oooooooo ..herkes yatmis tavuk gibi :)
bu ne ya paçanga ıspanaklı börek çaylar falan zaten aldık başımızı gidiyoruz sütümüzde çekiyo yaninaniknanikoğlan askere gidecek hala süt çekiyo nasıl oluyorsa
okullar tatile giriyor nasıl avutucam evde bakalım kafamçokkarıştıson 5 ay bekle beni şarkfisfisfis
bu ne ya paçanga ıspanaklı börek çaylar falan zaten aldık başımızı gidiyoruz sütümüzde çekiyo yaninaniknanikoğlan askere gidecek hala süt çekiyo nasıl oluyorsa
okullar tatile giriyor nasıl avutucam evde bakalım kafamçokkarıştıson 5 ay bekle beni şark
akşam netde arıza vardı yoksa ,elimden kurtulamazdınız..
:
cicegim aldigim duyumlara gore oyle ama tavuk gibi erkenden yatiyormussun :roflol::1rolleyes:
nerden duydun beya..bende yalan yok hılafda yok.. erken yatmak kimm ben kimmmsositososito
demekki uykusuz kaldın tahmin etmiştim...:teselli:zepp işin zor görünüyor.. inş Bu veletler ileride Senin gibi Annelerin kıymetini bilirler..
Aslında değişen pek bişi yok bak ben evde tek başımayım keyfime göre istesem yatamıyorm..neden kk yüzündennnnnnnnnnnnnnn
cicegim az msn ne gelir misin ?sana bir foto gonderecegim :jeyyar:bak sadece sana ozel yerimseniben :jeyyar:
:lepi:tmm geliyorum bekle
demek KK yuzunden :roflol:
yarin gunumuz var gitsem mi acaba ?cocuklari esime biraksam da ;ne dersin :1rolleyes:
SIKildim evde iyice
sahi bende sana oni soracavdum.. git tabiki. hakkın.sende çok sıkıldın evde madem eşin evde bu fırsatı değerlendir..sakın eşinden başkasınada çocukları bırakma emi.. biliyorum sen zati bırakmazsında.abla olarak hatırlatim dedim..
Tünaydın arkadaşlar.cumanız mubarek olsunŞeniz,
2 gündür net yoktu,dün akşam geldi ama yazamadım hastayım,yine faranjitim azdı,ses kısık bağıramıyorum kimseye(çocukları kastediyorum)boğazlarım ağrıyor,neyse başınızı şişirmeyim ağrılarımla,ayrıca gece büyük kızım uykuda kustu,yatak perişandı gece eşime temizletip makinaya attım,şimdide küçük kızımla oturuyoruz.Burası a acayip soğuk yerler hep buzdu sabah ,şimdi çözülmeye başladı.
Zepp tatlım hayırla kavuş kaynananı göndermişsin,bence güne git ,iyi olur açılırsınŞenizçiçeğim ablam seninde böreğin eminim güzel olmuştur,ellerine sağlık.
Tünaydın arkadaşlar.cumanız mubarek olsunŞeniz,
2 gündür net yoktu,dün akşam geldi ama yazamadım hastayım,yine faranjitim azdı,ses kısık bağıramıyorum kimseye(çocukları kastediyorum)boğazlarım ağrıyor,neyse başınızı şişirmeyim ağrılarımla,ayrıca gece büyük kızım uykuda kustu,yatak perişandı gece eşime temizletip makinaya attım,şimdide küçük kızımla oturuyoruz.Burası a acayip soğuk yerler hep buzdu sabah ,şimdi çözülmeye başladı.
Zepp tatlım hayırla kavuş kaynananı göndermişsin,bence güne git ,iyi olur açılırsınŞenizçiçeğim ablam seninde böreğin eminim güzel olmuştur,ellerine sağlık.