kaynatmıyoz öyle işte yani şey falan filan bak hemen kaçtı zıpp zıpp
benimkiler 8.30 uçtular oğlan kalkar herhalde bende yatıcam yarın oruçluyum herifte evde
geldim şekercim geldimmmŞenizkızlar iyiki geldiniz bende sıkıntıdan el işi yapıyordum.. off pufff.hg :1hug: gozum yollarda kaldi nerdesin :mymeka:
anam kaçmamış abov vıy
geldim şekercim geldimmmŞenizkızlar iyiki geldiniz bende sıkıntıdan el işi yapıyordum.. off pufff.
zepp hele bir gelmesin ben ona yapacağımı biliyorum..klava:
bizi gözetliyenlerin gözü çıksın..:jeyyar:biri bizi gozetliyorum ama kim ...
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Zepp
benimkiler 8.30 uçtular oğlan kalkar herhalde bende yatıcam yarın oruçluyum herifte evde
zepp,varya senin yüzünden nerdeyse tüm kk' ya şal örmek zorunda kalacağım.. eğer bida şal mal de seni..:mymeka:huuuuuuu cicegim salim bitti miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?? :)))
benim ki de yok maca gitti ...
CADIARZU kime bana mi sal mi :)))
bizi gözetliyenlerin gözü çıksın..:jeyyar:
zepp,varya senin yüzünden nerdeyse tüm kk' ya şal örmek zorunda kalacağım.. eğer bida şal mal de seni..:mymeka:
evet şekerim bildin sana örüyordum.. çok şık olacak bu gün misafirlerimde beğendiler..bede zeppe örüyorum dedim hangi zepp şu dubaiden gelenmi dediler:roflol:
o fıldır fıldır bakan gözleri yerim ben..:ecrin_bebek: dötünü yesin teyzesi.. len uyu cin gibi ne bakıyon..:1shok:Selim mert uyudu da bu minik kus ayakta hala bakiyor fildir fildir :)
Allah kabul etsin canim tutmayalim seni git yat :1hug:
cicegim yine yakaladim seni :roflol:
bu kadar acele etme bitirisin benim sali :)))))))))hahahaha
ne demek ablacım yollarım
amin canım öptüm sizi hayırlı geceler la revedere, bona sera:lepi:
ooo bakıomda gene kaynatmışsınız bensiz
insan benide bekler
benim herifte gecede yanlız yanlız oturuyorum
hoş geldin şekerim tabi tv'de dizilerin bitti şimdi geliyorsun, seni gidi seniii..:mymeka:her zaman zepp tokat atar birazda ben atimmm:mymeka::roflol:ooo bakıomda gene kaynatmışsınız bensiz
insan benide bekler
benim herifte gecede yanlız yanlız oturuyorum
hah simdi tamam olduk hosgeldin canim :1hug:
hoş geldin şekerim tabi tv'de dizilerin bitti şimdi geliyorsun, seni gidi seniii..:mymeka:her zaman zepp tokat atar birazda ben atimmm:mymeka::roflol:
evet aynen ,şimdi tam olduk...kafamçokkarıştı3 bir yerde:jeyyar: