(- 155 Merkez -)

cicegim sonra boyle olmayalim kayacagiz diye :roflol:

Yada böyle tabiki o yerde yatan sen oluyorsun ,balkondan aşağıya uçmak isterken yada çocuklardan kaçarken..:roflol:

aşkolsun neden buraya yorum yapmadın..:mymeka:arka sayfada kalmışdelikafadulden

aha yakaladim bu kim ? too be ??:jeyyar::))

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zepp, Dağ Çiçeğim+, too__be

nerde giyecen bunlarışakkıdı sonracima üşütüp hasta olcenn.sanırsam bu model Dubai günlerinden kalmış ohooooo zepp uyan uyanndelikafadulden

:dilcikar::mymeka:yazin antalya ya gelecegim diyorum yaa orda giyecem tabii:mymeka::1rolleyes:

askim geldi kaciyorum ben :asigim: cicegim operim seni :jeyyar:

dağçiçeğim seni yakaladım zeppin buralarda.bakıyorum ikinizde iyisiniz maşallah neler yapıyorsunuz ...yanaklarınızdan öpüyorum yine uğrarım

dağçiçeğim seni yakaladım zeppin buralarda.bakıyorum ikinizde iyisiniz maşallah neler yapıyorsunuz ...yanaklarınızdan öpüyorum yine uğrarım

Ah ablacım hoş geldiniz. bu ne güzel sürpriz .heyecanlandım birden sanki yanımdasın gibi oldum..iyi ablacım bekleriz yine gel.. bende öpüyorum sizi. canım ablacım..:1hug:

Antalya'dan ,lojmanlardan Günaydınlar..
burasıda benim yaşadığım yer ,hemen hemen tüm lojmanlar birbirine benzer..
sabahın köründe çiçeğimin ne işi var diyenlere..klava::roflol:

Burasıda yazın komşularla oturup dedi kodu yaptığımız bank..

vayyyy antalya da olmak var simdi ....:asigim:

gunaydin bende de ...dun ku gordugunuz bilgol goruntusunun uzerine gece yine kar yagdi ...kar kalmadan kar yagiyor burda bee:bbo:

ayrica sabah aldigim bir haberle (ozel mesajla )canim cok SIKILdi su an cok sinirliyim ....

Günaydın arkadaşlar Şeniz
zepp nedir seni sinirlendiren inşallah önemli birşey değildir,ben kızımı okula götüreceğim sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…