kızlar benim avatarım nasıl benim kızım oluyor kara kızım benim
Günaydın arkadaşlarŞeniz zepplinki banada yollarmısın canım minnettar olurum,emre denize geçmiş olsun canım,benim küçük kızımda olurdu,eşininde Allah yardımcısı olsun,rabbim asker ve polisimizi korusun amin
Çiçeğim ablam pazar günü konuşamadık aradığında çarşıdaydım,yanlışlıkla kapattım mı anlamadım alo alo dedim sesyok,tekrar aradım bu seferde sen açmadın duymadın galiba,sonra sen aradın ben duymadım,kısacası görüşemedik hemen arıyacağım seni, geçmiş olsun.
selens canım bir an önce alırsın inşallah ehliyetiniŞeniz
gecmis olsun canım insallah cıkar leke benimde halımın üstüne dökmüslerdi hemde kaynar halde bir demlik cay en güzel lekeyi domestos beyaz veya renkli camasır icin olanı leke cıkarıcılardan daha iyi temizliyor beyazlar olan icin halının rengini acmıyor ama yinede bir kösesinde deneyin ne olur ne olmaz ve eger halı yıkamanız varsa o kirli suyu hemen cektirin bir yıkamada tertemiz oluyor
bu gün bende gezmedeydim
zepp notunu aldım canım verdim bile bence fazlasıylada hak ediyor zaten topigimiz
iyi akşamlar kızlar, bu gün pek bir keyifsizim ..mirmirmirmir
zepp mesaj alınmıştır tatlişkom
kızlar benim avatarım nasıl benim kızım oluyor kara kızım benim
niye ki seker fisfisfis:teselli:
Mesaji aldiniz da niye hala 3 yildiz :mymeka:
ben bi bastım 4 oldiii.hadi kızlar sıra sizde.. hihoyyyt
zepp tosunlar bu gün nasıllar .Emrecimi öp benim için kokulu kokulu Annesi..:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile5 hah simdi oldiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
iyiler canim gezmedeydik :asigim:
zepp şimdiki avatarım nasıl tam benlik.. şamata.:roflol:sositososito
fisfisfis hala ayni :uhm:
ama, daha dün koydum bu avatarı senağlama