İİ PAZARLAR MİLLET ben bu saatte ayaktayım çünkü kocişi yolladım şimdi gidip kuzucuklarımla koyun koyuna yatcam 10 gibide ehliyet kursuna gitcem akşama görüşürüz buralardayım herkese koccaman öpcükler
GÜLANCIM maşallah maşallah nazar değmez inşallah ay bayıldım yakışıklılarına rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmek nasip etsin canım benim için şöölee bi kokla o cennet kuşlarını.. buarada ii yapmışsın canım bebişleri bırakıp birazda kendine zaman ayırmakta birazda senin havan değişsin bugün enişte baksın bebişlere ohh sefan olsun canım
AKTİNYAcım geçmiş olsun sana ve kuzucuğuna canım ii bak kendine
Zeppcim seninde kuzuşuna geçmiş olsun ayrıca üzme sıkma o tatlı canını ya troyanında dediği gibi oğluşunla ilgilenirken vakit nasıl geçti anlamazsın biraz daha çevre edinip komşu gezmeleri başlayıncada evde otumaya vakit bulamayacaksın şimdi dubaiden sonra orası elbette daha sıkıcı gelir sana bende istanbuldan sonra bayağı zor olmuştu ağrı ama 6-7 ayda komşularım sağolsun alıştırdılar ordan buraya gelirkende bayağı bii ağladık ve hala ağlıyoruz yani... canın sıkılınca biz varız buraya gel olmadı ara napıyosunuz de hiç üzülme canını sıkma hepsi geçer canımcım kendine ve kuzucuklarına ii bak öptüm ha enişteyi unuttuk tabiiki onada ii bakceksin...öptüm
Çiçeem gözün aydın kulakların manisa gözlerin antalya olmuş kız:roflol:ee yorulcen tabe oğluş gelmiş olcak o kadar canıım sanada kolay gele