Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar ...
uykusuzum :bbo:
Günaydın arkadaşlar..
eyvahh ,zepp yine uykusuz..
canım yakında olsam alırdım Emre Deniz'i ,sende uyurdun ne güzelll:teselli:
yaramaz yine geceyi uykusuzmu geçirtti sana, eminim şimdide mışıl mışıl uyuyordur..:ecrin_bebek:
yeni yapılan afet evlerindenmi verdiler lojmanı size eski lojmanların oraya benzetemedim ben
biz düzagaç karokolunun üstündeydik ama tam hayel ettigim gibi bingöl karların altında
sana komik gelecek ama ben özledim bingölü
hey nerdesiniz..şakkıdı
tamam hatırladım sayılır park yeni yapılmıs eski lojmanlar orası
tam karsıda görünen bina üniversitenin yurdu olması gerek
orası meslek lisesiydi heralde öyle hatırlıyorum ve biraz ilerde emniyet müdürlügü var
tamam hatırladım sayılır park yeni yapılmıs eski lojmanlar orası
tam karsıda görünen bina üniversitenin yurdu olması gerek
orası meslek lisesiydi heralde öyle hatırlıyorum ve biraz ilerde emniyet müdürlügü var
burdayim Emre Denizcikle ugrasiyorum uyumadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
Hoş geldin kanka.:jeyyar:
sen Emre Deniz'i bana yollasana ben ona yapacağımı biliyorum..klava:
zepp.resimler harika.. uzun zamandır kar görmemiştim...varmısın dışarı çıkıp kartopu oynamaya..kaydirigubbakcemile5
hb canim naber ?ne var ne yok ?:1hug:gondereyim teyzesi iyi olur ama kiyma kusuma :asigim: :)
yok yok bişi yapmam Annesi..:jeyyar:sevicem accuk özledim..:ecrin_bebek:
valla ne yapiim koşturmaca yarın misafirlerim var ..hazırlık yapıyorum ben yapıyorum eşim ve oğlum girip çıkıp yiyorlar sinir oldummmklava:
kaydirigubbakcemile5 iyi fikir cocuklardan dolayi cikamiyorum malum ...millet disarida kayiyor hep :çok üzgünüm: