(- 155 Merkez -)

Gunaydin kizlar ...
Guzel bir hafta diliyorum ...
sabah biraz musade etti de Deniz ;uyudum yeni kalktim :eek:

Günaydın arkadaşlarŞeniz
yeni haftanız hayırlı uğurlu olsun,Zepp canım özelde göremedim kaç kilo verdiğini,
Ngs ablacım evet nerelerdesin özlettin,Evet sürprizlerim var örgülerim biraz biriksin ekliyeceğim ablacım ayrıca acaip projelerimde var onlarıda paylaşıcağım sizlerle.

images
sabah kahvelerinizde benden kızlar

Herkese güzel bir hafta olsunhihoyyyt hihoyyyt

Heee..kalkamadım zepp-tatlicadiarzu-ihtiyarladıkça uyku azalıyomuşkaydirigubbakcemile3öle diyolar...gece yatmak bilmiyorum,sabah kalkamıyorum:icecream:
ah..ahh..kar yağışını ancak tv lerde seyrediyorum...buralarda güneş ve rüzgar var:çok üzgünüm:

janet kahve için teşekkürler...

aktinya bekliyorum,yeni cicilerini...kış bitmeden örnek alayım...havalar ısınınca,benim bütün örgüler(yarım yarım)dolaba kalkıyolar:roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz

zepp karın tadını cıkar en güzeli o ilk yagdıgı an iki gün sonra her yer buz olacak
biz bingönde ilk kışımızda saat gecenin dördünde basladı kar sabah altıda arabalar gözükmüyordu ve nerdeyse üc ay hic yerden kalkmadı en güzel anı ilk yagdıgında sonra bir iskence kar

Janet naptın canım yaaaa:roflol:
Sanki üzerime çığ düşmüş gibi hissettim :roflol:

bilemedim bacım öyle olacagını resmin ebatlarına bakmamısım neyse en azından karı iyice iliklerinize kadar hissetmisinizdir

iyi akşamlar hanımlarr
oo kar mi
jenet karda adam da yap bacımmm ah ah yıllar oldu kat görmeyeliiii

X