kızmakta haklısın ne diyim
kendimi işe verdim oyalanıp duruyorum öle
kustum sana
biri sen biri çiçegimmi yoksa kafama vuran
küsme bana yaaasenağlama
kaydirigubbakcemile3nasil bildin :jeyyar:
bi siz vuruonus kafamada ondan
barıştık dimi???:1hug:
ya buna bayıldım daha yeni gördüm..:roflol::roflol:Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zepp, Dağ Çiçeğim+
:):jeyyar:cicegim alttan bakma oyle cabuk yaz okuyup kacayim ben
Burayaaaaaaaa burayaaaaaaaaaa sporcu kisili burayaaaaaaaaaaa:roflol:
zepp Emre Deniz aşı yapılırken çok ağladımı:ecrin_bebek:,,nasıl şimdiyerimseniben geçmiş olsun.gamyoncuiremsu
troyacım ,ne dersi çalışıyorsun İngilizcemi ,ben tamamen bıraktım,yine başlamalıyım o kadar emek verdim boşa gitmesin..
yaramas,ezine,aktinya.ngs,arkadaşlar nerdesiniz.Şeniz
evet aplam ingilizce çalışıyorum geçen birde ispanyolcaya bakem dedim otur oturduğun yerde didim sonra yerimsenibenbence bırakma internette çok güzel siteler var faydalana bileceğin ben şimdi şarka gidicem kızı ne yapıcam bilmiyorum ingilizcesi çok iyi unutursa diye korkuyorum herşey karışık kafamda of of
atkının fotosunu çek ekle bak bende bereler yaptım elimde bir tane var onu bitirmeye uğraşıyorum naniknanik
zepp valla arayacağım bu günleri buraya alıştım orada neler bekliyor bilmiyorum eşyalar ev şark ay neyse geldiler soldan soldan allah büyük halledicez bir şekilde:uhm:
selam arkadaşlar herkese iyi pazarlar..........
gününüz güzel geçsin........
dağ çiçeğim sen burdasın nasılsın uzun zamandır bu afacalardan girip kimseyle konuşamıyorum........
zepp doğum hikayeni yazdınmı yazmadınsa bekliyoruz
selam arkadaşlar herkese iyi pazarlar..........
gününüz güzel geçsin........
dağ çiçeğim sen burdasın nasılsın uzun zamandır bu afacalardan girip kimseyle konuşamıyorum........
zepp doğum hikayeni yazdınmı yazmadınsa bekliyoruz
Selam arkadaşlar
ayy kıyamam bende bilmeden sana kızdım neyse vaz geçtim gel öpeyim barışalımŞeniz