(- 155 Merkez -)

bayagi yogun olacaksin hani :jeyyar:
gecmis olsun canim :teselli:ins. iyi gelir :teselli:

kimsecikler yok yine bu aksam cicegim ...
sen ve ben :)
ayrilmaz ikili :jeyyar:

zepp senin kk'da olduğun saatlerde ben olamadım pc eşime kaptırdım.. yarın görüşürüz artık .iyi gelere herkese.Şeniz

sagol canim :1hug:
troya keske yakin bir yere gelseniz ne iyi olur bee gorusurduk...
bu arada siz tercih yaptiniz mi ?bingol u yazsana :mymeka:ne guzel olur :asigim:

tercih yapmadık ama bir yer var kafamızdafisfisfis sanada yakın sayılır inşallah olur ben çok istiyorum:Saruboceq: çocuklar küçükken yapıp gelmek babamdan dolayı gittik bütün okul hayatım bölündü yasakkelimeen azından kız ilkokulu bitirir bakalım hayırlısı olursa tabi :lepi:
çiçeğim aplam elişleri harika bayıldım valla ama teşekkür butonunu yemişler ben sana burdan kucak dolusu teşekkür gönderiyom:lepi:hihoyyyt

günaydın iyi haftalar herkese

insallah canim allah gonlunuze gore versin :1hug:
gunaydin erkencisin :jeyyar:

Gunaydin arkadaslar ...
Sabah can SIKIci bir haber aldim ...:çok üzgünüm:
esim dun nobetciydi gece catisma cikmis ...cok sukur ki kimseye birsey olmamis ...
Valla Allah'a emanet calisiyorlar ...
Allah'im korusun tum polislerimizi ...:Saruboceq:
Insan batida calisirken hic burdakilerin durumunu bilmiyor ...
inanin ki esimi goreve gonderirken cok korkuyorum :çok üzgünüm:
Dusunun geldigimizden beri (5 ay oldu) kac kere olay cikti ...
Çok üzgünüm çoook ki bingol bu olaylar bakimindan durgun biryer diger sark illerini dusunemiyorum bile :çok üzgünüm:
Allah'im esirgesin ...

Neyse sizinde caninizi sIKmayayim guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin a.s.

Son düzenleme:
allahım korusun orda bulanan polis ve askerlerimizi canım malesef sende göreceksin olaylar oluyor ama hepsi medyaya yansıtılmıyor biz bile terörün yok oldugu zaman ordaydık üc dört defa olaylar olmustu allah yardımcınız olsun canım

Günaydın şekerler..yemeklerimi yaptım birazdan dr gideceğim, aslında biraz tırsıyorum desem yalan olmazdelikafadulden..yeni bir uygulama başlatmışlar buz gibi ameliyat hanede seni sadece onların verdiği önlükle baş başa bırakıyorlarmış, bırrr ben donarım .. yapacakları işlem bacaklarıma neden tamamen soyundururlarki..:uhm:

troyacım, teşekkürünü aldım canım..senden bişi daha istesem bana dün yolladığın ingilizce liknk adresini tekrar yollarmısın msn den.. eşim yanlışlıkla silmiş..a.s.

zeppcim ,gelmiş geçmiş olsun Rabbim herkesi korusun dualarımız onlarla...sıkma canını. haklısın batıda hiçbir şeyden haberimiz olmuyor. doğuda eşimde terör şubesinde çalışmıştı sabahları zor ederdim.. yaşın genç çocuklar ufak.. Rabbim yardımcıları olsun onlara neden kahraman diyoruz bu Vatanı korudukları için bunca zorluklara rağmen..a.s.

günaydın hanımlar
zeppcim canım Allah bi daha yaşatmasın Allaha emanet çalışıyolar
çiçegim şimdiden geçmiş olsun sana

:mymeka:ne var sanki 2 kez ameliyat olmus biri olarak konusuyorum ...
ne tirsiyorsun :mymeka: sende kesme ,bicme ,dikme de yok :roflol:delikafadulden
ne guzel hic korkma ben yaninda olacagim :mymeka:

niye soyduklarini biliyorum ama neyse soylemem naniknanik:1rolleyes:

cicegim avatarimi begendin mi ?:jeyyar:
yeni bir site kesfettim istersen sana da yollayim cok hos hareketli avatarlar var KK'da kullanilir yani (ebatlar uygun yerimseniben )

bizde isterizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bizde isterizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ok canim delikafadulden janet ozel mesajin kapali canim acsana ordan gondereyim sositososito

zepp canim geçmiş olsun aplam sanada geçmiş olsun
ders bitti şimdi herif gelecek yemeğe ben yemek hazırlıyayım zepp bende isterim hıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…