(- 155 Merkez -)

kızmakta haklısın ne diyim :eek:
kendimi işe verdim oyalanıp duruyorum öle

kustum sana
e055.gif

Burayaaaaaaaa burayaaaaaaaaaa sporcu kisili burayaaaaaaaaaaa:roflol:
e016.gif
s005.gif

g080.gif

Geldim şekerim geldimmmmmmmm...Şeniz
hafta sonu malum tüm ev halkı evde olunca bana pc'de sıra gelmiyor. dün misafirlerim vardı.bu arada harıl harıl üni'deki oğluma aktı örüyorum. iki günlüğüne geldi yarın dönecek yetiştirmeliyim. modelim yalancı selanik örgüsü ,pek bi zor hiç üremek bilmiyor model..delikafadulden

zepp Emre Deniz aşı yapılırken çok ağladımı:ecrin_bebek:,,nasıl şimdiyerimseniben geçmiş olsun.gamyoncuiremsu
troyacım ,ne dersi çalışıyorsun İngilizcemi ,ben tamamen bıraktım,yine başlamalıyım o kadar emek verdim boşa gitmesin..
yaramas,ezine,aktinya.ngs,arkadaşlar nerdesiniz.Şeniz

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
bugün çarşıdaydım,eve gelip yemek yiyip arkadaşıma geçtim,şimdide kızları uyutmaya gidiyorum,sabah görüşürüzŞeniz

zepp Emre Deniz aşı yapılırken çok ağladımı:ecrin_bebek:,,nasıl şimdiyerimseniben geçmiş olsun.gamyoncuiremsu
troyacım ,ne dersi çalışıyorsun İngilizcemi ,ben tamamen bıraktım,yine başlamalıyım o kadar emek verdim boşa gitmesin..
yaramas,ezine,aktinya.ngs,arkadaşlar nerdesiniz.Şeniz

evet aplam ingilizce çalışıyorum geçen birde ispanyolcaya bakem dedim otur oturduğun yerde didim sonra yerimsenibenbence bırakma internette çok güzel siteler var faydalana bileceğin ben şimdi şarka gidicem kızı ne yapıcam bilmiyorum ingilizcesi çok iyi unutursa diye korkuyorum herşey karışık kafamda of of:nazar:
atkının fotosunu çek ekle bak bende bereler yaptım elimde bir tane var onu bitirmeye uğraşıyorum naniknanik
zepp valla arayacağım bu günleri buraya alıştım orada neler bekliyor bilmiyorum eşyalar ev şark ay neyse geldiler soldan soldan allah büyük halledicez bir şekilde:uhm:

evet aplam ingilizce çalışıyorum geçen birde ispanyolcaya bakem dedim otur oturduğun yerde didim sonra yerimsenibenbence bırakma internette çok güzel siteler var faydalana bileceğin ben şimdi şarka gidicem kızı ne yapıcam bilmiyorum ingilizcesi çok iyi unutursa diye korkuyorum herşey karışık kafamda of of:nazar:
atkının fotosunu çek ekle bak bende bereler yaptım elimde bir tane var onu bitirmeye uğraşıyorum naniknanik
zepp valla arayacağım bu günleri buraya alıştım orada neler bekliyor bilmiyorum eşyalar ev şark ay neyse geldiler soldan soldan allah büyük halledicez bir şekilde:uhm:

troya,ördüğüm şalın ipi siyah eğerki resim belli olursa bitince paylaşırım..
şu netdeki ingilizcenin link adreslerini bana msn'den yollarmısın..a.s.

selam arkadaşlar herkese iyi pazarlar..........

gününüz güzel geçsin........

dağ çiçeğim sen burdasın nasılsın uzun zamandır bu afacalardan girip kimseyle konuşamıyorum........
zepp doğum hikayeni yazdınmı yazmadınsa bekliyoruz

dağ çiçeğim sen burdasın nasılsın uzun zamandır bu afacalardan girip kimseyle konuşamıyorum........

gulancım,şükür gayet iyim,Maşallah senin afacanlarda pek şeker olmuş yesin teyzesi onları..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yazdim canim :asigim:

ayy cok yoruldum bugun ..Deniz'i banyo yaptirdim
l022.gif
sonra Selim Mert'i sonra ben :bbo:
f034.gif

camasirlari attim
a014.gif

borek yaptim ...
h046.gif

:bbo:daha yeni oturdum ...

X