(- 155 Merkez -)

Evet zepp bende seni tanıyorum....

sonumuz bu olacak herhal bilgisayar başında çiçeğim aplam ne dersin hılülülülülülü:1shok:

Allah içini en kısa zamanda ferahlatsın inşallah Kütahyacım...

ben pc acık oldugu heran burdayım bi huuu huu deyin zıplar gelirim genelde kimse olmuyodaa

burdaymis hih :dilcikar:davetiye mi bekliyorsun kiz :dilcikar:gir yaz :mymeka:

hosgeldin canim:1hug: sen niye hic girmiyorsun bakim onu soyle :mymeka:

Karşılıklı tanışıyoruz ne güzell....:icecream:

CADIARZU misafirlerimiz var kim ki acaba?naniknanik
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Zepp

Benimkinin gelmesine az kaldı sanırım böyle olur..ee böyle anneye böyle yavru....

burdada tanıyolar seni ben soruyom bükreştekilere zepp tanıyonuzmu diye ha şu bizim dubailimi diyorlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burdada tanıyolar seni ben soruyom bükreştekilere zepp tanıyonuzmu diye ha şu bizim dubailimi diyorlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yuhahahahah hic gulecegim yoktu troyam Allah iyiligini versin :roflol::roflol::1hug:

troyam donus icin hazirliklara basladin mi ??bavullar dolmaya basladi mi ?:jeyyar:
bak ne aldiysan foto isterim haa :)

valla aldıklarımı istanbula gönderdim bile arkadaş izine gittikce yolladım daha tam hazırlıklara başlamadım ama dönüş stresi başladı zormuş be valla insan herşeyi düşünüyor bakalım ne olacak samsunda ki ev temizlenecek eşyalar toplanacak şark belli değil ne halt yiycem bilmiyim

kaynatmıyoz öyle işte yani şey falan filan bak hemen kaçtı zıpp zıpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…