(- 155 Merkez -)

tünaydınlar hepinize
çiçegim ablam fotosu bile sıcacık antalyanın valla
zeppcim hayırdır kim kızdırdı seni he söle bakem

İyi akşamlar kızlar.. a.s.bu gün misafirlerim vardı..yaptığım ikramlar beni üzdü hepsi tam bir fıyasko oldu..delikafaduldenArkadaşlarım sağolsunlar.hepsi çok güzel olmuş senin tatlı dilin yeter dediler..
zepp ,hayırdır kanka nedir seni üzel her neyse boş ver kafana takmaya değmez..:teselli:

üzülme canım sana öyle demeleri bile yeter ya arkandan:dilcikar::dilcikar::dilcikar:böyle yapsalardı

kizlar lapa lapa kar yagiyor disarida cok guzel ...

CADIARZU cicegim ne yaptin ki :jeyyar:
bu arada sal ormeler nasil gidiyor bitmedi mi daha :):mymeka:

kizlar lapa lapa kar yagiyor disarida cok guzel ...

birde ben bakayım 5 gündür deil evden cıkmak camdan bile bakmadım offff şöle yürüsek üşüye üşüye romantik yapsak:a015: yarasa gibi oldum gece pc gunduz uyu

Mrblar kızlar,
bu konuya ilk rastgeldim hemen yazayım dedim polis eşleriyiz dimi....

Hoşbuldum canımmm.....
Nasılsın bakalım...

birde ben bakayım 5 gündür deil evden cıkmak camdan bile bakmadım offff şöle yürüsek üşüye üşüye romantik yapsak:a015: yarasa gibi oldum gece pc gunduz uyu

:mymeka:niye kiz depresyonda misin :mymeka:gel katilsana bize depresyon mepresyon kalmaz kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

cicegim sparislerim var ...resimlerini ekleyeyim mi :jeyyar: :roflol:

:mymeka:niye kiz depresyonda misin :mymeka:gel katilsana bize depresyon mepresyon kalmaz kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

ben pc acık oldugu heran burdayım bi huuu huu deyin zıplar gelirim genelde kimse olmuyodaa

iyi akşamlar herkeslere burası çok soğuk bir kar yağsa hava yumuşayacak donuyorum delikafaduldenzeppim ne güzel kar yağmış kı yerimsenibencanın sıkma beben varŞeniz
çiçeğim aplam bir ara görüşelim adresleri vereyim day light da yarım kaldı ingiliş hatun naniknanik:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…