(- 155 Merkez -)

ee...niye kimsecikler yok?

Doktora gittim bugun ;kontrole ...

Canım çok geçmiş olsun.. bende yoğunluktan nete giremediğini düşünmüştüm.evet haberlerden izliyoruz Yurt'da hava soğukluğu iyice arttı..Allah herkesin yardımcısı olsun..

zepp,nerdesin bak bu saat olmuş ben halen burdayım:1shok:..yoksa sen tavuk gibi erkendenmi yattın..a.s

Günaydınlarrrrrrr:sm_cool:
Nasılsınız sevgili hanımlar?Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Sağlıklı,huzurlu bir gün olsun....
Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydınlarrrrrrr:sm_cool:
Nasılsınız sevgili hanımlar?Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Sağlıklı,huzurlu bir gün olsun....
Şeniz Şeniz Şeniz
hihoyyyt günaydın sanada ablacım,tüm iyi dileklerin ve gönderdiğin sunular için sonsuz teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.selam ve sevgilera.s.

kizlar vazgectim gune gitmekten ...
Nazara gelirim diye korkuyorum ...Dun selim'i ben alayim dedim okuldan ogretmeni beni taniyamadi ..Alim Allah nazara gelecegim diye korkuyorum kirip dizimi oturacagim evde bugun ...

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
iyi dilekleriniz için sağolun,şimdi iyiyim çok şükür,antibiyotiğe başlayınca düzeldim,
zepp sen daha iyi bilirsin canım,gitmessen iyi olacaksa gitme bencede,bu arada kaç kilo verdin...

:1hug:dur ozelden yazayim canim

Selam kızlar..Şeniz
ngs,hoş geldin..nerdeydin kaç gündür..msn'de kapalı sürekli, merak ettim.a.s.
aktinyacım daha iyi olmana sevindim.arkadaşım.:1hug:
zepp,haklısın kır dizini otur evinde.:mymeka:inş daha çokk gidersin gezmelere..
hem onlar önce sana gelsin..sositososito
okuldaki öğretmenin gözünede tüh tüh

Ezgicim,ben de teşekkür ederim,çok güzel şeyler göndermişssin...Şeniz
Aktinya,geçmiş olsun...hasta mı oldun canım?kendine dikkat eta.s(bu arada örgü işleri yapıyomusun?örnekleri isterimyerimseniben)
Zep,kaç kilo verdiğini bana da özelden yazssana...kimseye sölemem inan ki:roflol:
Çiçeğim saol canım....kısa bir seyahate çıktık...
Şeniz Şeniz Şeniz

:1closedeyes: yazmammmm:)

Selam kizlar bakiyorum kimse ugramamis ...
Bugun agir misafirlerim vardi ...
hanimefendi emre deniz'imi gormeye geldiler bayagi kalabalik bir ekiple ...yogundum yani ancak geldim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…