(- 155 Merkez -)

:a015:ya ablalarım benım sozlumun sarkı bıngole cıkacakmış buyuk ıhtımalle..butun moralım gıttı orda gorev yapanınız varmı offf :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sonunda bingolde de bir KK li olacak yuppiiiiiiiii :teytey:yalniz degilim ...kiz dicer cabuk evlen gel bulusma yapalim :):jeyyar:

selammmmmmmmm herkesee........

hosgeldin velved

cicegim dun ispanikli borekleri huplettin degil mi bensiz :mymeka:
bogazindan nasil gecti ?:) :mymeka:

cicegim dun ispanikli borekleri huplettin degil mi bensiz :mymeka:
bogazindan nasil gecti ?:) :mymeka:

valla sülemesi ayıp biraz fazla yapmışım halen yiyorum:dilcikar: inanmazsan aç camı bak..
dur bitanede senin için yiyeyi.ben öyle tepside yapmam sac böreği bu sac...:dance:a.s.

valla sülemesi ayıp biraz fazla yapmışım halen yiyorum:dilcikar: inanmazsan aç camı bak..
dur bitanede senin için yiyeyi.ben öyle tepside yapmam sac böreği bu sac...:dance:a.s.

:mymeka:cokacimcoookeger sutun cekerse cicegim karismam bak :)
:dilcikar:

:mymeka:cokacimcoookeger sutun cekerse cicegim karismam bak :)
:dilcikar:

yok yok valla şaka .ben börek neyim yapmadım cık yok yok.. ben bişi yapmadım sende duymadın...:teselli:
zepp valla çok özür düşünmeden yazdım hakkını helal et kardeşşş.canın istedi bişi olursa ben hemen sana kargoyla yollarım.. ciddiyim ..Şenizkıyamam sana:1hug:

tamam tamam neyseeee:):1hug:est . canim

bak ne diyecegim aksama pacanga boregi yapacagim ;kac gundur esim istiyordu ama sana yok :1rolleyes::)

tamam tamam neyseeee:):1hug:est . canim

bak ne diyecegim aksama pacanga boregi yapacagim ;kac gundur esim istiyordu ama sana yok :1rolleyes::)

senağlamasenağlamaya banane bende isterim.akşam yemekteyiz proğramını izledinse birgül hanım orda yaptı...ben hiç denemedim sen nasıl yapıyorsun...:uhm:

senağlamasenağlamaya banane bende isterim.akşam yemekteyiz proğramını izledinse birgül hanım orda yaptı...ben hiç denemedim sen nasıl yapıyorsun...:uhm:

:jeyyar:bazilari firinda yapiyor ama ben kizartiyorum ...
ayrica domates ve biberi hafif olduruyorum ateste +pastirma+dil peyniri (kasar cok tuzlu oluyor :jeyyar:)

beklerim aksama gel kaydirigubbakcemile5

:jeyyar:bazilari firinda yapiyor ama ben kizartiyorum ...
ayrica domates ve biberi hafif olduruyorum ateste +pastirma+dil peyniri (kasar cok tuzlu oluyor :jeyyar:)

beklerim aksama gel kaydirigubbakcemile5

Davetin için teşekkür ederim..size afiyet olsun...
malzemem tam olunca deneyebilirim..yerimseniben
şekerim ben şimdi çıkıyorum. işlere bakim..Şeniz:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…