(- 155 Merkez -)

gunaydin hayirli cumalar ...
benden oncesiniz ama niye bir sorun : )sabahtan beri elektrik yoktu ...yoksa benden once acamazsiniz dukkani :dilcikar: : )

Son düzenleme:
Temizligimi yaptim yemegim hazir ohhh !! : )
ogleden sonra pazara gitmem lazim :bbo: ...

himm... kimse yok ...CADIARZU
cicegim yemekleri bitiremedin galiba :1rolleyes:

selam herkese .
cumanız mübarek olsun geç oldu ama mazeretim vardı........

merhaba herkeşlere kimse yok herhal çok güzel bir sabahtı yedik içtik güldük ohhhh
zepp pazarda herşey varmı burası çok pahalı ya ıspanağın kilosu 4 milyon kabak 3 milyon patlıcan mevsimi değil ama 8 milyon romenlere soruyoruz ne yiyorsunuz diye et patates, patates et

Burasida pahali canim ...maksat hava almak olsun benim hem
marketler daha pahali ...

kimseciklar yok troyam ..
Benim de canim SIKkin ...:çok üzgünüm:
Nereye dustuk boyle cok canim SIKiliyor benim buralarda :çok üzgünümfffffffffffffffff!! of!!!!!!!!!!!!

az kaldi zeppim canın sıkma ben geliyom heyt canım sabır napıcan bebeğin var o zaten bütün vaktini alır bak 1 sene dolmak üzere hayırlısı oğlan biraz büyüsün arkadaşlar falan vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın aboovvvv dersin bitmiş

Günaydın arkadaşlarŞeniz
hafta sonunuz hayırlı bereketli geçsin inşallah.

hihoyyytselam arkadaşlar ohhhhhh
sitres attım evde aşkıma bıraktım bebekleri kendimi çarşıya attım çok bunaldım evde .......
havalar :1ninca:kötü güzel olsa oğluşlarıda çıkaracağım ama yok berbat hava bende tek başına gezdim doping aldım geldim bu bana bir hafta gider:lepi:

İyi akşamalar kızlarŞeniz..
dün oğlum ve arkadaşı geldi,, yatılı yani,sabahdan beri mutfaktayım resmen belim koptu ..ama tatlı yorgunluk tabi,,

İİ PAZARLAR MİLLET ben bu saatte ayaktayım çünkü kocişi yolladım şimdi gidip kuzucuklarımla koyun koyuna yatcam 10 gibide ehliyet kursuna gitcem akşama görüşürüz buralardayım herkese koccaman öpcükler

GÜLANCIM maşallah maşallah nazar değmez inşallah ay bayıldım yakışıklılarına rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmek nasip etsin canım benim için şöölee bi kokla o cennet kuşlarını.. buarada ii yapmışsın canım bebişleri bırakıp birazda kendine zaman ayırmakta birazda senin havan değişsin bugün enişte baksın bebişlere ohh sefan olsun canım

AKTİNYAcım geçmiş olsun sana ve kuzucuğuna canım ii bak kendine

Zeppcim seninde kuzuşuna geçmiş olsun ayrıca üzme sıkma o tatlı canını ya troyanında dediği gibi oğluşunla ilgilenirken vakit nasıl geçti anlamazsın biraz daha çevre edinip komşu gezmeleri başlayıncada evde otumaya vakit bulamayacaksın şimdi dubaiden sonra orası elbette daha sıkıcı gelir sana bende istanbuldan sonra bayağı zor olmuştu ağrı ama 6-7 ayda komşularım sağolsun alıştırdılar ordan buraya gelirkende bayağı bii ağladık ve hala ağlıyoruz yani... canın sıkılınca biz varız buraya gel olmadı ara napıyosunuz de hiç üzülme canını sıkma hepsi geçer canımcım kendine ve kuzucuklarına ii bak öptüm ha enişteyi unuttuk tabiiki onada ii bakceksin...öptüm

Çiçeem gözün aydın kulakların manisa gözlerin antalya olmuş kız:roflol:ee yorulcen tabe oğluş gelmiş olcak o kadar canıım sanada kolay gele

selam kızlar...nerdesiniz.. hu hu..a.s.
selens ,ehliyet kursunda sana başarılar dilerim.. dikkat et.. ben sana güveniyorum ama diğer acemi şöförlere güvenmiyorum.:roflol:

zepp nerdesinşakkıdı...Selim Mertin gözü nasıl oldu:1hug: Emre Denizim bunnu açıldımı..:ecrin_bebek:

Depresyondayim delikafadulden :)
selim mert'imin gozu iltihap kalmis teyzesi damla verdi doktor iki gundur kullaniyoruz iyi cok sukur ...
Deniz'e dun buhar makinesi aldik cok dukur geceyi iyi gecirdi ...

senden nbr ?kursa ne zaman basliyorsun ?spora devam mi ?:jeyyar:

sagol canim :1hug:
troya keske yakin bir yere gelseniz ne iyi olur bee gorusurduk...
bu arada siz tercih yaptiniz mi ?bingol u yazsana :mymeka:ne guzel olur :asigim:

canim hosgeldin uzun zamandir yoksun :1hug:hayirli olsun kursun ...
insallah dedigin gibi olur aslinda var arkadaslar ama kafama gore birini bulamadim bee:çok üzgünüm:
Her hafta sonu evdeyiz gidecek birsey yok :çok üzgünüm:
Biz hic durmazdik hafta sonlari evde ahhh ahhh !!esimde SIKIliyor bende :çok üzgünüm:
cokta yogun calisiyor :çok üzgünüm:
inan ki gun sayiyorum kaldi 31ay delikafadulden

sende dikkat et canim cocuklara kendine bende cok opuyorum :1hug:

VE BİR HİKAYE:

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.

Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi

'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'

iyi akşamlar şekerler..a.s.
zepp spor tam gaz devam ,haftada 3 gün ,pazartesi çarşamba ve cuma .saat 13.00-14.00 arası.kursumda 9 şubatta başlıcak tesadüfün bu kadarı olur, kurs günlerim ve spor günlerim aynı .artık spora serbest günlerde giderim sabah saat 09.00 dan akşam 20.00 kadar spor salonu açık ..
canım ya Selim merte üzüldüm nasıl enfeksiyon kaparki yazık çocuğa.. inş bişi olmaz..
yarın öğlen hastaneye gideceğim bacağımdaki varizleri ilaç ile yakacaklar ben bu tedaviyi 5 yıldır ara ara yaptırıyorum bir nebze iyi geliyor ağrılarıma.3 gün bandajlı kalacak bacaklarım ve sürekli uzatmak zorundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…