık bir otelde çok güzeldi aynen böyleydi şezlongunu çekiyon ağacın altına gölgelik çok iyiydi bide benim kızda sıkılır söylediğin yerde bilmiyorum ya bakacaz yinede işte saol canım ya yardımcı olmaya çalıştın sende

ay ne guzel bı yer orası ya bende ıstıom çokta ucuzmuş bızde kızla yer begenemıoz hem yakın hem sessz hem guzel bır yer ıstıyok..
herheşe sabhları hayır olsunkaydirigubbakcemile2

ay ne guzel bı yer orası ya bende ıstıom çokta ucuzmuş bızde kızla yer begenemıoz hem yakın hem sessz hem guzel bır yer ıstıyok..
herheşe sabhları hayır olsunkaydirigubbakcemile2

bende baktım çok güzel bir yer
evet ya ne yapcaz bilmiyoz wallaha
herşey maniye bakıyor işte
çocuk ta küçük olunca dahada zoraslında
hadi biz kurtardık artık

Kızlar günaydınkaydirigubbakcemile2

günaydın kendicimm

X