(- 155 Merkez -)

evet canim ama zaten su koyuyorum hatta + islak havlu da koyuyorum ama demek ki yeterli olmuyor a.s

Deniz'i doktora getirdim kizlar ..masallah ogluma
burun tikanikligi icin deniz suyu verdi (zaten biliyordum ama doktordan duymak istedim tabii )birde buhar makinesi alacagiz ...

zepciğim genelde yeni doğan bebeklerde burun tıkanıklığı hırıltı çok oluyoryerimsenibenbenimde buğrahan da vardı.......deniz suyu verdi dr.bizde buhar makinası aldık bir süre kullandım şuan kullanmıyorum..şükür tıkanıklıkları artık geçti,
merak etme senin emreninde geçer.......

cocuklari uyuttum geldim siz nerdesiniz ?:mymeka:

Bir gün genelevi polisler basmış karakolda ifade vermek için kuyruğa girmişler ...

çok kalabalık olduğundan dışarıda da sıra olmuş, yaşlı bir nine dışarıdan

gecerken merak edip kızlara ne sırası olduğunu sormuş
...dalga geçmek için nane

sekeri sırası demişler
...nine inanıp sıraya girmiş
ifade sırası nineye gelince polis

sorar; nine sende mi yedin bu naneyi nine de; ah keskeeeeee benim disler

sağlam değil sadece emiyorum demiş...:roflol::roflol:

5433: 'Caddede şüpheli bir paket var Merkez'
Merkez: 'Anlaşıldı çevre güvenliğini alın pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde:'

5433: (3 dakika sonra) 'Uzman ekibe gerek yok. Paket boş:'
Merkez: 'Çevre güvenliğini alın demiştik'
5433: 'Üzerinden kamyon geçti
:roflol:

:roflol::roflol::roflol:önce güleyim sonrada:mymeka::mymeka:kızayım zepp bu neeeeeee

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şekerim bu fıkralar artık masal oldu taaaa. 1980 li yıllardan kalma.. nerden buldun arşivden felanmı.. bak ben buna gülerim işte..:roflol::roflol:

şekerim bu fıkralar artık masal oldu taaaa. 1980 li yıllardan kalma.. nerden buldun arşivden felanmı.. bak ben buna gülerim işte..:roflol::roflol:

soyle eski defterleri karistirdim iste :roflol:hosuna gitmedi mi ?:mymeka::1rolleyes:

eski defterleri soyle bir karistirdim bunu buldum :roflol:

Bir süre pazarlamacılık yapan genç daha sonra sınava girip polis olmuş.

Yolda rastladığı bir arkadaşı sormuş;

Nasıl işinden memnunmusun?

‘’Evet’’ demiş polis.

“Bizim mesleğin en iyi tarafıda şu ki müşteri daima haksız.”

kocası polis olan birisi olarak söylüyorum is yogunlugundan stres hepsi eklenince cevredeki herkes daima haksız

günaydın hayırlı cumalar herkese ooo hala yatıyo millet hihoyyyt
benim bugün kk dan misafirlerim var kahvaltıya işim çok öpüyorum siziŞeniz

günaydın hayırlı cumalar herkese ooo hala yatıyo millet hihoyyyt
benim bugün kk dan misafirlerim var kahvaltıya işim çok öpüyorum siziŞeniz

troya kolay gelsin.. ne güzel kk'lı hanımlar toplanıyorsunuz..
darısı başımıza..a.s.

Efenim Günaydınlar,,,ikinci erken kalkan olarak bu gün işlerim çok, akşama yemeğe misafirlerim vardelikafadulden.. dünden bir kısım yemeklerimi halletim. az evvelde tatlı olarak profiterol yaptım fırında soğumayı bekliyor..ve birazdan kahve içmeye arkadaşım gelecek.. öğleden sonrada yasin toplantısına gideceğim:1ninca:..yani bu gün beni özleyin anacımmm:dilcikar:

Günaydın vede hayırlı cumalar arkadaşlarŞeniz
Beni merak edenler için söylüyorum biraz rahatsızdım dün doktora gittim,akciğer filmi,alerji testi yaptırdım ve çok şükür birşey çıkmadı,öksürüğüm geçmemişti onun için gittim,grip ilaçları ve antibiyotik verip gönderdi doktor.Benim küçük kuzumdada burun tıkanıklığı var,ben oksijen suyu kullanıyorum,birde peteklere su aparatları ve havlu koyuyorum,bende buhar makinası düşünüyorum zepp yavruşuna geçmiş olsun canımŞeniz

aktinyacım çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…