(- 155 Merkez -)

Gunaydin kizlar ...
uykusuzum :bbo:

Günaydın arkadaşlar..
eyvahh ,zepp yine uykusuz..
canım yakında olsam alırdım Emre Deniz'i ,sende uyurdun ne güzelll:teselli:
yaramaz yine geceyi uykusuzmu geçirtti sana, eminim şimdide mışıl mışıl uyuyordur..:ecrin_bebek:

Sivastan kardan adamla sizlere selam ve sevgiler,harika bir hafta bizleri bekliyor;ben temizlik için kaçarŞeniz

ah canim :1hug:
aynen dedigin gibi ...
ogleden sonra arkadas davetliyim; gelince gorusuruz ...

Bende bizim buralardan bir goruntu koyayim ;dun cektim yerimseniben
janet kiz buralar sana yabanci degildir :jeyyar:

yeni yapılan afet evlerindenmi verdiler lojmanı size eski lojmanların oraya benzetemedim ben
biz düzagaç karokolunun üstündeydik ama tam hayel ettigim gibi bingöl karların altında
sana komik gelecek ama ben özledim bingölü

neyini ozledin be:mymeka::1hug:

Ben geldim :jeyyar:
hemen mutfaga girmem lazim yemek yapmaliyim ..biriniz deniz'e baksaniz

ben bakarım cok seker cünki helede gülücük vermis o yüzü yerim ben onu
bingölden cok özledigim ordaki arkadaslarım ve kar eglencemiz balık tutmaya giderdik esimle haliyle özlüyorum orayı
oradaykende bir an önce kurtulsak derdim

tamam hatırladım sayılır park yeni yapılmıs eski lojmanlar orası
tam karsıda görünen bina üniversitenin yurdu olması gerek
orası meslek lisesiydi heralde öyle hatırlıyorum ve biraz ilerde emniyet müdürlügü var

Son düzenleme:
Herkese merhabalar yine firari ben fırsat bulunca buraya aktım sayfaları anca okudum 1 saatte maşalah allah muhabbetiniz arttırsın öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun yeni yılı kutlu mutlu sağlıklı ve tabiki bol paralı olsun geçmiş cumalarınızda mübarek olsun yeni haftanızda güzelliklerle dolsun ben buralardayım

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler sohbetlerimize daha sık bekleriz

NGS annem çok ama çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

hasta yada hastası olan arkadaşlara çok geçmişler olsun tez zamanda iyi olmanız dileklerimle

gulancım maşallah büyümüş sıpacıklar kocaman öp yerime bu arada şöle yakından bi resmini çekte yüzlerini iice görelim şekerciklerin

herkese kocaman sevgiler ve öpücükler

hah simdi oldu tam isabet janet :)kaydirigubbakcemile5

janet bak canim bizim balkondan gorunus bu yerimseniben

zepp.resimler harika.. uzun zamandır kar görmemiştim...varmısın dışarı çıkıp kartopu oynamaya..kaydirigubbakcemile5

Hoş geldin kanka.:jeyyar:
sen Emre Deniz'i bana yollasana ben ona yapacağımı biliyorum..klava:

hb canim naber ?ne var ne yok ?:1hug:gondereyim teyzesi iyi olur ama kiyma kusuma :asigim: :)

zepp.resimler harika.. uzun zamandır kar görmemiştim...varmısın dışarı çıkıp kartopu oynamaya..kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 iyi fikir cocuklardan dolayi cikamiyorum malum ...millet disarida kayiyor hep :çok üzgünüm:

çocukları eşine bırak git sende kay.. bu güzelim karlı ortamı belkim, hatta kesin bidaha bulamazsın..yerimseniben

zepp evdeki ortamı görsen gülersin..
akşam eşim işten gelince tembehlemiştim sakın evi dağıtmayın yarın misafirlerim var diye.. oğluşumla oturmuşlar bir güzel çekirdek çitliyorlar.. ama benden korkularından kocaman bir sofra bezi sermişler garipler acıdım valla .(kötüyüm ben kötüyüm)kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…