(- 155 Merkez -)

Günaydınlar Dünyanın bir numaralı teşkilatının sevgili hatunları;abarttığımı sanmıyorum öyle olduğunu düşünüyorum.yaramas ablacım hayırdır sabahın beşinde,uykularınmı kaçtı yoksa:1shok:
Çiçeğim ablacığım sen de boş duramıyorsun nekadar güzelkaydirigubbakcemile5,bizim burada da salonumuz var ama alet yok,hocası var çalıştırıyor ben kızlar yüzünden gidemiyorum.Tayin olacaklar için tavsiye ediyorsun dikkate alınmıştıryerimseniben

gunaydinnnnnnnnnnnnnn...
Aktinya sabah sabah cok iyi geldi bu iltifat :) :jeyyar:

Nerde bu millet acaba?

kk enlerini ayarlıyor olmasınlar.
benim epey bi zamanımı aldı.başbakanlık seciminden bile zormuş.birini tercih ediyorum,diğerine kıyamıyorum.o kadar çok değerli,elit insanlar varki.

Günaydın arkadaşlarŞeniz
Karla kaplı bir sivas sabahından herkese kucak dolusu sevgiler

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun.. bu sabahı en erkeni benimmmm..hihoyyyt
bu gün yine gezmelerim var.. çarşıya çıkacağım... şal örmek için ipler alacağım,eğerki bir gün gelirde örersem şalları,resimlerini buradan paylaşırım..hihoyyyt

cicegim yoksa bu sal benim icin mi ?:jeyyar::asigim:

kizlar gunaydin ...
uykusuzum gece 03:00 de yattim Emre Deniz beni oldurecek bu gidisle :bbo:
Ogleden sonrada misafirlerim var :bbo:
Leyla gibiyim :bbo:nasil misafir agirlayacaksam :bbo:

Bu arada minik kusum 1 aylik oldu bugun :asigim:

Selam kızlar,, kimseler yok yine...
zepp,şalı sana öreceğimi nasıl anladın:dilcikar:..hatta kargoyla yollamayı bile düşünüyorum..
demekki geceden uykusuzsun:teselli:.. evet ya bu senin velet accuk poposuna klava:istiyor..Misafirleri başka gün kabul etseydin keşkem ,leyla gibi dolaşmaktansa..delikafadulden

nerelerdesin sen ?cok bekledim seni:1rolleyes: azcik dedikodu yapariz diye kaydirigubbakcemile3

cicegim misafirler bugun kendi ikramlarinida bereberinde getirdiler sagolsunlar ...yormadilar beni :jeyyar:

aha benim kocis geldi ben kacar operim seni cicegim :jeyyar: muah muah o tombis yanaklarindan :roflol:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zepp, Dağ Çiçeğim+

:):jeyyar:cicegim alttan bakma oyle cabuk yaz okuyup kacayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…