oha nan 1 hafta ayni donu mu gicen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:dık bacım sıyah olsun kır göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:
pacalı olsun
merak etmeyin herkese yetecek kadar var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Bana da diksene:roflol::roflol:
:roflol::roflol:delikafadulden
allahin visti nerdesin nano da biz banlanınca don taşır
vıstık donlarım renkli olsn aklinialirimsmiledelikafadulden
bittik bu kez sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
cigralar benenbattanyede alın
bi de radyo alalm yanımıza:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden:roflol:
[/COLOR]
sempatiksalakcinni :lepi:
mapus havasina girmis bile, atilmassiniz mreak etmeee
anam etiketler ne öle :S
ayyyy gözün aydin kizzzzzzzcanlarım günaydın..
dün bi iş görüşmesine gitmiştim.
işyeri sahibi beni daha önceki işyerimden bildiği için hemen kabul etti beni.
pzt günü kısmetse yeni yerimde olucam.
kızlar yaa çalışma şartları buraya göre çok çok dhaa ii umarım başka bi sıkıntı yaşamam...
la sen evli degil misin :roflol::roflol::roflol:herifin duymasin:mymeka::roflol::roflol: gösterir sonra rüyayi müyaayi:roflol:ŞenizŞenizolumunekankayizsmile
yeminle kız, valla insanın rüyalarına girecek cinsten, kimbilir kaç kursiyer kız telef olmuştur hoca için, ilk ders paspal gelen kızlar baktım 2. ders çıkmayan makyajlar yapmışlar bikiniler giymişler
sorma yaaaaaaa mafoldumben dur simdi okucam ama sempatiksalakcinnivıstıkkkkkkkkkkk
çok seyyy kacırdınnnnnnnnnnzemuszemus
sırnaşık şey buraya bi düsen bidaha kurtulamaz abla :1ninca: bagimlilik yapiyo meret bilionmuofff offf geçen sene en nazik en kibar üyeye adayken düştüğüm şu durumlara bak artık ben ben değilim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
:mymeka:hatirlatip durma taam anladik cok sey kacirdik :dilcikar: :çok üzgünüm:vstık çok sey kacırdı buugnsempatiksalakcinni
yarini beklemicem simdiden bogcam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhe hic sorma bugun hic girmedi kk ya
yarin bizi bogar kesin :roflol:
topige gelmiyo gelmiyo:mymeka: sonra zirnasiklarla dolduruyo burayi ben alinti yapamayim diye:mymeka:tosbaa nikooallan zalak vıstıııı
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tabi bizi bulabilirse, baksana kazen ne demiş, akşama halledicem demiş banlanıcaz galba delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
la sen evli degil misin :roflol::roflol::roflol:herifin duymasin:mymeka::roflol::roflol: gösterir sonra rüyayi müyaayi:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey hangi renk olsun kanka sırnaşık şeysırnaşık şeyo da biz banlanınca don taşır
vıstık donlarım renkli olsn aklinialirimsmiledelikafadulden
bittik bu kez sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
amannn yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir hemde 3 konu birden miiiiiiiiiakannehir benim kkya girmedigim günü mü bulmuslar :mymeka:
sositososito begenemedin mi :jeyyar: mapisdas olmanin ilk kurali etketlerden gecer sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyanam etiketler ne öle :S
ama böyle olmuyo december :umursamaz: hep gelip etiketleri okuyup kaçıyosun :mymeka:anam etiketler ne öle :S
yeni geldim şimdi, gıcık hoca hiç benle ilgilenmiyo zaten ya, hep genç kızlarla ilgilerniyo uyuz:mymeka::mymeka: