(- 155 Merkez -)

heyo kızlar ben geldim...hihoyyyt
varya kızlar ben kaçtım.. hastaneden...:jeyyar:
şaka şaka.. beni içeriye hazırladılar damar yolu neyim açıldı:dilcikar: tabi benim kalp atışları dr kulağına kadar gitmiş ne oldii çiçeğim korktunmu dedi, bende evet a.sdr bey korkirem dedim. o zaman seni eve yollayalım, hade get dediler ben arkama bilem bakmadan vınnnnnnnnnn kaçtım..
buda şaka. işin aslı dr son bir muayene etti .kılcal damarlardan önce kalın damarları yok etmeliyiz dedi. dobler istedi ..yani daha uzun bir tedavi lazerle damarları yakacaklar aneyyyyy..delikafadulden

cicegim avatarimi begendin mi ?:jeyyar:
yeni bir site kesfettim istersen sana da yollayim cok hos hareketli avatarlar var KK'da kullanilir yani (ebatlar uygun yerimseniben )

ben senin avatarını sevem ,yıvrım bana hemen derhal, süratle yolla ..beklim haa de çabık garii..:mymeka:

kizlar ozel mesajla yolladim size :jeyyar:
buraya da yazardim ama malum bazi sahislar hala pesimizde bu topigede giriyorlar :icecream:

kizlar sormayin basima geleni ...delikafadulden
halima bir demlik cay doktum ...hemde halim krem rengi delikafadulden
temizledim ama hala leke var.....helpppppppppppp!!!delikafadulden

kizlar sormayin basima geleni ...delikafadulden
halima bir demlik cay doktum ...hemde halim krem rengi delikafadulden
temizledim ama hala leke var.....helpppppppppppp!!!delikafadulden

hemmen bir çözüm bulalım..iki elden...
öncelikle nasihatlerim olcek.. sen çocuklu bayansın senin neyine krem rekli halı..sen git gezmelere koştur koştur eve gel aceleden çayı dök..:mymeka:
zepp üzerine bol limon sık...

yaptim canim limonla sildim ...
limon kolanyasiyla da sildim ...Allah'im delikafadulden
kurusun yarin ki duruma bir bakayim delikafadulden

zeppin halısına çayı döken suçluyu buldum ahanda bu..polisler gelin duduglayın..cezasını verin .Allam ya bir tane yetmiyor gibi iki demlik koymuş..:roflol:

zepp bende isterem linki tez elden yolla banada çabuk
halın içinde denenmiş iki yöntemim var
1.si halı şampuanı renkliler için domestos ve yüzey temizleyici karıştırıp öyle sil
2.si ise beyaz sabunla ve suyla
ikiside denenmiştir tavsiye

günaydın kk nın en şeker en cüzel hatunları İİ VE MUTLU GÜNLER

sabah sabah uyanığım çünkülüm cocam işe gitti bende 12 ye kadar, sular gitcekmiş temizlik bulaşık vs.. işleri halletmem lazım ..

zeppcim geçmiş olsun canım halıdaki çay lekesini ben çok yaşadım valla bu lok varya anwayin eğer varsa o ii temizler oda yoksa çiçeme katılıyom yok oda işe yaramazsa ki genelde yarar, alkol ve sirke ile dene canım kolay gelsin...
zepp canım bilirim o duyguyu allah daha kötülerinden korusun geçmiş olsun ama orda böle şeyler normal canım bak ne tv de nede internette haber bile olmadı bu olay çoğu şeyi yansıtmıyolar canım bizde ağrıdayken şubeye lav silahı el bombası ve keleşlerle saldırmışlardı allah korudu canım o gün eğer o lav silahı milim sapmasaydı şubenin en üst katı lokal herkes orda oturur tv izler oyun oynar ordakilerin kurtulma şansı sıfırdı ama dedimya rabbim korudu sadece ağır maddi hasar meydana gelerek yaralı bile olmadan atlatıldı hatta tv lerde bile bazı kanallar yayınlamıştı eşimde ölü yada yaralı yokya haber değeri taşımıyo bu demişti aman nesse işte canım içini ferah tut eşini dualarla yolcu et rabbim tüm emniyet mensuplarını ve askerlerimizi korusun...

çiçeem canem kaçak çiçeem benem geçmiş olsun canımcım senden korkulur valla sırf korkundan kaçmak için yanında hoparlörmü götürdün yoksa kalp atışlarını toktor amicama duyurdun seni gidi seni...

zepp canem bende isterem şeker gibi avatarlardan bende isterem

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar ...
Is guc daha oturamadim inanin ki :bbo:
hali icin tavsiyelerinizi deneyecegim a.s.
cok az leke kaldi dun hali leke giderici almistim sabah onu denedim hic fene degil hani yerimseniben

ogleden sonra gezmeye gidecegim ;arkadasa ...

site adresini gonderiyorum kizlar umarim begenirsiniz yerimseniben

Günaydın arkadaşlarŞeniz zepplinki banada yollarmısın canım minnettar olurum,emre denize geçmiş olsun canım,benim küçük kızımda olurdu,eşininde Allah yardımcısı olsun,rabbim asker ve polisimizi korusun amin
Çiçeğim ablam pazar günü konuşamadık aradığında çarşıdaydım,yanlışlıkla kapattım mı anlamadım alo alo dedim sesyok,tekrar aradım bu seferde sen açmadın duymadın galiba,sonra sen aradın ben duymadım,kısacası görüşemedik hemen arıyacağım seni, geçmiş olsun.
selens canım bir an önce alırsın inşallah ehliyetiniŞeniz

gecmis olsun canım insallah cıkar leke benimde halımın üstüne dökmüslerdi hemde kaynar halde bir demlik cay en güzel lekeyi domestos beyaz veya renkli camasır icin olanı leke cıkarıcılardan daha iyi temizliyor beyazlar olan icin halının rengini acmıyor ama yinede bir kösesinde deneyin ne olur ne olmaz ve eger halı yıkamanız varsa o kirli suyu hemen cektirin bir yıkamada tertemiz oluyor

kızlar benim avatarım nasıl benim kızım oluyor kara kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…