15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

dık bacım sıyah olsun kır göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:
pacalı olsun
oha nan 1 hafta ayni donu mu gicen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bana da diksene:roflol::roflol:

:roflol::roflol:delikafadulden
merak etmeyin herkese yetecek kadar var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o da biz banlanınca don taşır
vıstık donlarım renkli olsn aklinialirimsmile
delikafadulden

bittik bu kez sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
allahin visti nerdesin nan
neler kacirdin bilin mi guzu :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
battanyede alın
bi de radyo alalm yanımıza
:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden:roflol:
cigralar benen :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
[/COLOR]

:KK3: :KK3: sempatiksalakcinni :lepi:
:KK3:

.

Mapisdaki arkadaslarima bu sarkiyi armagan ediyorum!!!

BAŞIN ÖNE EĞİLMESİN

Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma gönül aldırma

Dışarda azgın dalgalar
Gelir duvarları yalar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma gönül aldırma

Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Görecek günler var daha
Aldırma gönül aldırma

Görmek istersen denizi
Yukarıya çevir yüzü
Deniz gibidir gökyüzü
Aldırma gönül aldırma

Kurşun ata ata biter
Yollar gide gide biter
Mapus yata yata biter

Aldırma gönül aldırma

a.s.

centpasprison.gif
centpasprison.gif
centpasprison.gif
centpasprison.gif

sortideprison.gif
sortideprison.gif
sortideprison.gif
sortideprison.gif

prison.gif
prison.gif
prison.gif
prison.gif

Son düzenleme:
canlarım günaydın..
dün bi iş görüşmesine gitmiştim.
işyeri sahibi beni daha önceki işyerimden bildiği için hemen kabul etti beni.
pzt günü kısmetse yeni yerimde olucam.
kızlar yaa çalışma şartları buraya göre çok çok dhaa ii umarım başka bi sıkıntı yaşamam...
ayyyy gözün aydin kizzzzzzz
bu kkdan yani bizden ayrilmican anlamina mi geliyo :sm_cool:

ŞenizŞenizolumunekankayizsmile

yeminle kız, valla insanın rüyalarına girecek cinsten, kimbilir kaç kursiyer kız telef olmuştur hoca için, ilk ders paspal gelen kızlar baktım 2. ders çıkmayan makyajlar yapmışlar bikiniler giymişler:KK1:
la sen evli degil misin :roflol::roflol::roflol:herifin duymasin:mymeka::roflol::roflol: gösterir sonra rüyayi müyaayi:roflol:

vıstıkkkkkkkkkkk
çok seyyy kacırdınnnnnnnnnnzemuszemus
sorma yaaaaaaa mafoldumben dur simdi okucam ama sempatiksalakcinni

offf offf geçen sene en nazik en kibar üyeye adayken düştüğüm şu durumlara bak artık ben ben değilim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :nazar:
sırnaşık şey buraya bi düsen bidaha kurtulamaz abla :1ninca: bagimlilik yapiyo meret bilionmu:nazar: sırnaşık şeysırnaşık şey

vstık çok sey kacırdı buugnsempatiksalakcinni
:mymeka:hatirlatip durma taam anladik cok sey kacirdik :dilcikar: :çok üzgünüm:

he hic sorma bugun hic girmedi kk ya
yarin bizi bogar kesin :roflol:
yarini beklemicem simdiden bogcam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

allan zalak vıstıııı :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tabi bizi bulabilirse, baksana kazen ne demiş, akşama halledicem demiş banlanıcaz galba delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
topige gelmiyo gelmiyo:mymeka: sonra zirnasiklarla dolduruyo burayi ben alinti yapamayim diye:mymeka:tosbaa nikoo

la sen evli degil misin :roflol::roflol::roflol:herifin duymasin:mymeka::roflol::roflol: gösterir sonra rüyayi müyaayi:roflol:

yeni geldim şimdi, gıcık hoca hiç benle ilgilenmiyo zaten ya, hep genç kızlarla ilgilerniyo uyuz:mymeka::mymeka:

o da biz banlanınca don taşır
vıstık donlarım renkli olsn aklinialirimsmile
delikafadulden

bittik bu kez sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey hangi renk olsun kanka sırnaşık şeysırnaşık şey

amannn yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir hemde 3 konu birden miiiiiiiiiakannehir benim kkya girmedigim günü mü bulmuslar :mymeka:
sagol biyihliiim tek tek link verdigin icin olumunekankayizsmileŞenizŞeniz

anam etiketler ne öle :S
sositososito begenemedin mi :jeyyar: mapisdas olmanin ilk kurali etketlerden gecer sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yeni geldim şimdi, gıcık hoca hiç benle ilgilenmiyo zaten ya, hep genç kızlarla ilgilerniyo uyuz:mymeka::mymeka:

delikafadulden anam napcan hocayi sempatiksalakcinni azmis bu iyice azmis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herifin yetmiyo muda elin hocasina sulaniyon yaaww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

X