iyi akşamlar şekerler..a.s.
zepp spor tam gaz devam ,haftada 3 gün ,pazartesi çarşamba ve cuma .saat 13.00-14.00 arası.kursumda 9 şubatta başlıcak tesadüfün bu kadarı olur, kurs günlerim ve spor günlerim aynı .artık spora serbest günlerde giderim sabah saat 09.00 dan akşam 20.00 kadar spor salonu açık ..
canım ya Selim merte üzüldüm nasıl enfeksiyon kaparki yazık çocuğa.. inş bişi olmaz..
yarın öğlen hastaneye gideceğim bacağımdaki varizleri ilaç ile yakacaklar ben bu tedaviyi 5 yıldır ara ara yaptırıyorum bir nebze iyi geliyor ağrılarıma.3 gün bandajlı kalacak bacaklarım ve sürekli uzatmak zorundayım..
sagol canim :1hug:
troya keske yakin bir yere gelseniz ne iyi olur bee gorusurduk...
bu arada siz tercih yaptiniz mi ?bingol u yazsana :mymeka:ne guzel olur :asigim:
tercih yapmadık ama bir yer var kafamızdafisfisfis sanada yakın sayılır inşallah olur ben çok istiyorum:Saruboceq: çocuklar küçükken yapıp gelmek babamdan dolayı gittik bütün okul hayatım bölündü yasakkelimeen azından kız ilkokulu bitirir bakalım hayırlısı olursa tabi :lepi:
çiçeğim aplam elişleri harika bayıldım valla ama teşekkür butonunu yemişler ben sana burdan kucak dolusu teşekkür gönderiyom:lepi:hihoyyyt
günaydın iyi haftalar herkese
zepp senin kk'da olduğun saatlerde ben olamadım pc eşime kaptırdım.. yarın görüşürüz artık .iyi gelere herkese.Şeniz
troyacım, teşekkürünü aldım canım..senden bişi daha istesem bana dün yolladığın ingilizce liknk adresini tekrar yollarmısın msn den.. eşim yanlışlıkla silmiş..a.s.tercih yapmadık ama bir yer var kafamızdafisfisfis sanada yakın sayılır inşallah olur ben çok istiyorum:Saruboceq: çocuklar küçükken yapıp gelmek babamdan dolayı gittik bütün okul hayatım bölündü yasakkelimeen azından kız ilkokulu bitirir bakalım hayırlısı olursa tabi :lepi:
çiçeğim aplam elişleri harika bayıldım valla ama teşekkür butonunu yemişler ben sana burdan kucak dolusu teşekkür gönderiyom:lepi:hihoyyyt
Gunaydin arkadaslar ...
Sabah can SIKIci bir haber aldim ...:çok üzgünüm:
esim dun nobetciydi gece catisma cikmis ...cok sukur ki kimseye birsey olmamis ...
Valla Allah'a emanet calisiyorlar ...
Allah'im korusun tum polislerimizi ...:Saruboceq:
Insan batida calisirken hic burdakilerin durumunu bilmiyor ...
inanin ki esimi goreve gonderirken cok korkuyorum :çok üzgünüm:
Dusunun geldigimizden beri (5 ay oldu) kac kere olay cikti ...
Çok üzgünüm çoook ki bingol bu olaylar bakimindan durgun biryer diger sark illerini dusunemiyorum bile :çok üzgünüm:
Allah'im esirgesin ...
Neyse sizinde caninizi sIKmayayim guzel bir hafta olur insallah hepimiz icin a.s.
günaydın hanımlar
zeppcim canım Allah bi daha yaşatmasın Allaha emanet çalışıyolar
çiçegim şimdiden geçmiş olsun sana
Günaydın şekerler..yemeklerimi yaptım birazdan dr gideceğim, aslında biraz tırsıyorum desem yalan olmazdelikafadulden..yeni bir uygulama başlatmışlar buz gibi ameliyat hanede seni sadece onların verdiği önlükle baş başa bırakıyorlarmış, bırrr ben donarım .. yapacakları işlem bacaklarıma neden tamamen soyundururlarki..:uhm:
bizde isterizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5