masallahı vardır bingöl lojmanlarının kalorifer yakmasında ondanda tıkanır cocuk ben sürekli petekler üzerine su koyardım özel su kapları vardı bunun icin satılan su bittigi an cocuk öksürmeye baslar dili damagı kururdu yavrumun bence sende koy petek üstüne su ve hepsine koy bence
Deniz'i doktora getirdim kizlar ..masallah ogluma
burun tikanikligi icin deniz suyu verdi (zaten biliyordum ama doktordan duymak istedim tabii )birde buhar makinesi alacagiz ...
Bir gün genelevi polisler basmış karakolda ifade vermek için kuyruğa girmişler ...
çok kalabalık olduğundan dışarıda da sıra olmuş, yaşlı bir nine dışarıdan
gecerken merak edip kızlara ne sırası olduğunu sormuş
...dalga geçmek için nane
sekeri sırası demişler
...nine inanıp sıraya girmiş
ifade sırası nineye gelince polis
sorar; nine sende mi yedin bu naneyi nine de; ah keskeeeeee benim disler
sağlam değil sadece emiyorum demiş...:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:önce güleyim sonrada:mymeka::mymeka:kızayım zepp bu neeeeeee
5433: 'Caddede şüpheli bir paket var Merkez'
Merkez: 'Anlaşıldı çevre güvenliğini alın pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde:'
5433: (3 dakika sonra) 'Uzman ekibe gerek yok. Paket boş:'
Merkez: 'Çevre güvenliğini alın demiştik'
5433: 'Üzerinden kamyon geçti
:roflol:
5433: 'Caddede şüpheli bir paket var Merkez'
Merkez: 'Anlaşıldı çevre güvenliğini alın pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde:'
5433: (3 dakika sonra) 'Uzman ekibe gerek yok. Paket boş:'
Merkez: 'Çevre güvenliğini alın demiştik'
5433: 'Üzerinden kamyon geçti
:roflol:
şekerim bu fıkralar artık masal oldu taaaa. 1980 li yıllardan kalma.. nerden buldun arşivden felanmı.. bak ben buna gülerim işte..:roflol::roflol:
günaydın hayırlı cumalar herkese ooo hala yatıyo millet hihoyyyt
benim bugün kk dan misafirlerim var kahvaltıya işim çok öpüyorum siziŞeniz
Günaydın vede hayırlı cumalar arkadaşlarŞeniz
Beni merak edenler için söylüyorum biraz rahatsızdım dün doktora gittim,akciğer filmi,alerji testi yaptırdım ve çok şükür birşey çıkmadı,öksürüğüm geçmemişti onun için gittim,grip ilaçları ve antibiyotik verip gönderdi doktor.Benim küçük kuzumdada burun tıkanıklığı var,ben oksijen suyu kullanıyorum,birde peteklere su aparatları ve havlu koyuyorum,bende buhar makinası düşünüyorum zepp yavruşuna geçmiş olsun canımŞeniz