ee kimse yok muuuu
hanımlar nerdesinizz beee
ayyy bulamadım yine kimsey yi
ufffff 155 arayacağim :)))
kk kızları merkeze toplansınnn
Günaydın arkadaşlarŞeniz
buradada kar var ama o kadar değil,ama yağsın yaaa kış karla güzel değilmi.
slm arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum
zepcim canım yorma kendini fazla
çiçegim ablam maşallah sana bu enerjin nerden gelio valla ben kalkıpta bi iş yapmaya üşeniyorum
Selam arkadaşlar,,,Şeniz
neşeniz bol olsun.. yuvanızdan huzur ,sağlık hiçç eksilmesin...
öncelikle. beni merak eden.. zepppppppp bak bu sanaŞenizbeni merak ettiğin için Şeniz.
kızlar dün spora yazıldım..lojmanın içinde,accuk kas yapayım dedi.. ortam çok güzel..aklınıza gelebilecek tümm spor aletleri var.. biraz koşu bandı birazda bisiklet sürdüm.karşımda dev ekran tv.deryalı günlere bakarak sporumu yaptım.. bunları nedenmi anlatıyorum.. hani belkim buraya taininizi yaptırırsanış pişman olmazsınız yani...
zepp öğleden sonra misafirlerin geliyormuş,, kendini fazla yorma.. olduğu kadar ,zaten senin kusuruna kimseler bakmaz..
bende öğleden sonra gezmelere gidiyodum.. aslında sana gelecektim ama önceden söz verdim..
aynen gördüğün gibiyimyerimseniben sende gördügüm gibmisin:1shok: .. yani soğuktan donan...
hem misafirlerim gelecek diyorsun halen kk dasın hadi bak işlerine.. ben birazdan çıkıyorum...görmeyim seni buralarda...:mymeka:
zepp hala duruyormu bingölde spor salonumuz vardı bizim
bizim zamanımdaki müdür tam olarak hangi birim bilmiyorum ama panzerlerin ve büyük aracların park edildigi yerde salonumuz vardı bizim o zaman gidip spor yapardık güzel stres atıyorduk
cicegim :jeyyar::roflol:
eyvahhh zepin eline düşmeye görelim...:roflol:sositososito