- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
geldim şekerim yine yapalım dedi kodumuzu:jeyyar:..ilk ben başliim..ay bu gün çarşıya çıktım şekerim. sabahdan yemeklerimi hazırladım.sağolsun küçük oğlum ben yokum diye arkadaşlarını eve davet etmiş ve yaptığım yemeklerin çorba hariç hepsini yemişler bende rahat rahat gezdim nasılsa yemek var diye,eve geldimkiii bide ne görem hemen girdim mutfağa aynı yemeklerde bir daha yaptım..yaaaanerelerdesin sen ?cok bekledim seni:1rolleyes: azcik dedikodu yapariz diye kaydirigubbakcemile3
cicegim misafirler bugun kendi ikramlarinida bereberinde getirdiler sagolsunlar ...yormadilar beni :jeyyar:
geldim şekerim yine yapalım dedi kodumuzu:jeyyar:..ilk ben başliim..ay bu gün çarşıya çıktım şekerim. sabahdan yemeklerimi hazırladım.sağolsun küçük oğlum ben yokum diye arkadaşlarını eve davet etmiş ve yaptığım yemeklerin çorba hariç hepsini yemişler bende rahat rahat gezdim nasılsa yemek var diye,eve geldimkiii bide ne görem hemen girdim mutfağa aynı yemeklerde bir daha yaptım..yaaaaklava:
yani yine dört bacak üstüne düştün:roflol:
:roflol:hay Allah'im yaa
cumartesi gunu ozel.H.subenin cayi varmis cicegim gitsem diyorum ama nasil ?:1rolleyes:dusunuyorum napsam diye :1rolleyes:
Bak göbeciklerini eritmek için fırsat ayağına kadar gelmiş,:jeyyar:git derim çok eğlenirsin eminim.. ohh yandan ohh kıvırrr..hihoyyytbırak şu nazara gelirim ayaklarını kır inadını git,,ohh yandan ohhhhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3ama yarin Deniz'in asisi var;atesi agrisi olursa zaten gidemem :1no2:
canım yaaa,ilk aşısınımı olacak.. hemşirelere iyice sor, önceden agrısı olmasın diye ne gibi tedbirler almalıyım diye sor..
gunaydun hanımlar nasılsınızz
cumanız hayırlı olsun
zepp bacımgeçmiş olsun cocukarı öp yerime k i b
eee kızlar bu saat olmuş nerdesiniz yaa
selamlar kızlar herkese hayırlı cumalar
:mymeka::dilcikar::dilcikar:
hayırlı geceler burda okullar noel tatilinde bebeler evde kaydirigubbakcemileçok sık giremiyorum örgü örüyorum ders çalışıyorum a.sson 4 ayım işe başlayınca zor yaparım hevesimi alayım hepinizi öpüyorumŞeniz az dedikodu yapın bakem şakkıdı