(- 155 Merkez -)

ee kimse yok muuuu
hanımlar nerdesinizz beee
ayyy bulamadım yine kimsey yi
ufffff 155 arayacağim :)))
kk kızları merkeze toplansınnn

ee kimse yok muuuu
hanımlar nerdesinizz beee
ayyy bulamadım yine kimsey yi
ufffff 155 arayacağim :)))
kk kızları merkeze toplansınnn

kaydirigubbakcemile5burdayim burdayim hemen herkesi ayaga kaldirma kaydirigubbakcemile3

gunaydin arkadaslar a.s.
ogleden sonra misafirlerim var emre'yi gormeye gelecekler ...
ama ben uykusuzum beee :bbo:

Günaydın arkadaşlarŞeniz
buradada kar var ama o kadar değil,ama yağsın yaaa kış karla güzel değilmi.

Selam arkadaşlar,,,Şeniz
neşeniz bol olsun.. yuvanızdan huzur ,sağlık hiçç eksilmesin...:nazar:
öncelikle. beni merak eden.. zepppppppp bak bu sanaŞenizbeni merak ettiğin için Şeniz.
kızlar dün spora yazıldım..lojmanın içinde,accuk kas yapayım dedi.. ortam çok güzel..aklınıza gelebilecek tümm spor aletleri var.. biraz koşu bandı birazda bisiklet sürdüm.karşımda dev ekran tv.deryalı günlere bakarak sporumu yaptım.. bunları nedenmi anlatıyorum.. hani belkim buraya taininizi yaptırırsanış pişman olmazsınız yani...yerimseniben

zepp öğleden sonra misafirlerin geliyormuş,, kendini fazla yorma.. olduğu kadar ,zaten senin kusuruna kimseler bakmaz..:emir_bebek::ecrin_bebek:
bende öğleden sonra gezmelere gidiyodum.. aslında sana gelecektim ama önceden söz verdim..:dilcikar:

slm arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum
zepcim canım yorma kendini fazla
çiçegim ablam maşallah sana bu enerjin nerden gelio valla ben kalkıpta bi iş yapmaya üşeniyorum

slm arkadaşlar herkese güzel günler diliyorum
zepcim canım yorma kendini fazla
çiçegim ablam maşallah sana bu enerjin nerden gelio valla ben kalkıpta bi iş yapmaya üşeniyorum

:nazar:ezine bu enerji nerdenmi geliyor..delikafaduldendelikafaduldenbenim yaşıma inş geldiğinde sende benim gibi enerjik olursunşakkıdıkaçan yılları kovalıyorum :roflol::nazar:

Selam arkadaşlar,,,Şeniz
neşeniz bol olsun.. yuvanızdan huzur ,sağlık hiçç eksilmesin...
öncelikle. beni merak eden.. zepppppppp bak bu sanaŞenizbeni merak ettiğin için Şeniz.
kızlar dün spora yazıldım..lojmanın içinde,accuk kas yapayım dedi.. ortam çok güzel..aklınıza gelebilecek tümm spor aletleri var.. biraz koşu bandı birazda bisiklet sürdüm.karşımda dev ekran tv.deryalı günlere bakarak sporumu yaptım.. bunları nedenmi anlatıyorum.. hani belkim buraya taininizi yaptırırsanış pişman olmazsınız yani...

zepp öğleden sonra misafirlerin geliyormuş,, kendini fazla yorma.. olduğu kadar ,zaten senin kusuruna kimseler bakmaz..
bende öğleden sonra gezmelere gidiyodum.. aslında sana gelecektim ama önceden söz verdim..

:mymeka:cok merak ettim gel opeyim seni cicegim Şeniz
demek spora yazildin seni boyle hayal edebiliyorum kaydirigubbakcemile3
p014.gif
p012.gif

yorma kendini ...

bu arada mesajini aldim :asigim::1hug:

aynen gördüğün gibiyimyerimseniben sende gördügüm gibmisin:1shok: .. yani soğuktan donan...
hem misafirlerim gelecek diyorsun halen kk dasın hadi bak işlerine.. ben birazdan çıkıyorum...görmeyim seni buralarda...:mymeka:

aynen gördüğün gibiyimyerimseniben sende gördügüm gibmisin:1shok: .. yani soğuktan donan...
hem misafirlerim gelecek diyorsun halen kk dasın hadi bak işlerine.. ben birazdan çıkıyorum...görmeyim seni buralarda...:mymeka:

:roflol:tamam ablacigim cikiyorum bende :)
f046.gif

birazdan esimle selim gelir zaten gorusuruzzzzzz:a015:

zepp hala duruyormu bingölde spor salonumuz vardı bizim
bizim zamanımdaki müdür tam olarak hangi birim bilmiyorum ama panzerlerin ve büyük aracların park edildigi yerde salonumuz vardı bizim o zaman gidip spor yapardık güzel stres atıyorduk

zepp hala duruyormu bingölde spor salonumuz vardı bizim
bizim zamanımdaki müdür tam olarak hangi birim bilmiyorum ama panzerlerin ve büyük aracların park edildigi yerde salonumuz vardı bizim o zaman gidip spor yapardık güzel stres atıyorduk

duymadim canim fisfisfis sanirim yok cunku arkadaslar bahsederdi

Misafirlerim gitti geldim :jeyyar:
persembe gunu de misafirlerim var

simdi hatırladım özel hareketin icinde idi üyelik filan yaptırmıstık ve üc dört defa gitmisligim vardı
bizlerin döneminden tanıdıgım bir kisi kaldı cevrenizdeki polisler diyim hep bizden sonra gelenler bilmeye bilirler

X